Stelute de ianuarie-februarie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
marinar spune:
raluca 9,3 kg...wow sunteti la categorie grea nu gluma!
fete am medicamentat copilu', l-a,m hranit si acum plec sa mai omor putin telecomanda pana vine tati de la bericica ca sa mai vorbim si noi putintel.
hai noapte buna!
lilidana spune:
gabriela s ,steriletul Mirena este hormonal.
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
poze
gabriela_s spune:
raluuuu ce mare e bila!74 de cm si 9,300kg!!!in ce hainute il mai imbraci?
aaah si din categoria hainute,cum faceti cu hainutele care raman mici?eu am strans ceva saci si sunt cam in dubii ,sa le pastrez pt un eventual bebe 2 (desi nici macar sa ma gandesc la asa ceva nu mi arde acum)sau sa le dau mai departe?ah si am nu doar toale ci si paturici,scutece de finet aproape noi,pompa de san,carut landou,cadita +suport,balansoar.o varianta ar fi sa le duc la tara,sa ramana in familie,ca cine stie,poate baga si cumnata mea un bebe!ce mi-ar placea!!!!!! marog,deocamdata ma doare sufletul sa ma despart de hainele alea mici pe care scria [52 cm]dar cred ca o sa pastrez cateva hainute cu valoare sentimentala,gen primul body cumparat sau hainutele cu care au venit nasii sa o scoata din spital...
voi cum va simtiti?pe mine deja ma apuca nostalgia ,parca prea repede creste.parca mai ieri era "juma de metru" si o tineam pe o mana sa o alaptez...cred ca si faza asta cu alaptatul,ca am intrerupt asa aiurea m-a lasat asa cu un mic gol...sunt melancolca, mi-e dor de primele zile acasa,cand saream din pat speriati la orice scancet si cand ne tot uitam la ea si aproape ca ne dadeau lacrimile doar asa privnd-o, nici nu ne venea sa credem ce am realizat...iubim atat de mult acest copilas si l-am iubit inca de cand era doar "o sclipire in ochii nostri" ca de asta cred ca nici nu ne putem macar gandi la un alt bebe acum.in clipa asta nu pot concepe cum as mai putea trai tot ce am trait la prima sarcina sau ca as mai putea iubi la fel alt copilas.adica na,adriana e speciala...ca doar e primul copil,zgatia noastra!probabil in timp va veni si un moment in care voi simti nevoia sa mai dau viata unei fiinte.familia ma incurajeaza sa merg pe modelul "strategia comunista de facut copii",adica de voie de nevoie sa mai fac un bebe peste doi ani.ca na,e mai bine sa fie doi,ca unde creste unul,cresc si doi,chestie cu care nu prea sunt de acord.......
ma duc la nani
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
gabriela_s spune:
lilidana un motiv in plus sa il evit...auzisem de un sterilet cu fir de aur.mai stie cineva ceva???asta degaja si el hormoni prin organism???acum,ca haz de necaz,ma gandeam ca daca imi pun de-asta si nu il tolerez,macar imi fac cercei din el
Laura,LA MULTI ANI!
spuneti-mi si mie va rog care e faza cu claudia si emanuel(am pierdut sirul si nu am gasit in urma discutia...),cine sunt,de ce au nevoie...poate pot sa ajut cumva.
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
Shine spune:
mooooama, ce misto e sa stai la calculator,
buey feteleor, v-am pierdut acu' vreo doo capitole.
si cu mandrie va zic , virgulitza, ca nici nu am sanse sa recuperez.
incepand de duminica, am trei copii. Ca m-am gandit sa mai fac doi, dar sa fie deja mari.
asa ca il am pe alexandru, pe ilnica 6 ani(bona ce v-am aratat-o in poze) si pe robert.(10ani)
cand deschid calculatorul e concurs , care da o tura pe la joculete.
in rest, incerc sa le umplu timpul cu parcuri.
acuma, i-am adormit pe toti trei, si ma gandesc sa mamanc ceva, dar io-te ca am iar intrebari existentiale
Catalina, am citit asa pe diagonala din cap trecut si am vazut ca zicei de Matei ca nu prea uda scutecul......
io cred ca alex nu a facut pipi azi mai deloc.
O fi de mers la doftor????
si ca sa fie completa treaba de doua zile gasesc dimineata pe pampers o pata mica, rosie-portocalie.
Atomica mea de doctoritza, cica nu-i nimic, o fi din alimentatie (dar eu ii dau doar lapte!!!!!)
Va rog mult daca aveti habar de treaba asta, dati si la mine un pm, pentru ca , evident,nu reusesc sa iau paginile la rand sa vad daca mi-ati raspuns.
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusului
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/56/Default.aspx" target="_blank"> Diversificarea bat-o vina
alinuk spune:
Laura La multi ani fetitz...sa fii fericita si sa te bucuri de printzesica!!
Catalina stii ce cred io vis a vis de babonele care-ti fac viata amara??? Fata, tu le bagi in seama... adica le dai nas, cum se zice pe romaneste. Nu'sh cum puii mei, da niciodata nu mi s-a intamplat cu fo d'asta, is setata sa nu aud ce nu-mi convine... un hibrid de strutz ma aflu si io... daca tot se lauda cate unii cu sange de ungoroaice pe icilishea...
Roandre..Tot dragoste cu nabadai e intre ei. Il iubeste in felul ei, adica il strange de manute, il trage de picioare il mai si musca, il bruscheaza...dar are si momente cand il mangaie, ii da suzeta, ii vorbeste ca sa-l linisteasca. Ar vrea sa se joace cu el si el nimic...numai culcat si cu gura pana la urechi caci e un ranjit. ce imagine frumoasa...Clar imi vine chef de bb2... din toamna ma bag, macar sa-mi iasa intr-un an (ca la mine mai complicationes.. daca va amintiti)
Felcitari Roandre, te admir - e minunat sa ai doua buburuze...
Ralu valeuuuuuuuuuuu mi-ai adus aminte de vremea studentiei mele (aia adevaraciunoasa) de stat in Regie si de mers de la chef direct la exameneeeee. Doamneeeeeeeeee ce pungi de apa imi luam in cap si Messa, fata, jur ca nu faceam galagie..... ci doar asa de control...sa nu cumva sa-mi fie prea cald.
Oileuuuu intr-un an nu se mai saturau cu pungi ...dadeau cu galetile de pe camin...adica doar apa, galetile le reumpleau..
fata Ralu aici te intrecusi cu gluma... cum doamne iarta-ma numa' fete, ar vrea Bila al tau.... da io zic ca Andreiutzu lui Eli face cat fo doo fatuci d'astea matzaite (la greutate ma refer)...
ioi da 9.3Kg Bilutza devine Biloi... bravo! felciitari, suntem baiet mare!
Gabi... a de asta cred ca nici nu ne putem macar gandi la un alt bebe acum. In clipa asta nu pot concepe cum as mai putea trai tot ce am trait la prima sarcina sau ca as mai putea iubi la fel alt copilas ...
parerea mea este ca nu va mai fi la fel. in primul rand voi veti evolua si veti fi altfel pregatiti de urmatoarea experienta... Pe alta baza se va cladi urmatorul... Si greu se fac comparatii, cred ca experientele sunt unice... doar colicii (eventual , ca noi i-am ratat si ne rugam sa ratam si durerile de dintzosi) aceiasi.
Shine am vrut azi sa scot gradinitza de gupii in parculete...da evident ca nu mai stiam in ce tel ti-am pus nr...sau mai exact daca il salvasem , asa ca pls baga un PM sau pe mess ceva cu nr lu' matale!!
Vlem si noi la mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
..negresit vom ajunge si poate ne-om vedea cu "salutare de la mare"...lilica ce mai croshetatzi???
pup fete cucuiete!!!
Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
mihacarm2002 spune:
quote:
Originally posted by sraluca
FETELOOOOOORRRR M-ATI OMORAT!!!!
Si nu stiu cum gasim noi toti tampitii (ca asa am patit si cu mobila) au venit dimineata la 10 si au plecta la 16. Tooata ziua s-au luptat cu un amarat de A?c sa il monteze, fir-ar el al dracu ca il montam singura daca stiam .
Pai si ei l-ar fi montat mai repede daca stiau cum.
In alta ordine de idei, daca ma primiti, as veni si eu vineri in Mamaia. Dar dupa orele 17 ca sa nu fac insolatie
Dana, citisem art. din Evenimentul si de atunici nu mai folosesc crema decat seara dupa baita. Na, ca acum imi dau seama ca am uitat sa o cremu(i)esc!
Liuda, sa stii ca ma intalnesc in parc cu o mamica a carei fetite la7 luni si 2 sapt abia daca are 7 kg. Si e mititica insa e f. vioaie, rade intruna. Daca o vezi langa Eva zici ca sunt de-o seama. Ba a mea pare mai maricica si totusi acum 10 zile avea 6 kg. Si parca de la 4 luni copiii i-au mai putin in greutate, parca 450 g media. Evident, exista si exceptii cum spunea si Liliana de Matei sau Marina de Emma. Imi pare rau ca Dianei nu ii place laptikul, de asta mi-e frica si mie sa ii bag formula.
Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
mihacarm2002 spune:
Alinuk, am citit ca ai inceput sa ii dai apa lui bb Teo? De ce ca stiam ca nici ceai nu i-ai dat. Eva bea zilnic 50-70 ml de baby Drink. Ceaiul il bea dupa baita, dupa ce papa si se joaca un pic, o apuca somnicul si adoarme in timp ce il bea. Nu prea ma incanta ce obicei si-a facut si as incerca sa ii dau apa.
Eva noaptea uda putin pampersul. Insa dimineata, de la 8 la 12 o schimb de 2 ori.
Shine, sa te bucuri de cei trei muschetarasi. Dar cine sunt seniorii?
Legat de ce ai gasit in scutec, nu stiu ce sa zic. Tinand cont ca ai baiat, poate nu stii (nici eu nu stiam) dar fetitele in primele zile de la nastere au o usoara menstruatie de la hormonii mamei. Atunci gaseam ceva rosu portocaliu in scutec. Insa scutecul era uscat, uscat pt ca nici nu se hidratase in perioada respectiva din criza de lapte matern. Dr. insa mi-a spus ca nu are legatura, ca e menstruatie si sa nu ma sperii.
Eva~Florina
alinuk spune:
quote:
Originally posted by mihacarm2002
Alinuk, am citit ca ai inceput sa ii dai apa lui bb Teo? De ce ca stiam ca nici ceai nu i-ai dat. Eva bea zilnic 50-70 ml de baby Drink. Ceaiul il bea dupa baita, dupa ce papa si se joaca un pic, o apuca somnicul si adoarme in timp ce il bea. Nu prea ma incanta ce obicei si-a facut si as incerca sa ii dau apa.
Eva~Florina
Miha, asa-i - ceai nu i-am dat si nici nu o sa-i dau de sete. Pedi mi-a spus sa pastrez ceaiul ca remediu si sa nu-i obisnuiesc organismul cu ceai pt ca nu ar mai reactiona cand e nevoie de el...
Si mai mult decat atat, mi-a mai zis ca apa fiarta contine nu'sh ce nitriti sau nitrati (valeu sper sa nu fi spus o prostie... da' ma iertati la chimie abia ma taraiam).
Apa plata am hotarat sa-i dau ca sa-l hidratez bine pe calduricile astea si sa-l obisnuiesc cu linguritza... se arunca in linguritza de zici ca-i dau lapte si miere...
noapte bunaaa
Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
megbeng spune:
quote:
Originally posted by Shine
[
Catalina, am citit asa pe diagonala din cap trecut si am vazut ca zicei de Matei ca nu prea uda scutecul......
io cred ca alex nu a facut pipi azi mai deloc.
O fi de mers la doftor????
si ca sa fie completa treaba de doua zile gasesc dimineata pe pampers o pata mica, rosie-portocalie.
SHINE, NU PREA E BINE CE ZICI TU! pipi putin si cu pete rosii-portocalii in scutec sunt semne de deshidratare, mult mai "fidele" decat deprimarea fontanelei sau buzele uscate...il alaptezi exclusiv zici? nu ii dai si niste ceai? eu de cand cu caldurile astea ii dau si ceai. musai o vizita la doctor!!!!
meg,dematei(9.02.2007)