Luptator,bataios, etc...pro sau contra?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Variatiuni pe aceeasi tema Carina !

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana
Da nu ar trebui sa se ajute oricum intre ei???? Adica doar pe cei ca Madalina ii invata sa le dea mana??? Doar pt cei ca MAdalia tre sa stea frumos la coada la tobogan???

Noi nu facem diferente intre copii, si incercam sa ii invatam si pe ei ca toti oamenii sunt diferiti in felul lor, dar EGALI in drepturi...

Buni trebuie sa fim cu toti din jurul nostru...indiferent de rasa, religie, diagnostic sau orientare sexuala...nu???
Nu trebuie sa intindem o mana de ajutor oricui???

In fine...discutia nu isi mai are rost...cine vrea sa inteleaga, intelege...

Sanzi, ai mare dreptate, dar nu uita ca unii copii invata de mici (imitandu-si parintii) sa gaseasca metode prin care sa se simta superiori. Situatia in care toti sunt egali in drepturi este un ideal, realitatea e mult mai trista. Nici eu nu ma impac cu asta

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

quote:
Originally posted by carina

Flavia poti sa imi spui si mie (pura curiozitate), de ce nu s-a putut continua discutia pe topicul deschis de Simali? E la fel ca discutia cu abuzul, sau mi se pare doar mie?

Ina - Carina - Slabim, slabim , la mare ne grabim

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

pentru ca nu are nici o legatura subiectul meu cu subiectul lui Simali.pentru ca Simali spune mare si lat cam asa"eu ii spun alui meu ti-a dat, da-i si tu una" si apropo nu-si primeste criticile inversunate pe care le-am citit eu pe subiectul asta,pe cand eu imi indemn copilul sa se descurce prin propriile forte fara a plange imediat dupa fusta lui mami.e o diferenta.

bafta la slabit!

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by flaviutza

quote:

Nu il invat pe cel "normal" ca trebuie sa il ajute pe cel cu down...pentru ca cel cu down nu e cu nimic mai prejos ca cel "normal"...

Ba acolo unde merge fi-mea sunt invatati sa o ajute pur si simplu pe Madalina, sa astepte ceva mai mult la topogan pana urca Madalina, sa-i dea o mana de ajutor cel din varful scarii,etc.

mami si Ale

Da nu ar trebui sa se ajute oricum intre ei???? Adica doar pe cei ca Madalina ii invata sa le dea mana??? Doar pt cei ca MAdalia tre sa stea frumos la coada la tobogan???

Noi nu facem diferente intre copii, si incercam sa ii invatam si pe ei ca toti oamenii sunt diferiti in felul lor, dar EGALI in drepturi...

Inca o mostra de rastalmacire crunta. Normal ca imi indemn copilul sa ajute pe oricine, cu sau fara probleme. nu stiu unde am scris eu "NUMAI" pe Madalina.

Dar la fel de normal mi se pare ca Madalina sa primeasca un plus de ajutor avand in vedere conditia fizica. la fel de normal mi se pare sa aiba rabdare putintel,cateva minute in plus cat sa se dea si Madalina pe topogan.

Banuiesc ca nu ai vazut care e conditia fizica a unui copil cu SD de poti sa afirmi ca trebuie sa ii tratezi in mod egal la capitolul ajutor fizic. adica tu lasi,conform principiilor Montessori un copil cu o conditie fizica precara sa se chinuie sa urce fara ajutor, ca sa fie in rand cu restul? sa nu faci diferente? nu-l ajuti putin mai mult?

A,da,cand e vorba de impartit pupici,jucarii,etc...egalitate.

mami si Ale

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papadie

ca la lokul de joaka -unde sora-sa sta linga o galetusa si atat- daruieste toate jucariile si mai mult e ca o musca beata pe linga copiii care o imping. Si sincera sa fiu de cate ori vad pe unul ca o impinge imi vine sa urlu si sa plang (e unul singur care face asta).

Aaaaa si apropo am murit de rusine cand copilul meu a lovit o alta persoana si eu n-am fost pe faza s-o opresc.

ei uite cum necum, alui meu o singura data i s-a intamplat sa aiba un asemenea comportament nedorit. s-a urcat nervoasa tot pe topogan si nu voia sa lase pe nimeni sa mai treaca. asta dupa ce luase o galetusa de nisip in cap.

AM INTRAT IN PAMANT DE RUSINE. pur si simplu nu stiam ce sa spun,fac,eram rosie la fata. in final mi-am cerut scuze asistentei si m-am urcat in varful topoganului si am luat-o cu forta.

atat.o singura data.

In schimb nu e si nu a fost din start tipul de musca beata. pur si simplu, in momentul in care cineva ii ia jucaria vocifereaza, cearta , bate din picior ,cere insistent jucaria inapoi. chestiunea e ca mie imi convine asa. n-am de gand sa mi-o transform voit in musca bleaga doar ca sa primesc o floare virtuala.

mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
n-am de gand sa mi-o transform voit in musca bleaga doar ca sa primesc o floare virtuala.

Deci n-ai dubii cum ziceai in primul mesaj...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:

quote:
Originally posted by papadie

ca la lokul de joaka -unde sora-sa sta linga o galetusa si atat- daruieste toate jucariile si mai mult e ca o musca beata pe linga copiii care o imping. Si sincera sa fiu de cate ori vad pe unul ca o impinge imi vine sa urlu si sa plang (e unul singur care face asta).

Aaaaa si apropo am murit de rusine cand copilul meu a lovit o alta persoana si eu n-am fost pe faza s-o opresc.

ei uite cum necum, alui meu o singura data i s-a intamplat sa aiba un asemenea comportament nedorit. s-a urcat nervoasa tot pe topogan si nu voia sa lase pe nimeni sa mai treaca. asta dupa ce luase o galetusa de nisip in cap.

AM INTRAT IN PAMANT DE RUSINE. pur si simplu nu stiam ce sa spun,fac,eram rosie la fata. in final mi-am cerut scuze asistentei si m-am urcat in varful topoganului si am luat-o cu forta.

atat.o singura data.

In schimb nu e si nu a fost din start tipul de musca beata. pur si simplu, in momentul in care cineva ii ia jucaria vocifereaza, cearta , bate din picior ,cere insistent jucaria inapoi. chestiunea e ca mie imi convine asa. n-am de gand sa mi-o transform voit in musca bleaga doar ca sa primesc o floare virtuala.

mami si Ale

Tu te vezi ce scrii?
Tu ai senzatia ca imi educ copilul sa fie bun ca sa iau flori virtuale?! Jenant...

Mergi la inceput

Si inca ceva... Catrina e la varsta lui NU si mereu voi fi foarte ferma cu ea sa nu faca altora ce-mi face mie acasa in momentele de criza. Am scris ca se invarte ca o musca beata pe linga copii incercand sa descriu bucuria ei la locul de joaca. BUCURIA nu COMPETITIA! Musca bleaga nu este echivalentul lui "bleg" in sensul urat in care l-ai scris tu.

Mergi la inceput

si apropo citatul era MUSCA BEATA (ref. la musculita de otet care se invarte zapacita) nu musca BLEAGA.
JENANT.
Am sa te rog mult, mult sa te abtii sa mai vorbesti asa despre copiii altora doar pentru simplul si incredibilul motiv ca nu-i educam sa dea coate in maxilare. ok?

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Poate ar trebui sa o lasam pe flaviuta prima pe tobogan...dupa cum arata discutia nu iarta adulti, copii, muste etc,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput