Fetele din America (85)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Laura Takacs

Anamaria, nici io pana acum o saptamana. Don't feel bad, chiar daca generatia noastra de prunci nu a prins ultimul racnet al tehnologiei de confirmat facerea lor.

Ce mai fac flacaii tai? N-am mai vorbit de un car de vreme...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Gabbriela ai aflat raspunsul la intrebarea cu puricii? Eu habar n-am, dar mi-ai inspirat si mie o intrebare...
Noua mea problema este ca vin iepurii si maninca florile din fata casei. Sint draguti si nu vreau sa le fac vreun rau, dar cum i-as putea lamuri sa le lase in pace?

Cris30, nu stiu raspunsul - sper sa fie cum iti doresti!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Noua mea problema este ca vin iepurii si maninca florile din fata casei. Sint draguti si nu vreau sa le fac vreun rau, dar cum i-as putea lamuri sa le lase in pace?

cu cactusi ai incercat?
pe noi inca nu ne-au vizitat, dar am auzit de la altii ca au dat roade pastilele de naftalina (nu le place mirosul) sau nisip din tavita pisicii (ma gandesc ca se impusca doi ...aaa... iepuri dintr-o data, scapam si de purici si de rozatoare)

Mergi la inceput

Lexi, multumesc pentru idei.
He, he, cactusii ar putea fi o solutie. Chestia e ca trebuie sa ud mult acolo pentru celelalte flori si nu stiu daca ar rezista.
Naftalina n-o dauna la flori?
Pisici n-avem, dar s-or gasi persoane binevoitoare sa ne ajute cu nisipul. Yuck!
Azi am vazut o pasare care-l fugarea pe un iepure. Era asa haioasa faza! Nu era vreo pasare rapitoare, cel putin nu una din cele cunoscute de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Cris30 eu personal nu am avut noroc cu testele over the counter, dar asta a fost ani si ani de zile in urma. Eu am preferat sa merg merg la dr si pentru copay - sa-mi faca ei testul. Dar depinde si de dr ca mai nimeni nu vrea sa te vada in primele 9 saptamani.

Bafta.

Mergi la inceput

Fetelor, eu am scris la OFERTE DE CAZARE DE LA DC LA DC. M-am gindit ca si la Fetele din America am putea face o lista. Sintem atitea care locuim in diverse locuri din US! Nu stiu daca mai sint doritoare, dar eu as fi dispusa sa fac un schimb de case in timpul vreunei vacante.
Cu copii mici e greu de stat la hotel, asta ar fi o varianta si mai ieftina.
Daca mai e vreo amatoare haideti sa facem o lista si vedem daca o fi sa iasa ceva. Eu sint dispusa sa incerc.
Oana B sau Andrada, e ceva impotriva regulamentului? Ca nu vreau sa comit vreo ilegalitate.
Ma gindeam ca putem pune o rubrica permanenta pe prima pagina, cu locatia, nr. de camere si ce o mai fi. Apoi ne contactam individual, daca e sa fie. Doar sa fie lumea de acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Tocmai il intrebai si eu pe sota-miu si el zicea tot asa a auzit ca naftalina ar fi buna. De incercat, n-am avut probleme pana acum.
Lol am vazut si eu o faza in curte cu o pasare care fugarea o veverita...m-am gandit ca se cearta pe mancare.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Asa o fi Oana. Poate ca iepurele ala minca vreo chestie interesanta. A fost tare haioasa faza!
Cred ca o sa incerc cu naftalina. Sper sa nu-i omor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Fetelor, am si eu cateva intrebari arzatoare, va rog sa ma lamuriti si pe mine. Parintilor mei li s-a finalizat ieri procesul de imigrare ( a durat exact 8 luni), de ieri au viza in pasaport si biletele de avion. Va dati seama ca fericirea e maxima, mai ales ca de 4 ani sunt sistematic refuzati la viza de turist si nu au putut sa ne vada la casa noastra (suntem toti trei copiii lor aici). Sosesc peste 2 saptamani si inca nu ne-am lamurit ce health insurance sa le facem?! Sunt pensionari si fiind "sponsored family-based visa" nu au drept la Medicair si nu stim cu ce asigurare privata sa mergem; pe cont propriu va fi oricum scump, asa ca macar sa facem o alegere cat mai buna. O sa le facem asigurare catastrofica pt inceput, pana primesc cardul, dar apoi vrem sa-i integram cat mai bine in sistem si sa poata merge regulat la doctori, fara griji. Astept cu mare interes sugestii si sfaturi. Am mai intrebat si acum cateva luni acelasi lucru si din pacate nu am primit nici un raspuns, chiar nu e nimeni pe aici care si-a sponsorizat parintii? Help, please!

A, si inca ceva, la fel de important, stiti cumva cat trebuie sa ramana in US, consecutiv ma refer, ca sa nu isi piarda dreptul de rezidenta? Am auzim pareri ca minim 6 luni dintr-un an, dar mi s-a mai spus ca asta era inainte, ca cica acum regula e sa nu fii plecat mai mult de 12 luni consecutive... Asa ca nu am gasit inca sursa care sa ma lamureasca in problema asta, poate stiti sa imi raspundeti. Oare unde sa intreb daca nu, la imigrari? Va multumesc f mult.

Legat de teste de sarcina, eu am avut doua sarcini (doar una dusa la termen), si am folosit de fiecare data cu succes testul digital de la Clear Blue (cel cu "pregnant/not pregnant"). La o saptamana de la intarzierea ciclului a indicat rapid si real "situatia". Multa bafta, Laura!

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Krissy, mergi pe www.ehealthinsurance.com si poti alege varianta de asigurare medicala potrivita pentru voi.
Felicitari, a mers repede totul! Nu stiu care sint ultimele cerinte, dar daca pleaca din US pentru mai mult timp (mai ales daca se repeta) le poate face probleme la intrare. Pentru ca daca esti rezident inseamna ca locuiesti aici. Sigur gasesti mai multe informatii pe site-ul INS. Ai putea sa intrebi un avocat de immigration, ei le stiu pe toate. De obicei consultatia initiala e gratuita.

Mergi la inceput