Stelute de ianuarie-februarie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 12
Misha_tp spune:
Catalina, 100% de acord cu alinuk. Chiar la asta ma gandeam acu vreo jumatate de ora. Esti o fata desteapta, iar cu procentele acelea de 80% despre parerea celorlalti despre tine, cam e adevarat.... Pupici.
Eu intru rar de tot sa mai citesc, sunt in examene, am un bebe super activ, vrea toata atentia si energia mea in directia asta se risipeste...
Mihaela si Alexandru (22.02.2007)
Misha_tp spune:
Sa va zic ca bebe al meu nu sta in carut nici sa-l tai? Si eu continui sa-l scot cu carut cu tot, pe caldurile astea s-ar aprinde daca l-as pune in portbebele pe care nici macar nu-l am. Si uite asa plimb si carutul si bebele in brate. Si-i place... E tare curios sa vada tot ce-i in jur, de la inaltime :) Sa mai spun ca are 7 kg la 4 luni? Si in casa la fel, vrea in brate toata ziua. Seara pic de oboseala mai mult fizica si cica atunci ma apuc si eu de invatat...
Liuda, nu am uitat, poate reusim intr-un final sa ne vbedem si noi in parc, in vale. Dar ce sa fac daca al meu incepe sa planga dupa tzatzi? Mi-e cam urat sa-l hranesc afara, chiar in parc, dar daca e musai, n-am ce face.
Mihaela si Alexandru, 22.02.2007
loremunteanu spune:
Neata!
Am o gramada de treaba...
Katy, intra sa ne dai binete ca sa stim ca esti ok. Cel putin eu, ma ingrijorez daca vad ca nu zici nimic... M-am obisnuit cu "stresul zilnic". 
Intrebare: In afara de numarul/dimensiunea gaurilor si a tetinelor (dimensiune), ce diferenta exista intre tetinele si suzetele de 0-6luni si cele de 6+ ?
Ieri am facut vaccinul. A plans doar un pic cand a bagat tanti asistenta acul si apoi a uitat instantaneu. A dormit tot drumul pana acasa; adica 2ore jumate de mers pe jos, de la Guvern pana in Rahova, in ritm destul de alert ca se adunau niste norisori si sotul meu avea o grija sa nu-l prinda ploaia (pana la urma tot ne-a udat putin pe noi, ca Putzishor a avut aparatoare). Am preferat sa mergem pe jos, pt ca el doarme cand suntem afara... Decat sa-l apuce foamea mai devreme mai bine suferim noi un pic... Am ajuns lesinati acasa; parca eram batuti... N-a facut febra, e ok...
Ma duc sa termin treaba...
Va pupic...

Aaaaaaaaa.... Catalino, sunt de acord cu fetele.... Esti o super gagica, mamica si ce mai vrei tu... Atata doar ca esti putin cam panicoasa... Ia nu-ti mai atatea probleme... 
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
ylilimic spune:
roandre-nu stiu daca ti-a raspuns cineva, eu acum citesc din urma si raspund pe masura: metoclopramid 1x3/zitimp de 7 zile, pentru info suplimentar intra la Femina Intim, Alaptatul help line si primesti acolo ajutor. Sporeste cantitatea de lichide! Probat de mine si cu efect garantat.
La Tusnad am fost, e liniste, tocmai bine pt limpezit creierii, insa de raulet nu stiu nimic, dovada a fost apa minerala cumparata din magazin de vreme ce in spatele hotelului era izvorul gratuit
Stateau prost cu informarea turistica, dar tot m-as mai duce
ioanaradu - nu e cam devreme pentru cereale? Mai tot ce e pe piata e recomandat dupa 4 luni, desi cred ca niste orez simplu nu strica. Daca alaptezi, mai rabda 1 luna. Daca nu poti sa ii dai mai des?! zic si io...
Alinuk - frumoase poezii, i le trimit sotului sa mi le listeze 
messa - imi place pledoria pentru liniste si raportez si eu un tigan care striga zilnic "hamsie proaspata, cine mai doreste? cine mai pofteste?" sau "prospatura pentru saramura"
cata - Lilisor cred ca m-ai bestelit in gand cand am zis ca nu se face mizerie de la stors fructe si alte alea in bucatarie. Nu iti pot spune cum arata bucataria mea azi dupa ce i-am facut piureul lui Matei. sa iti zic "stiu cum e!"?
Laura - stiu ca ai prins vreme buna la mare, nu are sens sa iti mai urez si io...
gabriela - moooaaama ce de examene! Bafta fata draga, bravo tie ca te descurci!
mary(bell) si mihaela (roandre) - ce sa zic de "dragostea intre frati", aia la care faceti voi referire eu abia o astept, caci numai amintiri frumoase am: mancatul visinelor din damingeaga pe ascuns, confectionat arcuri cu sageti din paste de pix, nesfarsitele batai cu perne...si cate si mai cate!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
sraluca spune:
CATA vezi ca milupa au cereale HN fara lapte, poate au si biscuiti, nu m-am uitat prea bine.
Ce va luati mai de noi ca suntem babani. Ne-am uitat in carte si are dimensiunile si greutatea pentru un an. Gabi ca tot ma intrebai cu ce il imbrac, o sa trec la un an ca avem de 9 luni. Si de la targ tot de 9 luni i-am luat si .... inca ii mai vin pe alocuri
. Ieri i-am pus un tricouas primit de la bunica si ...ca sa nu zica ca nu l-a pus niciodata ca daca il mai si spal ....se duce. Am 2 rafturi pline de haine care nu ii mai vin, sertarele sunt pline de haine care ii mai intra dar sunt groase, si nu ma indur sa le arunc si de imbracat are 3-4 body cu maneca scurta, vreo 2 body cu maneca scurta si pant scurti si .... inca cateva d-astea subtiri pe care le reciclam cu succes ca nu am mai ajuns sa ii cumpar. Dar nici nu imi vina sa ma duc sa ii aiu ca ma gandesc ac am aruncat o multime de bani si nu le-a pus decat de 2-3 ori cel mult. Ma uit la ele si mor. Si numai ale frumusele. Alea pe care le-am luat intr-o doara, ca poate le foloseste, pe alea le-a purtat cel mai mult

LORE la suzete e diferenta de dimensiune ca alea de 0-1 luna sunt mici mici si pe masura ce creste se maresc si ele. Aoleu bine ca mi-a adus aminte ca noi avem suzete de 3+. Dar la ce atras e de ele nu stiu daca merita sa dau banii pe una de 6+.
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
marinar spune:
fete cum suporta copii vostri caldura?
eu am gasit-o pe emmi azi de dimineata spuzita rau pe la ceafa, pe la urechiuse, pe frunte, pe spate, nu stiu ce sa-i fac, cu ce sa-i dau. solutii???
ylilimic spune:
sraluca - la faza cu A/C mama sigur ar fi spus "de ce nu mi-ai dat Doamne mie o bucatica de putza? le faceam io pe toate!"
gabriela -eu e lesne de inteles cum de il am deja pe bb2...vin dintr-o fam cu 4 copii, sotul a fost singur. S-a plans mereu ca nu a vut cui sa impartaseasca bucuriile si neplacerile copilariei/scolii/dragostei, iar eu am amintiri si bune si rele cu fratii mei...Nu stiu daca l-am facut dupa tehnica comunista, ci doar ca sa ii vad batandu-se cu pernele (sigur ma voi baga si eu
) si tot imi suna bine. Deja la bb2 esti mai relaxat, le stii pe toate, esti incercat deja, nu mai e greu deloc...parearea mea!
apa de la robinet? -io zic a orice apa imbuteliata e mai buna ca aia de la robinet...nu ati vazut ca prin tara (BV) de la robinet vin si rame/viermisori si frunze, si noroi, etc
megbeng - eu am luat meto si nu a scazut lactatia dupa ce l-am intrerupt. Cat despre suzeta in gura,
ce n-as da sa te vad intr-o poza asa [:)))]
misha - ieri am citit revenirea ta de la maternitate si chiar ma gandeam ce mai faci...Bafta si tie la examene! Am si eu bb revoltat la carut, dar am trecut la varianta sport, pozitia culcata si se joaca cu jucariile mai mult, ba adoarme si fara suzeta asa...
lore - nu cunosc alte diferente la tetine, sau nu le "ginesc" acu'
marina - eu il sterg bine, sau dupa baie, si il dau cu pudra Baneocin/mentolata. o imprastii pe piele si gata.
Tre sa vina bb3 si nu stiu daca voi mai putea intra, poate doar va voi citi. Sa nu scieti in bataie de joc, mai ganditi-va si la noi...
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
loremunteanu spune:
Marina, si Roni e plin de bubite de la caldura, pe gat sub barbie, piept, umeri, ceafa... Ieri chiar am intrebat dr ce sa fac si mi-a zis ca acum pe caldurile astea ar fi bine sa mai facem si dush de 2-3ori peste zi, inafara de baita de seara si ca sa nu-l dau cu nici un fel de crema... Eu am vazut o ameliorare dupa ce l-am dat cu pudra in zona gatului; pudra pt fundulet de la Nivea. Am avut grija sa nu torn din pod ca sa inhaleze cumva si nici sa fie prea multa; practic l-a uns asa pe pielicica, fara sa aiba surplus... Asistenta imi zicea de Baneocin pudra; am incercat si varianta asta dar n-am avut acelasi rezultat ca la pudra de talc...
Am vazut-o pe Ema.......E mortala. Vreau si eu!
Am inteles cu tetinele. Multam fain, fetelor.
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
mihacarm2002 spune:
Catalina, azi de dimineata (adica pe la 11) m-am dat jos cu gandul la tine. Pai a trebuit sa ma trezesc pt ca pe Eva a apucat-o treaba mare fix asa dimineata. Daca nu, ar mai fi dormit ca pana sa vina apa calda (sunt singura care o foloseste pe coloana si stau la 4) deja zambea in somn. Dar s-a trezit de tot cand a simtit apa la poponeatza.
Pt cresterea productiei de lapte nu mai iau nimic. Obisnuiam sa imi fac ceaiuri de lactatie, sa beau multa apa etc. Pana am citit pe site-ul dat de mirandolina (pe unde-o fi oare?) ca nu are nicio importanta catitatea de apa si mancare. Iar sanii nu trebuie sa ii simtim neaparat plini. Organismul produce atata lapte de cat are nevoie copilul. Vreau sa spun ca de cand am citit astea sunt mai relaxata si nu ma mai streseaza asa de tare gandul ca nu am lapte suficiet. Iar daca fata imi doarme noaptea si se trezeste din 3-4 h pt o noua masa cred ca e OK.
O vecina mi-a recomandat un produs homeopat pt lactatie ricinus comunis CH5. Costa 5 lei dar inca nu l-am luat pt ca nu-l aveau cand am fost pe la farmacie. Il voi lua ca sa vad ce e cu el. E o chestie pe baza de ulei de ricin.
6 luni: David Cristian (Cristiana), Timeea Ioana (ruxi)
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
mihacarm2002 spune:
Marina, Eva facu bubite de la caldura pe maini. Pe stanga mai multe. Observasem ca seara, dupa baita cand mananca, mana stanga i se facea lac de transpiratie. Asa ca am inceput sa o tamponez cu un servetel banal si acum nu mai are. Ziua, cand o spal la funduletz o ud si pe maninute.
Noi tinem toate geamurile deschise. Unde doarme fata inchid usa ca de, e dupa baie. Chiar si in timp ce ii fac baie las geamul deschis pt ca nu simt niciun vant.
Raluca, spune-mi si mie unde si cand te intalnesti vineri cu Eli ca tare as vrea sa venim si noi.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina