Fetele din America (85)
Raspunsuri - Pagina 20
Llaura spune:
Gabi, asa e si colegul meu de birou, ma piseaza si le stie pe toate si nici o sansa sa vorbesc eu mai repede decat el. Lumea deja il cam ocoleste (pt ca e asa pisalog). Acum e fericit ca are auditoriu nou adica eu, fapt pt care ma tot lauda stanga-dreapta (pesemne barfa si cancelaria merg mana in mana peste tot in lumea asta), si in plus m-a luat la tot felul de evenimente ale comunitatii profesionale aici in urbe.
Pe scurt eu ii trec cu vederea ca e bossy si pisalog si vorbeste cat zece.
Seasoul: lasa ca nu e rau sa ne punem "rochiile de seara" cele comportamentale si pt consoartele noastre din cand in cand, ne vad destul in papuci cu moatzele in cap. Dar daca ceva ti se pare in neregula in felul in care se poarta cu tine, atunci probabil e.
ocebine spune:
Seasoul...nu prea am priceput situatia...sinteti casatoriti de ceva timp si ati stat doar 1 luna impreuna? Tu locuiesti in Romania si el in SUA? De cit timp sinteti impreuna?
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Ramona J spune:
Fetelor, am alt necaz! Aici ploua in nestire. Cumva azi-noapte s-a rupt ditamai ramura din Bradford pear din fata casei. Ruptura e relativ "clean", nu e spintecat pe cine stie ce lungime. Ma intreb daca pomul va supravietui. Ati patit asa ceva?
Ar trebui sa sun la City? Cine se ocupa de chestiile astea? Cred ca merg pe site-ul lor. Sotul zice ca se ocupa el, dar e foarte groasa ramura. Nu cred ca are cu ce s-o taie ca lumea.
Ce rau imi pare! Toate ca toate, sper sa supravietuiasca pomul. Casa noastra e pe colt si ne protejeaza tare bine de vint.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ocebine spune:
Daca pomul este proprietatea voastra atunci voi trebuie sa chemati service pentru a curata...daca este pe trotuar (city property) atunci cei de la city se ocupa. Trebuie "pansat" ...ii da cu ceva ca sa nu il atace niscai "pest-uri"...in mod normal ar trebui sa supravietuiasca.
Anamaria
Ramona J spune:
Multumesc Anamaria. E pomul nostru. Pacat de el, avea o coroana atit de frumoasa! Acum va trebui sa-i ajusteze si celelalte ramuri, ca arata ciudat.
Andrada spune:
Tree service sint tare scumpe poate exista vreun mod in care se poate descurca sotul...Un fierastrau obisnuit costa sub 10$ la homedepot (am taiat la pomi, crengi...etc anul asta..).
Dupa ce ciopirtesti creanga chemi municipalitatea sa ti-o ia,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Daca sotul se pricepe ar fii super...dar trebuie pomul "reparat"...si oblojit...
Eu una nu ma pricep de fel si nici sotul...daca ai vedea cum ciopirtesc frumusete de holly tree in fata casei Io il vreau sferic si in primavara chipurile il tund...iar el imi iese orice forma numa sferic nu...acuma am vreo trei crengi suparate la unghiuri drepte
Caldura mare nene Iancule...la NY...si io dirdii in birou cu trei pulovere pe mine...
Anamaria
miau-miau spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
aveti in firma un "stie tot" - care nu e seful tau ... e doar coleg cu tine si care se baga cu nasu peste tot? Daca da cum ii tratati, cu indiferenta si va vedeti de ale voastre sau le ziceti sa va lase in pace?
am si am scapat de el luindu-l la misto dar extrem de fin, la limita in care nu poa sa puna degetul pe nimic si chiar initial credea ca vb serios. AM inceput sa-l intreb cu voce tare sa-mi spuna si mie din stie el, ca el le stie pe toate, si chestii din astea care initial l-au facut sa se umfle in pene. L-am lasat asa o perioada, apoi am schimbat oleaca intonatia pina am vazut ca in sfirsit ma banuie ca l-as putea lua la misto, dar nu e sigur. In momentul asta a inceput sa se simta si penibil, caci fiecare discutie a fost cu glas tare si omul s-a gindit ca probabil toti ceilalti s-au prins de mult ca e luat la misto, doar el nu. Asa ca s-a inchis, izolat si se gindeste de 3 ori inainte sa faca pe desteptul. Eu nu pot fi acuzata de nimic, caci am avut o atitudine exemplara, doar ca el acum se simte bullied de mine. Asa s-au inversat in cazul meu situatiile.
bafta, ca stiu ca unul ca asta iti strica toata ziua si te umple de draci.
Ramona J spune:
Multumesc fetelor. Mi se pare ca se poate inchiria o drujba electrica, iesim mai bine asa. Cu ocazia asta intreaba si cu ce oblojim rana.
Noi avem multi pomi si tufe cu forme "fancy". Au fost fancy, ca le-a cam venit vremea sa le aranjam. Pina la urma nu scapam de astia cu tree service, macar in fata casei sa ne prezentam cum trebuie. Cu tufele din curte "ne facem mina".
Parul asta e imens, ar trebui aranjat un pic. Altfel intr-o zi se rupe in sapte.
Ma uit la bietele flori, cred ca totul a putrezit. Ploua, ploua, e ca-n Bacovia.
ocebine spune:
quote:
Originally posted by miau-miau
Asa ca s-a inchis, izolat si se gindeste de 3 ori inainte sa faca pe desteptul. Eu nu pot fi acuzata de nimic, caci am avut o atitudine exemplara, doar ca el acum se simte bullied de mine. Asa s-au inversat in cazul meu situatiile.
bafta, ca stiu ca unul ca asta iti strica toata ziua si te umple de draci.
Reao
Anamaria