Stelute de ianuarie-februarie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Laura, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
Mai, eu am fost la intersectia aia Muncii cu Calea Calarasi si nu am vazut-o pe Claudia. Am avut si lapticul dupa mine. Te-am sunat mai devreme, poate are un numar de telefon, ceva, sa ne intalnim cumva. Sau poate vorbesti tu cu ea si stabilesti o ora, ceva...
...Intre timp am primit si mesajul de la tine....

Acum fug sa fac papa. Revin .
V-am pupat.

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Bravo Maryela, ce bine ca ai reusit tu sa ajungi!

Puiut, ms de detalii. Sa stii ca am observat asa. Auzi, tu ziceai ca o sa vrei sa ii dai visine cand n-or sa mai fie? Pune la congelator, io asa am facut, am pus doua pungi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

am citit tot dar nu mai stiu ce si cui sa raspund. sunt cu emmi in brate care nu a vrut sa pape de somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Lansez si la voi intrebarea:
si-a pus careva dintre voi sterilet Mirena?.Eu am niste probleme si ma gandesc sa-l scot,desi m-a costat f.mult.

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

FETELOOOOOORRRR M-ATI OMORAT!!!!
Pai v-am lasat la pagian 15 si a-ti ajuns la 6 deja. Si cand stau cu voi miscare slaba, cum nu sunt pe faza parca stiti si scrietiiiii, of.

Eu am frecat-o azi pe acasa ca mi-a facut tati o surptiza si au venit unii sa monteze un a/c in dormitor ca sa aiba bebe aer rece. Si nu stiu cum gasim noi toti tampitii (ca asa am patit si cu mobila) au venit dimineata la 10 si au plecta la 16. Tooata ziua s-au luptat cu un amarat de A?c sa il monteze, fir-ar el al dracu ca il montam singura daca stiam .

MESSO dar de pungile cu apa nu ai auzit. Unde facusi fata facultatea? Nu gustasi deloc camin? Nu ai lectii de viata!

LAURA LA MULTI ANI!!
Azi te sarbatoresti, ai? Si n-ai zis nimik mai devreme.

CATA esti tare. Unde-i gasesti?

MESSA, LIUDA pai eu de ce credeti ca m-am mutat ca nu mai suportam. Din 98 de cand stateam acolo in fiecare luna se apuca cate unul sa isi renoveze casa si sa darame pereti, asa ca traiam intr-un zgomot continuu de hummere/bormasini/baroase si alte scule boncanitoare.
Aici, cand stateam acasa primul lucru dadeam drumul la tv ca era prea liniste. E, acum nu mai e chiar asa, mai ales ca e un tafic frate pe soseaua asta spre navodari de zici ca e sos buh-ploiesti.

Liuda cand vii fata in mamaia ca io-s la capatul ei. Unde stai? M-a sunat si Eli azi si a ramas ca ne vedem vineri dupa-masa. Laura daca citesti poate ajungi si tu vineri in mamaia. Vorbim pe tfn.
Mamaa ce de vizite. Si numai fete parca! S-a scos Bila.

Azi din cauza nemernicilor cu a/c-ul nu a putut sa doarma de dim asa ca Bilutzi a adormit in scaunul de masa in timp ce servea piureul .

A, si sa ne laudam, azi am fost la dna doctor la control si avem 74 cm, greutatea e 9300 si suntem ok. Saptamana viitoare vine si vaccinul. Asta nu ma e ok dar .. ce sa facem.

Hai ca va pup si pe maine.
Ouch, cat m-am intins

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am venit si noi de la balaceala si tocmai am citit ce ati scris,dar habar nu mai am ce trebuia sa raspund.

Liudo,pina la urma mergi cu fata la mare?Hahaha si ce mai dadeai tare din gura ca nu cu copil la mare.
Eu de cind cu copilul am invatat ca niciodata sa nu spui niciodata.
Bai Liudo,parca as vrea-o pe fi-ta o saptamana macar sa vad cum e ca eu acum iar il vad gras pe al meu si ma streseaza.A avut o perioada cind a stagnat,dar acum iar ia proportii si ma enerveaza.Na,eu cu piticii mei,nu ma bagati in seama.

Catalina,ce are fata ca au biscuitii lapte?Hai ca m-ai bagat in ceata deja.Pai bb nu bea lapte????Eu stiu ca nu trebuie sa-i fac cu lapte ci cu apa,dar asta nu are legatura cu faptul ca ei au lapte.
Eu nu-mi mai bat atata capul cu ce contine fiecare produs ca o iau razna.Daca pe cutie scrie ca din luna a6a se da,pai ii dau si eu frate ca n-or fi aia nebuni.
Mai spunea Laura de acidul citric de la borcanelele de fructe,pai si ala e peste tot,in toate sucurile naturale si chiar nu are nici un efect negativ.
V-am spus fiecare cu pasarica ei,dar eu merg pe mana producatorilor de aici,ca nu i-ar lasa nimeni sa vanda produse care nu sunt testate si care ar putea face vreun rau la bb.

Mary,super de voi cu atata concediu.Eu inca am emotii sa planific ceva cu bb,mai ales in Ro.Nu stiu de ce.

Gabi,felicitari,fetita,asa te vrem si pe tine premianta ca pa Alinuk!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Raluca,mi-ai amintit de pungile cu apa din Complex.ce mai zburau pe alei cind dadea caldura.
Eu n-am avut noroc decit de una o singura data,taman cind eram mai ferchesa.
A trebuit sa stau asa uda pina s-a terminat balciul ca nu mai puteam intra inapoi ca mai primeam o punga.Ce vremuri...
Felicitari lui Bila,ce baiat mare s-a facut!

Maine mergem si noi la vaccin,sper sa fie mai bine ca data trecuta.
Bai al meu gupil a luat-o razna rau de tot.Vrea atentie si in brate.Nu mai vrea sa stea singura.Nu stiu ce are asa dintr-o data,ca nu era chiar asa.Oare dintii?

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by lilidana

Lansez si la voi intrebarea:
si-a pus careva dintre voi sterilet Mirena?.Eu am niste probleme si ma gandesc sa-l scot,desi m-a costat f.mult.

poze

Eu vreau sa mi-l pun cat de curand (astept sa-mi vina si merg la dr)...dar ce probleme ai de vrei sa-l scoti?

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

bai spuneti-mi si mie de sterilet va rog ,ma intereseaza si pe mine cine ce a incercat,reactii,etc.eu vreau o solutie contraceptiva nehormonala si banuiesc ca un sterilet ar fi cel mai bun.doar ca singura solutie ar fi sa imi montez unul cu fir de aur,pt ca la alte metale sunt alergica (cel putin pe piele asa patesc...).
roandreastept sa imi spui cum e cu montatul,daca doare,daca nu...si pe urma ma decid si eu la ceva.

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

roandre ,iti trimit un PM.

poze

Mergi la inceput