Stelute de ianuarie-februarie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
Catalina spune:
Liuda, pai lasa fata, da-i ce mananca. Decat sa slabeasca ... ca si asa e cam silfida. Tu da acolo la fata ce mananca ea si asta e ...
Hai poate imi ziceti si mie cu visinele, ce parere aveti.
Liuda spune:
mesaj special pentru Daconst - fata daca imi mai tii baiatul flamand - incasezi la coc!!! Cum fata sa nu-i dai sa se sature? ce ai!!! Aoleu viata asta, eu ma chinui sa-i bag si tu il tii la regim? da fata copilului de mancare ca ma inervezi zau!!!
messsa eu acum mai am o problema nerezolvata in curte... masinele le-am ogoit, vecinii la fel, baietasii adunati in miez de noaptea i-am rezolvat... mai am una - sant 2 cu motoscutere sau ce dracu sant bicicletele alea cu motor pentru care nu trebuie permis.... mama dar toata ziua se freaca prin curte, de-aurea, se duce la chioscul de la colt se intoarce, iar se duce, copii de 14-15 ani care se tot dau tari ca au bibica!!! Pai fata motoarele alea... de-ar fi mai silentioase - nu ar fi bai! Dar avand in vedere ca ei le tureaza la maxin si se aude un zzzzz-it de te inebuneste.... pe astea daca ii rezolv - se face liniste!!!
marybell spune:
roandre eu am luat acum vreo 2 luni metoclopramid pentru stimilarea lactatiei, intr-o perioada cand am crezut ca o sa pierd lapticul fiindca scazuse cantitativ foarte tare.
doctora mi-a spus asa: metoclopramid tb. de 10 mg, 3x1 tb. 1 saptamana, apoi 1 tb./zi înca 2 saptamani.
insa eu am luat 3 pastile / 5 zile la rand, dupa care m-am oprit fiindca la mine si-a revenit "debitul"
in rest, odihna multa, relaxare, alimentatie corecta stii bine ca nu exista medicament minune pentru stimilarea lactatiei iti doresc din suflet sa-ti revii, stiu care e sentimentul cand crezi ca o sa pierzi prea repede lapticul ptr bebe.
in alta ordine de idei, noi plecam cu Erik si in palma de mallorca la sora mea, si la mare in august la noi in Ro, si la munte la ai mei in Ardeal. asa ca avem un program incarcat vara asta
cum se mai comporta Alexia cu cel mic? stiu ca la inceput nu prea il agreea
ioanaradu eu am folosit numai cerealele cu diverse fructe de la nestle. sunt pe diverse etape de varste, ai sa vezi pe cutii si vezi ca au si orez cu diverse fructe.
editat: mihacarm Eva are ochisorii superbi.
Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik
puiut85j spune:
Mai Liuda vezi ce faci,poate nu-i scoti masa de lapte,ca e cea mai importanta pt bb-i.
I-mi dau seama ce chin pe capul tau
Liuda spune:
cata eu nu ma bag la visine, nu cred ca e bine, ca sant acrite si nu stiu daca merge la stomacel de bb, eu nu ma bag! dar vezi ce mai zic fetele!!!Poate a mai incercat cineva...
bai cand face fata mea 7 kile - doamne de cand ma chinui eu cu alea 7 kile - dau de baut!!! sa sariti in capul meu cand cititi ca a facut diana 7 kile...
Liuda spune:
puiut pai eu pentru lapte am renuntat la cereale sa prinda la foame... sa manance laptele, dar de unde... ca nu merge!!! eu tin cu dintii macar la alea 3 mese de lapte adica 3 bibe de 130 ml de lapte pe zi... dar nu vezi ca nu mai accepta deloc... baga limba aia intre gingii si gata mancatul.... o tine teapana acolo, nu o misca cat sant eu in raza ei... lingura o accepta putin la inceput pana gusta ce ii dau - daca ii place - deschide portile sezam....
laura ionescu spune:
hello de la maree .. incerc din rasputeri sa citesc din urma. iar ati scris ca disperatele.
Eli- ai o poveste roman. foarte frumoasa si impresionanta. sunt sigura ca pe Andrei o sa-l cresti asa cum iti doresti. mai bine rasfatat decat asa ca tine.
Cristiana70 - ce caini frumooosi ai! Labrador auriu vrem si noi sa ne luam cand ne-om muta la casa ca sunt foarte inteligenti si draguti cu copiii.
deci eu am renuntat la cap asta ca fiica -mea maraie si in brate, si in pat, si in carucior. o fi de la dinti sau de la caldura, nu stiu.
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
puiut85j spune:
Messa draga,ai un talent la a povesti de mor razand singura aici,iar tu saraca de nervi nu mai poti
Catalina,parerea mea,nu cred sa fie o problema,dar sa nu fie imediat dupa masa de lapte,sa fie cam o ora, dupa laptic.
marybell spune:
catalina poti sa ii dai lui Matei visine dar cu banana, ca un fel de piure facut cu robotul, blender-ul. stie cumnata ta ce stie
pui 10-15 visine (fara samburi) cu o banana si putina apa fiarta si racita le amesteci pana se fac ca un piure si se poate da de la 6 luni incolo.
messa ce faci surato? te-am sunat dar vaz ca nu esti prin preajma telefonului...trebuie sa-ti spun ceva neaparat mama mea e unguroaica deci mai adaugam ceva la...coincidente. cand am citit ce scriai tu Liudei ca ai sange de "ungure" m-a umflat rasul si bineinteles ca imediat am vrut sa te sun...
Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik
Catalina spune:
Laura, distractiune placuta!
Puiut, Matei nu mai are masa de lapte la 11. Doar fructe cu biscuite. Ma mai gandesc cu visinele.
Pupici, mergem la somnic. E momentul nostru de giugiuleala. :)))