Fetele din America (85)
Raspunsuri - Pagina 21
cris30 spune:
Pentru fetele cu bebei, as vrea sa va intreb cum ati luat voi vitaminele in sarcina?. Eu intentinez sa raman insarcinata si am inteles ca pot lua acid folic chiar inainte.Am intrat pe forum si sunt putin derutata pentru ca una prescriu medicii in Romania si alta medici de aici.V-as ruga sa ma lamuriti cum stau treburile.Va multumesc!
Ramona J spune:
Acidul folic e bine sa-l iei inainte. El e util in perioada initiala a sarcinii. Deci pina iti dai seama ca esti gravida si pina sa incepi sa-l iei... e cam tirziu.
Mult succes!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
cris30 spune:
Iti multumesc pentru raspuns! Inafara de acid folic ce se mai poate lua inainte de sarcina? Celelalte vitamine se iau in al doilea trimestru de sarcina???
Ramona J spune:
In sarcina ar mai fi importante urmatoarele suplimente: fier, vit. D, calciu si fosfor.
Pentru dozare corecta e bine sa iei vitamine speciale pentru gravide. Nu lua orice si oricum, unele pot fi daunatoare.
corinadana spune:
Ia prenatale! contin ce ti trebuie.
Baking powder e praful de copt??
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Gabbriela spune:
eu in momentul in care am stiu ca sunt insarcinata am mers la medic si mi-a dat el ce sa iua pe perioada sarcini si inca 6 luni dupa ce am nascut... deci vb cu medicu tau.
miau-miau ... o sa incerc si eu aceeas faza
Astazi de exemplu mi-a dat pace ca am inchis usa la birou si nu a avut acces acolo... motivul am fff mult de lucru fiind inchidere de luna. Dar de maine ii aplic metoda ta
quote:
Originally posted by cris30
Pentru fetele cu bebei, as vrea sa va intreb cum ati luat voi vitaminele in sarcina?. Eu intentinez sa raman insarcinata si am inteles ca pot lua acid folic chiar inainte.Am intrat pe forum si sunt putin derutata pentru ca una prescriu medicii in Romania si alta medici de aici.V-as ruga sa ma lamuriti cum stau treburile.Va multumesc!
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Ramona J spune:
Andrada help! Anuta a tusit sec in timpul somnului de la prinz. Asa s-a si trezit, miriita. MI-e teama ca ne paste un croup si as vrea sa-l previn daca pot. Ce as putea sa mai fac?
Culmea e ca nu ii gasesc cardul de la asigurare. Poate l-am lasat la dr. cind am fost ultima data. Cine stie unde l-am pus, a facut asa un circ atunci!
Cind am luat fata din pat am mers in baie si am facut aburi. Sotul nu e acasa, trebuie sa vorbesc cu el sa dea mai tare apa calda. Deocamdata e OK dar vine seara...
Asa e cu astea, cind zici ca ai scapat atunci face croup!
Corinadana, ala e praf de copt.
corinadana spune:
Ramona de ce ti mai tr card ul? Daca mergi la acelasi doctor tr sa l arati din si din nou?
Nu ai ce sa i cumperi din farmacie? siropel ceva...
Oricum tr s o duci la doctor sa i asculte plamanii.
Sanatate!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Andrada spune:
Lichide calde multe de acum pina seara, asta e mers cel mai bine la noi (eventual ceai de coji de ceapa, dar oricare ceai e bun, eu n-am observat vreo diferenta). Perna sa fie ridicata. Cartofi la git si sa stea in pat in pozitie nitel ridicata pina seara, sa se formeze secretiile alea odata. Pune-o sa tuseasca din cind in cind, f putin ca sa vezi daca incepe sa formeze secretii. Seara te pregatesti cu ce stii, abur, eventual la cratita daca in baie nu se face destul, asta in caz ca respira greu. Daca nici aburul nu merge, o scoti la rece, daca nu e rece destul afara, in usa frigiderului. Daca respira greu si devine albastrie in jurul gurii, stii chemi salvarea, eu am chemat-o intr-o seara si am stat pina s-a echilibrat nivelul de oxigen. Nu cred ca era necesar, m-am panicat eu nitel mai mult decit trebuia. Doar iti spun ca daca ii chemi nu-i asa ingrozitor cum pare...
Multa sanatate si sper ca pina diseara sa ii treaca,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Multumesc Andrada. Deocamdata e relativ bine. Dar recunosc semnele si as vrea sa previn daca pot. Cind ma gindesc ca vine seara...
Cica apa calda e data la maxim! Nu face suficient abur, o sa apelam la oale la o adica.
Daca e grav eu am Prednison acasa. Trebuie sa studiez cum se dozeaza, instructiunile sint cam neclare.