Mi s-a oferit SPAGA!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Vaaaaai , vai , Speed.
Te invit sa mergi sa negociezi tu absolut orice, sa vezi ce raspuns primesti. Eu cred ca tu uiti unde ai stat inainte sa ajungi dincolo.
pensionarii fac mitinguri de nu stiu cand pt. un amarat de 35 la pensie si tu te astepti sa sara salariile medicilor la adevarata lor valoare?
Mai debraba apare o zana acum si imparte pizza la toata lumea decat se se faca si cevaconstructiv pt. oameni.
In spitale nu sunt medicamente , pansamnte , si tu spui sa negocieze doctorii
M-ai facut sa rad acum

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by XIO

Vaaaaai , vai , Speed.
Te invit sa mergi sa negociezi tu absolut orice, sa vezi ce raspuns primesti. Eu cred ca tu uiti unde ai stat inainte sa ajungi dincolo.
pensionarii fac mitinguri de nu stiu cand pt. un amarat de 35 la pensie si tu te astepti sa sara salariile medicilor la adevarata lor valoare?
Mai debraba apare o zana acum si imparte pizza la toata lumea decat se se faca si cevaconstructiv pt. oameni.
M-ai facut sa rad acum

razi draga mea,ca de tine razi.daca tu crezi ca atita valorezi,cit sa-ti bazezi veniturile pe santajarea omului bolnav atunci razi in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Tu citesti pe aici ce scriu altii , sau iti faci inainte comentariile si le copiezi?
Ce am scris eu ?
Ca NU e normal sa sara oamenii cu plicul , e normal sa se majoreze salariile.
Ca tu te crezi in povestile cu zane in care doctorul se duce, argumenteaza si primeste banii e strict problema ta , eu iti explic cum sta treaba aici .
S-au facut greve , si nimic , s-au facut proteste , si nimic si tu apari hop-tzop ca doctorii sunt de vina ca nu au salarii mari .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Marox, cum elegant si rational ca intodeauna ai pus tu punctul pe i (fereitor ca categorii de primitori de atentii/shpagi/bacsisuri)

Toti cand auzim cuvantul shpaga sarim pe medici , indiferent ca subiectul initial nu avea legatura cu medicii!

Sincer eu ma enervez la culme cand iesim in oras cu colegii sau cu cunostinte si se plateste la comun si se face calculul si - hop 10% la ospatar ca ... vezi doame si-a facut treaba! Las si eu de o bere - dar sa nu exageram, ca mi-e nu-mi da nimeni nimic extra pt ca imi fac treaba.
La fel cand ii aud cat lasa la coafor....
Dar se pling de mama focului daca dau ceva la un medic!

Eu mi's zgarcita de fel si sincer nu inteleg bacsisul asta de la restaurant nici sa mor! Ba in Frantza, ca tot vorbim de francezi mi-au dat bon pe consumatie si dedesupt scris cu pixul baccisul! Mi-a crescut colesterolul pe loc ! (poate ne-a vazut romani si de-aia?!)

Sincer nu mi se pare atata de aiurea sa dai la medic , cat baccisurile astea !

Marox, nu stiu, nu am citit cu atentie sau nu ne-ai zis : persoana era fratuzoaica get beget?

Si apropo Marox: ai luat banii?
(nu le zic shpaga, nu le zic cadou)As fi preferat in locul tau sa primesc flori, sau ciocolata, sau o jucarie pt copil ... dar cred ca ea i-a dat totusi cu intentia de cadou!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by flaviutza

quote:
Originally posted by mamaruta

Gasiti 5 diferente intre urmatoarele 5 profesii:

taximetrist,
coafeza,
ospatar,
portar si
doctor

Iti dau eu una si buna. pentru ultima, doctor iti tre musai 6 ani de studii(minim) plus ceva neuroni tociti. a preteni la medicina, am stat un an in camin de medicina in TM, si stiu cat invata saracii...vai de steaua lor...

Suuuuperrrrrrr Flaviutza, la asta nu ma gandeam nici intro mie de ani.
Hai inca 4 si ai castigat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

quote:
Originally posted by speed

quote:
Originally posted by XIO

Vaaaaai , vai , Speed.
M-ai facut sa rad acum

razi draga mea,ca de tine razi.daca tu crezi ca atita valorezi,cit sa-ti bazezi veniturile pe santajarea omului bolnav atunci razi in continuare...

permite-mi sa rad si eu de tine speed. de ce uiti ca ai plecat din Ro,uiti realitatea de aici?
Toata lumea iese in strada.dar momentan, nu se poate mai mult.punct.

Mie imi lasi impresia ca le spui malnutritilor din tribul X sa puna mana sa munceasca daca vor sa manance.

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by ligia13

Marox, cum elegant si rational ca intodeauna ai pus tu punctul pe i (fereitor ca categorii de primitori de atentii/shpagi/bacsisuri)

Toti cand auzim cuvantul shpaga sarim pe medici , indiferent ca subiectul initial nu avea legatura cu medicii!

Sincer eu ma enervez la culme cand iesim in oras cu colegii sau cu cunostinte si se plateste la comun si se face calculul si - hop 10% la ospatar ca ... vezi doame si-a facut treaba! Las si eu de o bere - dar sa nu exageram, ca mi-e nu-mi da nimeni nimic extra pt ca imi fac treaba.
La fel cand ii aud cat lasa la coafor....
Dar se pling de mama focului daca dau ceva la un medic!

Eu mi's zgarcita de fel si sincer nu inteleg bacsisul asta de la restaurant nici sa mor! Ba in Frantza, ca tot vorbim de francezi mi-au dat bon pe consumatie si dedesupt scris cu pixul baccisul! Mi-a crescut colesterolul pe loc ! (poate ne-a vazut romani si de-aia?!)

Sincer nu mi se pare atata de aiurea sa dai la medic , cat baccisurile astea !

Marox, nu stiu, nu am citit cu atentie sau nu ne-ai zis : persoana era fratuzoaica get beget?

Si apropo Marox: ai luat banii?
(nu le zic shpaga, nu le zic cadou)As fi preferat in locul tau sa primesc flori, sau ciocolata, sau o jucarie pt copil ... dar cred ca ea i-a dat totusi cu intentia de cadou!

Eu si Raducu (22.04.2005)

La chelneri asa numitele tips-uri le completeaza salariul. Practic mare parte din venit nu este salariul ci cat castiga de la mese. Si eu am intalnit practica de a-si fi pus deja bacsisul (in US nu in Franta). Deci nu, n-au avut ceva cu voi ca sunteti romani.
Iar despre faptul ca lasi instalatorului de o bere sa fim sobri! Lasa-i si dr-ului tot de o bere sa vedem daca te trateaza ok. Pt. ca la dr. nu e vb. de cinci lei e vb. de un salariu intreg pe care-l lasi. Cat despre taximetristi, coafeze etc. nici eu nu inteleg de ce tre lasat bacsis.
Ca sa nu mai vb. ca fiecare dintre noi isi plateste SI asigurarea medicala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Apropo de spaga/cadou la doctor.

Cand am nascut, am nascut cu cez de urgenta, si riscanta pe deasupra. numai nebunul de sef de sectie a avut curajul sa ma taie,a mai venit si de acasa pentru asta.restul ,ala de garda,dadea din umeri...ca el nu risca sa faca o cez cu copilul angajat deja si aproape mort.

I-am dat fix 10 mil acusi 3 ani. aia operata inaintea mea n-a avut sa-i dea nimic. si ne-a tratat in mod egal. eu i-am dat,ca aveam de unde. ca sa va oripilez oleaca,mi se pare ca i-am dat prea putin. mi-a salvat copilul,desi putea sa spuna "imi bag...in ea de meserie cu asa salariu ma duc dincolo" cum multe dintre voi deja ati facut-o si acum cantati "sa iasa domnle in strada sa ceara marire de salariu". io-te ca mai sunt si medici dintr-astia ca XIO si ca asta de-l povestesc eu p-acilea de aleg sa ramana, sa salveze vieti contra unul salariu de toata jena...ii condamnati ca se descurca si ei cum pot si ca primesc? ei nu au acasa guri de hranit? ei sunt eroi si atat?

i-am platit si eu omului 3 zile de vacanta. io-te asa ca merita si ca are un salariu de rahat.daca statul nu-l plateste,lasa ca-i dau eu ca mi-a salvat cupilul.

Si ma duc in fiecare 2 MAI ,la ora nasterii lu fi-mea cu cadou.s-a invatat omu' cu mine . si o sa ma duc in fiecare an cat m-o tine.

Nu neg ca sunt si uscaturi. cum sunt de altfel peste tot.acele uscaturi asteapta bani de la un amarat si nu te baga in operatie daca nu-i dai.

insa alaturi de astia, mai sunt si medici care isi fac meseria corect,indiferent daca ii dai sau nu ceva in plus.si sunt destul de multi.

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by papadie

La chelneri asa numitele tips-uri le completeaza salariul. Practic mare parte din venit nu este salariul ci cat castiga de la mese. Si eu am intalnit practica de a-si fi pus deja bacsisul (in US nu in Franta). Deci nu, n-au avut ceva cu voi ca sunteti romani.
Iar despre faptul ca lasi instalatorului de o bere sa fim sobri! Lasa-i si dr-ului tot de o bere sa vedem daca te trateaza ok. Pt. ca la dr. nu e vb. de cinci lei e vb. de un salariu intreg pe care-l lasi. Cat despre taximetristi, coafeze etc. nici eu nu inteleg de ce tre lasat bacsis.

papadie,nu cred ca e corect sa comparam medicii (si invatatorii/profesorii la fel) cu alte categorii.sunt restaurante in care bacsisul e inclus in nota de plata,de obicei 10%,deci esti obligat sa lasi bacsis.in schimb nu te obliga nimeni sa mergi la restaurant.daca ai bani mergi,daca nu ,nu.nu se poate spune acelasi lucru despre mersul la doctor sau despre mersul la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by speed

quote:
Originally posted by papadie

papadie,nu cred ca e corect sa comparam medicii (si invatatorii/profesorii la fel) cu alte categorii.sunt restaurante in care bacsisul e inclus in nota de plata,de obicei 10%,deci esti obligat sa lasi bacsis.in schimb nu te obliga nimeni sa mergi la restaurant.daca ai bani mergi,daca nu ,nu.nu se poate spune acelasi lucru despre mersul la doctor sau despre mersul la scoala.

Asta incercam si eu sa spun ca aceasta comparatie este RIDICOLA.
La doctor mergi de nevoie iar el isi face meseria.
La coafor, cu taxiul etc. mergi de placere. Si la restaurant idem

Mergi la inceput