Fetele din America (85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Adriana, acum tu?! (glumesc!)

La kindergarden stiu ca e gratuit la scolile publice.
Dar la pre-k, cum de nu ai platit? Tot pe baza income-ului?

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Carmen si noi am avut noroc cu gradi din colt, dupa ce am vizitat pe alea super si mult discutate...si lui Marcu i-a placut si el a avut o gramada de asiatici, primii prieteni, tare bine s-a inteles mai ales cu unul caruia ii curgea nasul mereu.

Anamaria, imi place de scoala baietilor tai, au mereu lucruri interesante. Nu-i bai si a lui Marcu e buna, dar nu e prea mult happening..nici mcar graduation party n-a avut,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Adriana, la public school e gratis...la private depinde.
Tu parca stai pe linga mine, nu???...te-ai gindit unde il dai? La private s-au facut deja inscrierile pentru la toamna (aprilie-mai). Nu stiu la public.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by kim222

..Si eu stiu ca preschool-ul chiar si in California nu este free...Am citit de o astfel de initiativa..cu implantare incepind cu 2010..

Si Raluca a fost la pre k 3 ore pe zi, 4 zile pe saptamana for freeeee!!! Si NU i a interesat ce income avem. Era in cadrul unei elementary school - publica.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Ceremonia de graduation de la kindergarten a fost cea mai induiosatoare....a fost la un loc cu cei care au terminat liceul...iar prichindeii mititei i-au condus pe cei mari...Class of 2007 condusa de Class of 2018 si imbracati in aceleasi haine...toti parintii innodam lacrimi in barba cit bobu' de fasole...

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Adica fiumeu e class of 2017?? (eu i-am luat balon cu class of 2007) ca am zis ca toti termina acu ..
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Pentru ca m-am gindit si eu sa beneficiez de ceea ce voi afirmati ca exista...am sunat la Head Start -preschool...nu la una...ci la trei ..la office-ul principal in Washington, la mine in Albany -CA..si in Ontario -CA...
Exista trei tipuri de programe subventionate:
-subventionat federal(part time)
-subventionat federal si statal(full time)
-sau doar de stat subventionat...

Pentru a beneficia de unul din aceste programe... programe numite subsidized...trebuie depusa o aplicatie personal, iar ei pe baza marimii familiei si a income-ului..stabilesc pentru ce te califici.
Eu ma calificam sa platesc full price..adica 800$

Concluzia: income-ul trebuie sa fie ...low...ramine cum am stabilit

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada

Adica fiumeu e class of 2017?? (eu i-am luat balon cu class of 2007) ca am zis ca toti termina acu ..
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Va fii class of 2018 cind termina liceul...deci potential 2018 (poate mai devreme)...

A fost facuta pentru efect garantat la parinti...sa-i vezi pe cei mari cu cei mici...

Pre-k gratis este pentru low income si aici...Acelasi program Head Start...trebuie sa fii sub limita la income (federal) sau special needs. Un oki pe siteul de la NYC Board of Education edifica problema.
Si in plus, locurile sint limitate de buget.
Board of Ed

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Adriana, la public school e gratis...la private depinde.
Tu parca stai pe linga mine, nu???...te-ai gindit unde il dai? La private s-au facut deja inscrierile pentru la toamna (aprilie-mai). Nu stiu la public.

Anamaria

Ne gandeam la una de langa noi, Aloyssius-privata. Dar nu am aflat inca cat costa si daca mai au locuri.. Sa vedem ce facem...

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Noi dupa ce am ajuns aici din a 2 a saptamina am inscris fata la scoala si ei conform datei de nastere (dec 2000) au incadrat-o la preschool. Unde am platit 400$ pe trimestru si mergea 3 ore juamte pe zi de Luni-Vineri. Si noi eram abia aterizati nu lucram niciunul, ce mai nici actele nu le aveam venite. A! si scoala era de stat, era cea de cartier .
Noi am fost fericiti ca am gasit locuri ca am vrut sa fie intre copii sa se joace si sa invete si ceva engleza. Si ne-a convenit ca era la 5 minute de mers pe jos ca nu aveam la ora aia masina .

PS Noi stam in MI

Mergi la inceput