Fetele din America (85)
Raspunsuri - Pagina 25
Bic spune:
Bey fetelor, nu intra omul citeva saptamini si voi va apucati sa discutati despre lucruri presante care ma intereseaza si pe mine, cum ar fi gradinite/scoli etc.
Eu inca nu am nici macar curajul sa ma uit in jur la scoli si gradinite. Noi abia am facut pasul de o inscrie la daycare trei zile full-time pe saptamina . $830/luna. Ha' se mai inscrie cineva?
Dar trebuie sa recunosc ca e cea mai tare cresa din oras, diferita de ce am vazut pina acum: copiii stau mai toata ziua afara, nu maninca lipiti de high-chair ci cite un grup la o masuta rotunda, ii pune pe olita daca vad ca sint interesati, le da mincare organica si in cost intra si scutece. Poate sta pina la 3 ani aici si nu stiu ce o sa facem dupa aceea.
Cit despre sliding scale.... mie in principiu mi se pare tare nedrepte, dar nu mai dau si amanunte pentru ca nu vreau sa mai isc un nou conflict.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
cris30 spune:
Salutare la toate fetele!! Eu sunt intr-o mica dilema si am iar nevoie da sfatul vostru.Va spuneam in mesajele trecute ca incercam sa facem un bebe, adica suntem in pregatiri.Prima luna nu a fost sa fie, insa a doua luna adica luna asta (iunie) trebuia sa-mi vina ciclu pe 22 si nu mi-a venit.Azi suntem in 29 deci a trecut deja o saptamana si nimic.Ieri seara am facut un test de sarcina si unul azi dimineata si au iesit negative.Eu de obicei am ciclu regulat, cateodata cu diferenta de 2-3 zile dar niciodata de o saptamana.Inafara de o sensibilitate a sanilor in rest nu am nici un simptom.Acuma chiar nu stiu ce sa mai cred si ce sa fac in continuare, sa mai astept sau sa ma duc la medic.Eu nu stiu data conceptiei si ma gadesc ca am facut testul mai devreme si de aceea nu a aparut nimic.As dori sa stiu daca aveti incredere in testele astea de sarcina sau daca v-ati confruntat cu situatia de a fi gravide si testele sa iasa negative?? Va multumuesc!
ocebine spune:
Chris, eu zic sa mai astepti putin...de obicei testele sint foarte bune si nu prea dau gres...poate esti prea devreme in sarcina sau poate chiar nu esti gravida...citeodata intirzie "musafirii" fara rost.
Iti tin pumnii sa fie cum vrei tu...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Laura Takacs spune:
Chris, exista teste digitale de sarcina care le poti face, conform instructiunilor, cu pana la 4 zile inainte de ziua cand ai socotit ca-ti vine ciclul. Prietena mea si-a facut cam cu doua-trei zile inainte, si rezultatul a fost adevarat, in sensul atunci a iesit pozitiv, si sarcina e acum confirmata (au trecut deja trei saptamani). Inteleg ca testele digitale sunt de obicei mai bune decat cele traditionale. Dar...ca intotdeauna mai sunt si exceptii. Mult noroc!
cris30 spune:
Laura Takacs, imi cer scuze dar nu stiu ce sunt testele digitale, nu am stiu ca exista si asa ceva. Eu am facut testul "first response" care poate detecta sarcina cu 5 zile inainte de data in care trebuie sa vina ciclu.
Oana_B spune:
Exista Clear Blue digital, First Response il folosesc si eu si mi se pare foarte bun. Bantuind pe forumurile americane cu aspirante am vazut ca sunt preferate in general testele cu dye rosu nu albastru...mai putin probabil sa dea teste false sau linii de evaporare.
Chris, poate e numai o dereglare, se mai intampla si la cicluri regulate.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Laura Takacs spune:
Uite ca ti-a raspuns Oana. Se gaseste la CVS, Rite Aid, orice drug market ai pe acolo. Costa intre $10-$15. Uite linkul de la CVS cu testul cu pricina.
http://www.cvs.com/CVSApp/cvs/gateway/detail?prodid=245914&previousURI=/CVSApp/cvs/gateway/search?ActiveCat=499^Query=digital+pregnancy+test
ocebine spune:
Wow...s-au schimbat vremurile....nu stim ca exista digitale.
LauraT
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
cris30 spune:
Va multumesc din suflet ca m-ati luminat cu testele de sarcina.Am sa ma duc azi sa-mi cumpar si maine dimineata mai fac unul sa vad ce se intampla.Daca este dereglare raman cu speranta ca poate se va prinde luna viitoare.O sa va tin la curent cu noutati.Pupici!!!
Laura Takacs spune:
Anamaria, nici io pana acum o saptamana. Don't feel bad, chiar daca generatia noastra de prunci nu a prins ultimul racnet al tehnologiei de confirmat facerea lor.