Stelute de ianuarie-februarie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

messa nici nu stiu daca sa rad sau sa plang, dar ai un talent fata la povestit....ferice de nepotzii tai!

catalina io i-am dat cirese si a acut urat. de visine nu stiu. vezi si tu ce zice capraru. fata din banana nu stiu ce si cat iese dar din morcov trebuie sa iasa. ai taiat si tu morcovelul in 3-4 bucati inainte de a-l baga in robot?

liuda a mea mananca peste 400 ml lapte/zi si tot nu are 7 kile si e si putintel mai mare decat diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Messa- eu am Jack Lalane . e ca in reclama, face mult suc si se spala la masina de spalat vase. sunt super multumita de el. mi l-a luat soacra-mea

Catalina si Lili - nu mai stiu nimic de emanuel. m-a sunat duminica Claudia sa ma intrebe daca pot sa o ajut cu niste lapte ca nu mergea intersectia, dar eram deja in c-ta.

Multumesc frumos de urari, azi e ziua meeeeaa! Si fiica-mea parca stie ca se maraie de la dintisori si de la caldura, e numai cu ochii dupa taica-su si eu am impresia ca pe mine nu ma mai vrea! URAAAAA!

Ieri am fost si noi singurei in Vama Veche, dar nu am rezistat decat pana la 3 ca ni s-a facut dor de piciutanca si am venit repede la ea.

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Laura, la multi ani, sa fii fericita si iubita! Offf imi pare tare rau, as fi cumparat io lapte pt Emanuel dar ... nu mai avem masina si de maine sunt si cu Matei si cu Alexandra ca mama e la Galati, examineaza pt certificate Cambridge. Chiar nu am cum pe caldurile astea.

Marybel, multumesc mult de instructiuni, mai stau atuncea nitel sa faca 6 luni si ii dau. Pai chiar cu banana ma gandisem, nu altcumva.

Marina, era un morcovel mic, mic ca abia de ieri am inceput sa ii dau crud si am zis sa nu exagerez, maine insa vred ca voi face eu pe rozatoare ca e mai sigur. Si sa pun mai multicica banana in loc de mar mai mult ca vad ca iar facem kk cam imprastiat. Ma tine in sah fimio asta.
Da, o sa ma uit in capraru sa vad ce spune. Acolo parca citisem ca fac diaree dar verific.

Marina, cum ii mai merge lui Emi masa de la pranz, sau ma rog cand i-o dai, aia de legume ma refer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

'neata dupa masa, ca acum apuc si eu sa ma asez un pic, fiindca a venit al meu barbat am apucat o iesire pana in oras, sa rezolv unele trebi.

LAURA scumpa, la multi ani, tot ce iti doresti in viata sa ti se implineasca!

MESSA, MARYBELL, ma inscriu si eu in clubul cu sange ungur de la mama, dar la mine e mai cu fras, ca am si ceva evreiesc de la tata. Multumesc parintilor pentru cockteilul Molotov pe care l-au creat!

Daca tot vorbirati de zgomote, pe mine cel mai rau si mai rau ma seaca masinile de figuranti care trec cu 30 km/ora pe strada, cu scule d-alea da woofer sau sub-woofer si bassi, sau cum mama naibii s-or chema, cu muzica (cica) data la maxim. Intrebare: oamenii astia au orgasm de la vibratia masinii sau care-i filozofia, sa inteleg si eu ce le place asa de mult?

Luminati-ma si pe mine cu Jack Lalane, ala-i storcatorul minune cu 6 milioane de la teleshopping? Ca io-s mai de la tara. Da' masina de spalat vase nu am...

LIUDA, nu stiu ce sa zic cu mancarea, sa stii ca David a avut saptamana trecuta vreo doua zile in care am crezut ca ajungem la perfuzii, vorba MESSEI, asa putin manca. A trecut de faza asta acum.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Aaaaa, fiti atente faza azi in parc. Am uitat sa va zic. M-am asezat io pe o banca si (cred ca am ceva pe mine care spune "luati-va de asta e cam prostovanca si pune botu' ") si o tanti uda cu furtunu' pe la niste iarba. Si ma intreaba, invariabil, cat are Matei. Zic 5 luni jumate, ea leshina, cand isi revine zice ca si ea are un nepot de 9 luni da' ii da ma'sa numa san ca are lapte bun. E, zic io, bravo ei, noi mancam fructe si lapte (ca m-a mancat in cur ca pe maimuta). "Aaaa", zice ea, "pai si la nepot i-a dat nora banana si a facut viermisori. Ca i-am vazut noi in kk, a zis nora, ce e asta mama, si io m-am uitat si erau acolo niste viermisori si miscau, si i-a dat tratament si n-a mai mancat banana si dupa aia iar a mancat si iar a facut si sa aveti grija doamna, sa va uitati atent."
Inutil sa va mai zic ce cautam io in pampersul lui Matei pe la 13 cand l-a umplut.
Bai fetelor, am magnet la astia? Sau chiar oi avea o fata de proasta. O sa va mai pun poze sa va dati cu parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

LA MULTI ANI Laura,sa fii sanatoasa sa te poti bucura de micuta ta.
Pt tine multe,multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

bai catalina cu Dumnezeu numai pe tine te ochesc. de fapt si io mai dau de astia care pun intrebari dar nu prea le raspund.

cu legumele e bine. de data asta i-am bagat si pastarnac si nu prea a incantat-o, manca mai putin de juma de portie si se cam stramba dar am pus putin lapte si am pacalit-o. in rest papa bine: lapte, fruste, legume, suc...doar ca nu pune pe ea. asta e. dacanu scade nu-mi fac probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna fetele,
rad aici singura de Messa si Liuda, cu izgonitul nesimtitilor din jurul casei, sincer fetelor va admir,
Cata, sper ca nu te-ai suparat pe mine insa pana m-am mosmondit eu, lui Mateiutu i se facu foame, ne vedem noi . cu visinele eu stiam ca pot sa faca alergii eu o sa-i dau dupa 10-11 luni,cand nu o sa mai fie pe piata
Aelita, inteleg prin ce treci cu actele Sofiei, eu nici nu o declar in Ucraina pe Lidiuta ca nu are nici un rost oricum e cetatean roman iar boii de ucr, nu accepta 2 cetatenii si eu va trebui sa renunt la ea, asa ca...

Marina, e dementiala Emma, si cum zicea fratele tau cred ca paseste pe urmele verisoarei, si va fi cel mai umblator copil de la stelute.
LAura La multi ani, sa fii fericita alaturi de familia ta iar eva sa-ti intreaca toate asteptarile.un buchet virtual de la noi.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neata...

am luat si eu primul examen astazi...mai am vineri,sambata,luni vreo 3 examene,miercuri 2,vineri iar vreo 2...

nu am apucat sa va citesc pe indelete,am intrat sa va zic ca astazi mandra a stat singurica in fundulet (nu stiu cum s-a sprijinit sau ce a facut de s-a ridicat).sunt asa fericita ca simteam nevoia sa impart cu voi...na,micile mari bucurii ale vietii de mamica
ah si din seria "primele aventuri" ieri a cazut din pat,asa...s-a dus in fata (cred ca tot asa ,incerca sa se ridice in fund si de la atata avant s-a dus direct pe burta).eu tocmai intram in camera sa vad ce face si sa ii pun niste perne la marginea patului (cam tarziu!!!),o lasasem in pat sa isi faca siesta(eram la socri acasa),si iacata traznaia!s-a speriat,a bazait putin dar a uitat repede de totnu stiu cum sa zic,ca...na...pe de-o parte ma bufneste rasul cand imi aduc aminte,dar pe moment mi-a fost mila de ea mititica.dar na,e inevitabil cred ,mai ales ca acum e ca un viermisor ,se taraste,se suceste (cam ca emma,asa) ,o ia din loc imediat.

danafoarte bun articolul!m-a convins,o iau la mare pe adriana,mai ales ca mergem la sf lui august si nu va mai fi asa canicula cred.

catalina eu pe adriana nu o iau in brate cand sunt cu carutul nici sa ma bati ,mai ales la ce spate busit am eu.poa sa se uite cine o vrea (alaltaieri am patit si eu asa).eventual o linistesc altfel,ma opresc nitel ,o mangai,mai radem,asta daca e doar un moft mic,dar daca ii e foame o las acolo si bag viteza catre casa,asta e singura solutie.

hai ca am fugit la invatat!

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

aaaaa,referitor la kg,nici zgatia asta nu are inca 7 kg,desi mananca la greu,vreo 600 ml de lapte pe zi +carnite,legume ,cereale.eu intr un fel ma bucur,poate are noroc si seamana cu soacra mea,care e slaba desi mananca normal,nu are restrictii ,nu tine regimuri

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput