Stelute de ianuarie-februarie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 11
megbeng spune:
quote:
Originally posted by mihacarm2002
Dana, citisem art. din Evenimentul si de atunici nu mai folosesc crema decat seara dupa baita. Na, ca acum imi dau seama ca am uitat sa o creia o pauzasc!
ce articol, va rog? se poate un link pentru cei care citesc din 2 in 2?
ah, shine..cat despre ceai, STIU ca nu e bine, ca nu are nevoe, ca ia din laptele meu tot, etc, bla-bla, bla, dar uite ca nu am reusit sa ma tin de treaba asta, cand il vad cum transpira si ce figura recunoscatoare are cand trage cativa ml din bibe..eu sunt o foarte mare setoasa, rezist fara orice, dar nu fara apa, beau cam 4 litri pe zi..si daca ma mosteneste cumva..vreau sa fiu sigura ca nu moare de sete.
cat despre nitratii si nitritii din apa de la robinet..chiar azi am prins la tv o frantura de stire ca e plina apa din bucuresti de asa ceva..eu cand am venit la facultate in bucuresti ma feream ca de lepra de robinet, luam numai plata..dar in timp am renuntat, mare parte din ratiuni economice..acum o sa ma mai gandesc...oricum, pt bebe chiar nu stiu cum e mai bine, ca si apa plata are (prea) multe saruri minerale pentru rinichiul lui..o sa merg probabil pe principiul raului cel mai mic, adica al apei plate
help, logoreea a pus stapanire pe mine!! o fi de la nitriti?
meg,dematei(9.02.2007)
Maryela spune:
Beyyyy, n-aveti somn???
Cu apa plata, nici io nu stiu cum o fi mai bine, aia de la robinet sau cea plata. Dar stau si ma gandesc( mai fac si de-astea din cand in cand ) ca acum ii fac eu laptele cu apa plata, dar mai tarziu, mancarica cum o sa i-o fac? Cu apa de la robinet desigur...
Shine, bine ai revenit!
Referitor la greutatea bebeilor,m-am intalnit azi cu o fosta colega, care are o fetita de 1 an. Fata ei are la 1 an 7 kilograme, cat Mihnea. Cica a slabit , ba de la dinti, ba de la mers...Cand l-a vazut pe Mihnea a zis ca e obez. Imi venea sa arunc cu ceva dupa ea
Haideti fetele la culcare.
Lili, vad ca asa pe seara n-ai intrat. NU ti-au plecat musafirii?
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
megbeng spune:
gabriela, m-a emotionat mesajul tau despre bb2,DAR SUNT CONVINSA CA IN TIMP O SA VA MAI SCHIMBATI VIZIUNEA (scuza de caps)..o sa vina momentul in care adriana o sa creasca si o sa vi se faca dor de o mogaldeata mica la care sa va uitati pana vi se umezesc ochii de dragoste din nou!
noi pastram lucrusoarele pentru bb2, mai ales pe astea "mari" gen carucior, pat, balansoar, masa de infasat, premergator si ce-o mai fi
meg,dematei(9.02.2007)
megbeng spune:
quote:
Originally posted by roandre
. M-am gandit sa cresc productia ca parca mandrul meu papa putin si sa nu ramanem in pana de latic cand vrem si noi sa plecam in concediu fara sa am grija biberoanelor/storcatoarelor si a altor cele.
tot eu
roandre, pe mine cel mai mult si mai mult ma ajuta cantitati mari de ceai de chimen+fenicul+anason..2-3 litri pe zi...si il fac destul de concentrat..pe langa astia 3 lirti mai bag galactogil, de 3 ori pe zi..si mananc binisor..mai greu cu odihna, da cu asta n-an ce face...si mie mi-e f teama de momentul in care o sa pird laptele..si sper sa fie undeva in 2008, nu mai repede.
ah, era sa uit de berea fara alcool..schlossgoldul mi s-a parut cel mai eficient.
meto nu am incercat ca am inteles ca da fenomen de rebound, adica scade productia vertiginos duap ce il intrerupi..stiu asta teoretic insa, din carti, nu stiu practic pe cineva care sa fi luat..
meg,dematei(9.02.2007)
megbeng spune:
da, ca am apucat sa citesc mai mult din urma..vin si eu la spartul targului..LAURA, LA MULT ANI!!!!fericire maxima alaturi de familia ta!!!
cata, am citit despe aventura ta din parc si am lesinat de ras..oricat de pro alaptare as fi, san exclusiv la 9 luni..no way!!!
ca vorbeati de kg..matei al meu are 6700 acum.la 4 luni fix avea 6500 si 64 de cm...si i-a calculat o colega rezidenta pe pedi "indicele nutritional" si a iesit 0.99, normal fiind inre 0.91 si 1.01, asa ca stam f f bine (na, tre sa ma laud si eu cu ceva)..incep sa am emotii, ca peste o luna si un pic incepem si noi diversificarea..sa vedem cum ne-o merge..
gata, promit..imi bag suzeta in gura sa nu mai vorbesc atat!
meg,dematei(9.02.2007)
Catalina spune:
Neata fetili, repede sa raspunz si io pana trebe sa o iau din loc la masaj, azi merge cu noi si tati. :))
Dana, nu e nici o pb ca au biscuitii lapte. Pb este ca au alt lapte decat mananca Matei de obicei si nu cred ca e indicat sa ii dau. Atat. Sigur ca e ok un produs daca scrie pe el sa ii dai DAR si pe laptele NAN 2 scrie ca e ok de la 6 luni si totusi nu i-as da lui Matei daca n-as mai gasi Humana 2 la un moment dat. Adica doar la chestia asta m-am gandit.
Eu citesc cu atentie etichetele si ma gandesc la ce au in ele. Poate in Germania ai mai multa incredere, aici eu nu am. Cum ai zis, fiecare cu pasarica lui, unii (ca mine) au cate un stol.
Succes la vaccin, mergem si noi miercuri.
Roandre, Gabi, eu am avut sterilet si mi-a fost naspa cu el. Sangerari la greu. Acum ... am gasit si un bou care sa ma sfatuiasca foarte calduros sa il pun desi nu facusem copii si mi l-a montat gresit dar ... nu mi-as mai pune in veci. A trebuit sa fac chiuretaj dupa ca se stransese nush ce mizerie.
Marinuco, am uitat sa spun ca stransera astia scena mai. A fost numa in seara aia sa le zic vreo doua, ca n-au pus si ei un afis.
Shine, io cu pata m-as duce la doctor. Dar io sunt cunoscuta panicoasa asa ca ... vezi ce mai zic si fetili.
Alinuko pai tu esti intimidanta mama, io ti-am zis ca am fatza de fraiera.
Fug! Pa
ylilimic spune:
Neata, frumusetilor!
Sa stiti ca v-am citit aseara cate putin, dar eram prea obosita ca sa mai raspund. Am fost in plimbare la Saturn si ne-am intors la 11 si directia nani. Astazi voi fi bona la bb Dominic (3 luni si 3 sapt/2 luni normale), in vreme ce parintii lui vor pleca pana la Bucuresti iar drumul pentru cel mic li se pare obositor. Mai rau e ca mama nu se simte bine deloc, poate din cauza inimii si a caldurilor care sunt la noi, ca as fi vrut sa il duc pe Matei macar cateva ore. Insa tot raul e spre bine, caci asa ii respect lui programul de masa si somn si dupa amiaza vine Eli pentru marea intalnire. O sa fie o zi interesanta, motiv pentru care am bagat o masina de rufe si voi face acum de dimineata pilaful, ca sa pot petrece ziua cu copiii. Abia astept sa ma vad la plimbare cu toti 3 + Eli cu Andrei! Sunt tare incantata.
Va pup si nu scapati de mine...
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
dianamizzi spune:
neata fetelor! sunt si eu la cafea. nu am timp sa raspund. mai citesc sa vad ce ati facut. ieri am fost la socrii sa stea cu thea. si asa mai mult plecati. ca asta seara zburam spre romania! abia astept. o sa fie o zi si o noapte si inca o zi, maine......suuuper lungi. sa speram ca e bine thea. ca eu ma recuperez cumva. avem avion tocmai la 22.50.... deci dimineata tocmai ajungem la pitesti la ai mei acasa. cale lunga...
LILI - si tu o sa ai o zi ocupata rau! distractie placuta ! acu vezi si cum ar fi cu bebe nr 3...
va pup. vorbim din romania data viitoare. n-am bagaj facut, tre sa imi fac parul. si alte alea. zi lunga ce sa mai...
dianamizzi spune:
aaa sa va mai zic ca am toata partea stanga a fetei umflata. vai de capu meu! imi iese maseaua de minte!!! bai de ieri... tocmai acum... ma doare ca naiba. dau si eu cu dentinox de la thea, trece pe moment dar are un gust naspa raaaau!!
LIUDA tie ti-a iesit pana la urma? cand am citit ultima data erai in dureri ca mine.
am un colt iesit de anul trecut. acu vad ca vrea sa iasa restu... of. as baga un uischian da ma betivanesc turta din 2 picaturi, sigur.
alinuk spune:
quote:
Originally posted by Catalina
Neata fetili,
Alinuko pai tu esti intimidanta mama, io ti-am zis ca am fatza de fraiera.
Fug! Pa
Catalina, mamica de Matei (31.12.2006)
duuuamnaaaaaaaaaaaaa daca te mai auz ca zici asa io declar aici ca nu mai vorbesc cu tine!!!!
Io n-am prietene fraiere auzi!! iar tu nu ai fatza de fraiera!!!
Tu ai habar ca 80% din parerea celorlalti despre tine si din cum te percep ei reprezinta practic parerea ta despre propria persoana si din cum te percepi tu??????/
baga-ti mintzile in cap ca esti o super faina si o superdashteapa!!!!
Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................