Fetele din America (85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si eu revin si zic: plafonul era mai mare decit la Medi-Cal de exemplu, deci daca doar unul dintre parinti lucreaza poti lejer sa trimiti copilul la head start, mai ales ca au profesori foarte buni.

Deci daca nu e totul bine si frumos, de ce s-or mai chinui atitia sa ajunga aici? Evident ca nu curge lapte si miere, dar prea le place multora sa coloreze totul in culori cit mai sumbre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Felicitari absolventilor!!!
Am baiat mare!! minca-l-ar mama!1
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Gata scoala???
Felicitari!!!!

Noi mai avem o zi...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Sincer, din ce am vazut aici de cind am venit, asiaticii nu prea stau pe welfare. Muncesc toti, minca-i-ar mama. Iar la gradi unde a fost pustiul meu avea colegi majoritar asiatici. Putini de tot din ceilalti.

Mergi la inceput

Felicitari absolventilor!

Noi mai avem inca o saptamina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Da mei a terminat gata, m-am imbratisat cu invat, am pupat piata independentei, am primit report card si lista de citit (i-a picat fata cind i-am zis sa se apuce de teme).
am baiat in clasa a doua!!!
A

PS cum a trecut anul asta parca ieri imi tremura camesha pe mine cind l-am bagat in scoala

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Simina, la Eric in clasa, el e singurul alb, toti sunt asiatici! Si da, gradinita e f buna, cea mai buna din tot ce am vazut, dar astept sa vad si daca ii place si la bandit, ca degeaba imi place mie daca lui nu-i place, ca doar el sta acolo 10 ore.

Felicitari absolventilor!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Noi am primit report cardul luni, ne-am impupat cu toata lumea joia trecuta (la festival unde au dat reprezentatii de dans clasele kinder pina la IV).

Azi au class party (fiecare clasa sarbatoreste separat) iar miine school BBQ (fara parinti)...delirul este ca nu au purtat uniforma nici azi si nici miine

Nick ia drumul middle school-ului...si nu va mai fii in aceeasi cladire cu Alex (jale mare pe Alex).

Alex nu are lista de citit, doar Nick (luuuuunga....si mai asteapta si book reporturi de la ei in prima zi de scoala).

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Uite ca nu vazusem discutia despre pre-k..
..Fiu-miu taman a terminat azi pre-k, gratuita, n-am dat nici un ban.
Am fost emotionata taare rau.. Si astia fac spectacolul cu mare pompa, muzica, copiii aranjati, intra la semnalul educatoarelor.. au cantat si un cantecel (vai de cantare), era sa dau apa la soricei
In septembrie la K.. cam ce preturi spuneati ca sunt?

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Apropo, voi ce faceti cu copiii pe perioada vacantei?
Stau cu bunicii sau merg la summer camp?

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput