Fetele din America (85)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by adriana

quote:
Originally posted by ocebine

Adriana, la public school e gratis...la private depinde.
Tu parca stai pe linga mine, nu???...te-ai gindit unde il dai? La private s-au facut deja inscrierile pentru la toamna (aprilie-mai). Nu stiu la public.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Ne gandeam la una de langa noi, Aloyssius-privata. Dar nu am aflat inca cat costa si daca mai au locuri.. Sa vedem ce facem...

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

N-am auzit de ea...unde e?

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Pai langa noi, pe Seneca Ave.. facem 5 min pe jos..
Asta pentru ca mi-e greu cu copiii toti dupa mine. As fi vrut la greci, la o scoala de pe langa bisericile grecesti, dar cred ca e criminal traficul dimineata, plus ca nu stiu prea bine traseul si cu toti 3 in masina e un stress toata afacerea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Felicitari dragutilor absolventi!
Noi am terminat scoala mai demult. Acum o luna scolile din districtul nostru scolar si universitatea si acum vreo doua saptamani la Bogdan la gradinita. Bogdan a facut pre-K (460$/luna),in August 14 incep Kindergarten la scoala publica. Vom plati aproape 300 pe luna pentru kindergarten, chiar dc. e la scoala publica, pt. ca noi mergem full-time si gratis e doar half-day. Si full-time asta e doar pana la 3pm. Bogdan acum merge in continuare la gradinita, dar nu mai fac lectii. Le mai da din cand in cand de citit acasa cate o carticica mititica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Da mei a terminat gata, m-am imbratisat cu invat, am pupat piata independentei, am primit report card si lista de citit (i-a picat fata cind i-am zis sa se apuce de teme).
am baiat in clasa a doua!!!
A

PS cum a trecut anul asta parca ieri imi tremura camesha pe mine cind l-am bagat in scoala

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Asa si eu. Alexandru a terminat si el clasa intii.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

quote:

Uite ca nu vazusem discutia despre pre-k..
..Fiu-miu taman a terminat azi pre-k, gratuita, n-am dat nici un ban.
Am fost emotionata taare rau.. Si astia fac spectacolul cu mare pompa, muzica, copiii aranjati, intra la semnalul educatoarelor.. au cantat si un cantecel (vai de cantare), era sa dau apa la soricei
In septembrie la K.. cam ce preturi spuneati ca sunt?

La Kindergarten publica nu costa.

Mergi la inceput

quote:

Apropo, voi ce faceti cu copiii pe perioada vacantei?
Stau cu bunicii sau merg la summer camp?

N-avem bunici la indemina. Alexandru merge la Day Camp, patru ore zilnic. Asta e pentru o luna, apoi trebuie sa mai gasesc ceva activitati.

Mergi la inceput

Alexandru a avut party in ultima zi de scoala. E publica, dar stau destul de bine cu activitatile.
Eu am studiat la NY scolile private si singurele care ma interesau erau de la 14k in sus pe an. Cu un copil o mai scoteam cumva la capat (desi suma mi se pare absurda, mai ales ca se asteptau sa mai contribui la fundraisers si alte activitati), dar cu doi era imposibil s-o scoatem la capat. Eu sper sa platesc atita la college!
Aici m-am uitat un pic pe internet si preturile sint asemanatoare. Asa ca am dat mai multi bani pe o casa in preajma scolilor publice interesante.
Scolile religioase nu m-au interesat, alea stiu ca sint mai ieftine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Kim crede ma! nimeni nu mi a cerut niciun fel de dovada de venit cand am inscris o pe Uca n pre k. Mi au cerut doar dovada unde locuiesc, ca sa apartin de ei. Dar asa cum am spus era 3 ore pe zi si cu 4 zile pe saptamana.
Si nu am platit absolut nimic.
Programul de 7 ore a inceput din kindergarten anul urmator in cadrul aceleasi scoli publice.

Intra pe www.lausd.com elementary school Brockton si ai sa te convingi.

Raluca e n magnet acum si daca invata bine are sanse f mari la scholarship.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si voi la kindergarten, 7 ore, ati platit? Noi platim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ooooo nu! Absolut nimic nu am platit. Tot a primit de la scoala. A! mint. am platit 1 dolar pe zi lunch ul ca nu ne am calificat dpdv al veniturilor.

Si a fost 5 zile /sapt cu 7 ore pe zi tot in cadrul scolii elementare. Si Magnetul la care e Ralu acum ( anul viitor clasa a 3a) are kindergarten si tot free.

Plus fiindca ea i nascuta in afara USA am primit oferta de summer camp tot gratis.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput