Luptator,bataios, etc...pro sau contra?
Raspunsuri - Pagina 8
Carmenbr spune:
Poate ca Flaviuta ar trebui sa-si reconsidere atitudinea, chiar daca este un loc virtual. Astfel de atitudini "cine nu-i cu mine, nu exista" nu duc la nimic bun, nici virtual, nici in viata reala.
Cat despre "atacat", asa cum spuneam ieri. Ei nu-i place sa fie atacata, dar ea ataca in cel mai josnic mod cu putinta.
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
Sabina spune:
flaviuta, eu iti atrag f serios atentia asupra unei probleme:
ceea ce-ti place tie la un copil/adult etc(nu ma refer nici la copilul; tau, nici la ai altora, nici la adultii din jurul nimanui, casa fie clar) este Mitocania.
imi pare rau ca voi fi transanta si, pt a cata oara?? superelitista si cu nasul pe sus, dar daca in viata nu cauti finetea, atunci pardon scuzati.
exista energie si in finete, nu va speriati, mamicile cu copii energici si neemotivi.
Calitatea asta nu o vor pierde.
nu incepeti sa ma combateti, va rog frumos, pt ca azi am avut o zi infioratoare si n-am energie sa ripostez.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Nora spune:
Nu am prea mai scris in ultimul timp pe forum, am si probleme de rezolvat si necazuri de suportat... anyway, am mai citit ce ati mai scris si vroiam sa spun:
Flaviutza, tupeul tau nu inceteaza sa ma uimeasca, zau! Te certi la un subiect, primeste sfaturi/replici/explicatii si revii mai repede sau mai tarziu cu aceleasi idei in alta forma. Jignesti si lovesti si apoi te plangi ca esti atacata!
Pana la urma, unde vrei sa ajungi, ce si pe cine vrei sa convingi?
PS. Am lucrat si eu cu copii de gradinita. Exemplul tau cu pensulele are o rezolvare simpla: daca sunt mai putine pensule decat copii, ii inveti pe cei care au luat o pensula sa o imparta cu cel care nu are! Simplu, frumos, iar copiii invata nu numai sa deseneze dar sa si imparta.
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Sabina
nu incepeti sa ma combateti, va rog frumos, pt ca azi am avut o zi infioratoare si n-am energie sa ripostez.
In nici un caz nu vreau sa te combat. Nici n-as fi scris aici daca nu zaream afirmatia asta:
quote:
exista energie si in finete, nu va speriati, mamicile cu copii energici si neemotivi.
Calitatea asta nu o vor pierde.
Intrebarea mea este: Ce trebuie sa faca, si cum trebuie sa procedeze o mamica care are un copil mai putin energic si emotiv?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
flaviutza spune:
quote:
Originally posted by papadie
si apropo citatul era MUSCA BEATA (ref. la musculita de otet care se invarte zapacita) nu musca BLEAGA.
JENANT.
Am sa te rog mult, mult sa te abtii sa mai vorbesti asa despre copiii altora doar pentru simplul si incredibilul motiv ca nu-i educam sa dea coate in maxilare. ok?
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
A,da? deci nu convine cand fac o afirmatie in gen. nici macar nu m-am referit la copilul tau. pentru ca tu ai scris musca beata si eu am scris Bleaga.
dar eu sa stau si sa inghit tampeniile scuzati debitate despre COPILUL MEU care va ajunge in fel si chip dupa spusele voastre..
Nu crezi,citeste rogu-te mesajele de pe paginile din urma.
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
Sabina spune:
Sa-l duca pe munte
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Sa-l duca pe munte
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Atat?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Sabina spune:
Tot pt andreea, si sa nu considere ca cele doua trasaturi sunt defecte.Asa ca cum nici mamicilecu copii energici nu vor considera ca asta e vreun defect, bineinteles.
Calea de mijloc ramane mereu sfanta. Oricarui om trebuie sa i se ajusteze anumite asprimi, sau moliciuni. (a nu se confunda cu netezirea caracteristicilor personale, etc etc etc)
Sabina spune:
era o metafora.
Muntele reprezintao mare sursa de energie, dezvolta caractere, dezvaluie caractere
o educatie a mersului pe munte e o educatie a supravietuirii si autodepasirii in cel mai frumos sens posibil.
flaviutza spune:
ca sa repet pentru cine nu vrea sa vada.encore un fois:
-NU imi indemn copilul sa fie violent, sa foloseasca forta.din contra.am un bebeu care stie sa se joace frumos, sa imparta.
-NU as sta cu mainile in san(o singura data am avut asa surpiza din partea copilului) cand s-ar comporta necivilizat
-NU il indemn la nici un fel de discriminare,rasiala,pe motiv de educatie,pe nici un fel de motiv.
Dar:
-il las sa ia contact cu mediile mai putin prielnice.vreau sa stiu ca la o adica e in stare sa se descurce.daca maine poimaine trag unii beti de ea pe strada sa RIPOSTEZE. nu sa stea ca bleaga si sa sufere consecintele.sa stie sa interactioneze si cu elitistii dar si cu tiganusii de cartier. asta e ideea.
-nu il incurajez sa tipe dupa ma-sa,educatoare,etc la cel mai mic conflict(ala cu topoganul) ci SA SE DESCURCE.
-Nu il incurajez sa taca si sa inghita pe motiv ca el e mai istet si cedeaza. il incurajez sa RIPOSTEZE.punct.
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale