Stelute de ianuarie-februarie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai de ce radeti ma de mine? ca am facut ordine in curte? pai ce mama masii fac galagie... eu am copil doar!!! parca nu au mai avut si altii!!! dar de ma inerveaza cand zbiara aiurea!!!

fetelor a trecut si masa de la ora 13 fara lapte... fuuu, nu e bun, strambam, asa ca doar cu supa si persica c u biscuite ne-am ales.

alta treaba in WE plec la mare... cu copil cu tot ca nu a venit maman al meu, dar daca tot avem cica si cazare si mancare si nu mai stiu ce pentru WE asta la Mamaia si ca sa fie mai vesel AELITOOOO plec cu acelasi UCRAINEAN, ne caram acolo, poate nu mor... dar ideea e ca eu am zis ca ma relaxez saptamana asta ca saptamana trecuta cat pe ce sa cad in cur de oboseala ca tot alergam dupa maruntisuri pentru botez.... si uite ca se incepe, cica la mare! da ma intreaba cineva - fa, ai costum de baie? nu cred ca am trebuie sa caut in casa si daca nu am.... iar alearga sa cumperi... Asta e... acum mai fac si mofturi

catalina dar de ce bagi tu in cap toate prostiile? ce ai fata? Eu eri am sunat dr. de familie si i-am zis ca nu vin la control nici batuta ca mi-a slabit copilul.. ca nu mananca, aia cica sa vin sa vedem de ce nu mananca, poate giardia, poate anemie, poate... o lista de boli... pai stii ce am bagat in cap?1 ca nici nu m-am dus azi la dr. Pai eu ma chinui de cand am nascut cu mancarea la copilul asta, crezi ca descopera baba acum ceva nou? Nu!!! Asa ca merg pe barba mea, fier ii dau, de giardia am facut analiza nu avem... in rest va zic eu diagnosticul - copil mofturos la mancare!!!

marinar... fata la alea 7 kile dau eu de baut... dar le facem cu cereale si supe le facem... eu vroiam cu lapte sa le fac, dar nu se lipeste laptele de soldul fetei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by marybell

roandre eu am luat acum vreo 2 luni metoclopramid pentru stimilarea lactatiei, intr-o perioada cand am crezut ca o sa pierd lapticul fiindca scazuse cantitativ foarte tare.
doctora mi-a spus asa: metoclopramid tb. de 10 mg, 3x1 tb. 1 saptamana, apoi 1 tb./zi înca 2 saptamani.
insa eu am luat 3 pastile / 5 zile la rand, dupa care m-am oprit fiindca la mine si-a revenit "debitul"
in rest, odihna multa, relaxare, alimentatie corecta stii bine ca nu exista medicament minune pentru stimilarea lactatiei iti doresc din suflet sa-ti revii, stiu care e sentimentul cand crezi ca o sa pierzi prea repede lapticul ptr bebe.
in alta ordine de idei, noi plecam cu Erik si in palma de mallorca la sora mea, si la mare in august la noi in Ro, si la munte la ai mei in Ardeal. asa ca avem un program incarcat vara asta
cum se mai comporta Alexia cu cel mic? stiu ca la inceput nu prea il agreea

Saru'mana de raspuns. Am luat o pastila si parca m-au luat durerile de cap...hmmm. M-am gandit sa cresc productia ca parca mandrul meu papa putin si sa nu ramanem in pana de latic cand vrem si noi sa plecam in concediu fara sa am grija biberoanelor/storcatoarelor si a altor cele.

Cum se inteleg? Tot dragoste cu nabadai e intre ei. Il iubeste in felul ei, adica il strange de manute, il trage de picioare il mai si musca, il bruscheaza...dar are si momente cand il mangaie, ii da suzeta, ii vorbeste ca sa-l linisteasca. Ar vrea sa se joace cu el si el nimic...numai culcat si cu gura pana la urechi caci e un ranjit.
Oricum m-am obisnuit cu situatia si o iau ca atare visand la clipa cand se vor intelege si ei ca "fratii".

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Marina, felicitari pentru regimul super. Lasa mai ca o sa ia ea in greutate. N-o vezi ce sportiva e? Cum sa se ingrase cand toata ziua face numa aerobic?

Liuda, buna teorie ai. Tre sa mai invat de la tine. :)

Gabi, felicitari pt examenul luat. Tu ai dreptate cu ce spui, ca nu e de luat in brate Mateiu de 9 kile dar ... plangea in asa hal de vomita, mai avea nitel. Si el e un copil ffff cuminte, mai ales in carut nu a plans aproape niciodata, decat de vreun discomfort major (adica cum ar fi de foame). Altfel iti dai seama ca nu pot nici io sa il mai duc.

Nadiuta, cum sa ma supar mai draga? Decat imi pare rau ca nu am apucat sa ne vedem? Ce vina ai tu ca a inceput urlatorul asta mai devreme sau ca ma'sa n-a calculat bine. Tu sa ma scuzi ca te-am pisat cu telefoanele. Lasa ca n-au intrat zilele in sac si sigur ne vedem zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

roandre se vor intelege cu siguranta, si eu frate-miu ne-am batut pana pe la 10-11 ani non stop... si batai, nu gluma el ma tragea de par, ma trantea pe jos imi dadea cu pumnii si eu nu ma lasam deloc il loveam cat puteam si eu. dar sa nu crezi ca nu aveam si momente cand ne jucam frumos, ne intelegeam ne luam apararea afara intre ceilalti copii. apoi dintr-odata am inceput sa ne intelegem foarte bine si nu am mai avut niciodata probleme, ma refer la bataie

sa mai intri pe aici sa-mi spui daca e mai bine, cu lapticul, dupa cateva zile de metoclopramid. totusi in concediu ia-ti la tine un biberon si o cutie de lapte, asa ca rezerva in caz de nevoie...sa de-a Dzeu sa nu ai nevoie de ele, dar sa le ai la tine totusi.
concediu placut, alaturi de familia ta draga

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

revin ca am citit si eu ce a scris doamna catalina.pai bine mai,cum sa pui tu botul la ce zice o tanti din asta din parc (care dupa exprimare parea si cam saraca de inger...).eu le dau naibii pe toate astea,mai veneau si la mine sa se bage in seama si le luam in zeflemea de nu le mai ardea de conversatia.ba ca sa ii pun copilului batista pe fata,ba ca sa nu ii dau sa manance in parc,ba ca una ,ba ca alta...ia sa ma lase in pace,sa isi noteze parerile intr- un carnetel daca simt nevoia sa se exprime,cine stie,poate publica cineva un ghid de prostisme -babismepoate nu i-or fi spalat banana aia ,i-or fi dat-o cu coaja cu tot cine stie...ca viermisorii astia se fac in general de la mizeria care se aduna sub unghiute ,unde se fac oxiuri.
catalina,nu mai fii panicoasa!!!

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

catalina... 9 kile? bai frate numai noi la 6 si ceva, nici macar 7 nu apucam... fetelor am zis ca daca mai aveam un copil - sa-l hranesc doar din alea care le refuza Diana - om il faceam!!! Catalina dar pana la un cad rinichii fata sa cari...

gabriela_s fata sa stii ca eu numai cu gandul asta ma mentin, daca mananca prost e posibil sa fie din persoanele nepredispuse la ingrasare, adica inversul meu! Eu stiu ce inseamna dupa 2 zile mai "scapate de sub control" sa te urci pe cantar... mereu controlez ce bagi pe gat, pe cand asta e posibil sa fie ca sor-mea (care si ea a fost o alintata la mancare de a terminat-o pe maica-mea pana la 12 ani - dupa care s-a scapat de nu o mai satura) si sa se duca dupa masa la 15 minute l;a baie... frate, matz direct are, cum mananca cum se kk... si e o slabatura de i se vede apa in gat, bine e si tanara 23 de ani, sa vedem dupa ce naste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Gabi, numa batista pe fata? De ce nu perna? Gata, ma las de panicoshenie. :))

Mergi la inceput

pupici fetelor,
am plecat, sa alimentez masina si prin piata ca nu avem cartofi si sa fac pozele de botez... si apoi in parc sa - mi iau fata, inainte de asta ma intretin cu vreo baba la discutie care imi povesteste cum a crescut copiii, nepotii, ce trebuie sa-i dau de mancare, ce nu... eu dau din cap. Apoi daca scap doar cu o baba (fie-mea e din categoria celor care tipa in parc, sta in carut si tipa - nu plange, ci doar se antreneaza la voce, face opereta, oooooo, aaaaa, iaiaiaiaia si normal ca in jurul ei se aduna lumea ca la circ cand vad ca o mana de om scoate niste sunete de se aude in tot parcul)poate ajung acasa. Asa ca e posibil sa nu scap doar cu o baba, sant mai multe dornice de sfaturi.
Fetele sanatate multa la bebeii vostri, nu scriti mult, eu ma duc sa lupt cu laptele, macar seara sa bea, daca nu o sa o pazesc sa-i bag in somn... in loc sa fie mai usor la mine e tot mai greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Salutare, salutare

Laura, "La multi ani!" , multa sanatate si noroc in viata!!

Gabriela, mult noroc la examene!

Apropo de ce zicea Liuda cu doctorul...nu stiu, eu cred ca e o moda in ro sa te duci cat mai des la medic/pediatru in cazul nostru...pe mine ma inebuneste pediatra ca sa vin mai des la ea cu copii ca d-aia plange bb la ea ca nu e socializat...adica sa vin lunar ca sa-l socializez...saracutul plangea pentru ca mereu cand il dezbraca asistenta il smuceste, cum sa nu planga...I-am zis ca ma bucur ca pot veni asa rar , inseamna ca am copiii sanatosi...de ce sa ma duc de curtoazie?Aaaa...s-au trezit amandoi...ma duc.

In Germania cand Andreea a facut niste bubite nici macar nu au vrut sa ma primeasca, cica daca mananca si e vioaie nu e nevoie sa venim...bineinteles ca m-am dus peste ei, credeam ca e rujeola(descoperisera o alergie la un puf de omozi)

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Catalina de obicei de la banana,bb-ii fac kk cu niste firisoare,e de la banana,nicicum ca ar fi viermisori,d-ne fereste.
De fiecare data ,Irina mea cand mananca banana,asa face kk cu firisoare si-ti lasa impresia ca ar fi viermi.
Hai ca noi suntem mai tinere si nu prea avem experianta,dar tanti aia chiar asa ?

Mergi la inceput