Fetele din America (85)
Raspunsuri - Pagina 24
Llaura spune:
Fetelor, am o pb.
Eu am locuit in US pana la 1 mai 2006. Pt ca am plecat am avut deadline la taxe 15 iunie 2007. W2 de la scoala l-am primit abia azi , l-au trimis in Romania, la dracu si la ta-su si in fine azi l-am primit.
Are adresa gresita pe el, adica are una veche, eu alea ultimele cinci luni am locuit in DC si W2-ul meu are adresa veche din MD.
Ce naiba fac acuma, am nevoie sa rezolv taxele asap, imi vine rezidenta canadiana si desi am primit interview waiver, la canuci ca sa "aterizezi" ca imigrant tb sa iesi din Canada
Bolbaviorii, bine ca sunteti bine
Ramona J spune:
Da, va multumesc tuturor pentru incurajari.
Acum Anuta alearga prin casa (ploua din nou!) si zice "dabal iu" (W).
Fetelor, mi-am amintit sa va spun ca am fost la Mall acum vreo doua zile, cind parea ca e OK Anuta. Am intrat la DSW si aveau reduceri foarte mari. Nu intentionam sa cumpar nimic, dar am plecat de acolo cu trei perechi de pantofi pe care am dat vreo $34. Pantofi OK, Bandolino, Aerosoles si Rockport.
M-am gindit ca poate si pe unde sinteti voi or avea asemenea reduceri.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Llaura nu sint sigura ca am inteles problema ta. Daca ai intirziat cu taxele trebuia sa ceri extension. Daca nu ai cerut poate ca tot nu e bai mare, mai ales daca iti datoreaza ei bani.
Fa taxele cit poti de repede si trimite-le. In cel mai rau caz e vorba de vreo penalty, ceva.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Llaura spune:
Nu ma astept la mare lucru, am facut opt mii si ceva de dolari in lunile alea. Problema e ca pe w2 am adresa de maryland si eu am stat in dc, sunt state diferite, deci state tax diferite...
ocebine spune:
Ai lucrat in MD sau in DC? Baga un oki pe siteul IRS...sint niscaiva reguli vizavi de faptul ca poti lucra intr-un stat si locuii in altul dar habar nu am exact ce si cum. Oricum nu te lasa pe o ureche ca IRSu' e nemilos.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Llaura spune:
Am lucrat in DC.
Mi-am printat ghidul si formularele, azi cand ajun acasa ma apuc de ele si va mai intreb pe voi, multumesc f mult
Laura Takacs spune:
Tiza, unde ai locuit are importanta doar pt taxele de state nu cele federale. Daca in timpul lui 2006 ai lucrat in DC si locuit in MD peste doua saptamani, atunci e putin mai complicat. Daca ai locuit si lucrat in DC esti ok, e straightfoward. Doar faptul ca nu ti-au corectat adresa nu are nici o influenta. Trimite tax return-urile acum. E considerat late filing, dar daca te astepti sa primesti refund nu este penalizare pt late filing. Daca e invers, adica datorezi tu lor, atunci te penalizeaza si iti ia si interes.
Gabbriela spune:
ajutor am purici ... ma rog nu eu, pisica mea care nu ii place in casa si e tot afara, degeaba o tot dau de purici ca nu are efect.
Mai nasol e ca de cate ori ies in curte ma trezesc cu 3 - 4 piscaturi de pureci pe picioare.. arat jalnic, ma mananca insuportabil si mie jena de pantalonii scurti. Ce as [utea aplica pe picioare sa scap de mancarici si de acele bube urate care le si scarpin in special cand dorm.
Ce imi recomandati sa pot scapa de purici din curte? Dar pe pisica.. pe ea cum sa o scap de purici?
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
adriana spune:
Gabriela, parca exista niste zgardite contra puricilor. Se pun la pisicute la gat. Pentru adulti nu stiu, dar parca a fost un subiect pe aici mai demult..
Multam de explicatia cu croup-ul.. Doamne fereste, Ramona, sanatate puiutei