Fetele din America (85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Hello America, se aude, doi zece :-)
Misto faza din metrou, eu cred ca le-as fi zis buna ziua la coborare, macar altadata sa nu mai faca
In tinerete aveam un prieten care era politist si arata ca atare; in metrou o data i-a zis un nene "ce te uiti la sosetele mele ma securistule". De la sus-pomenitul amic am si luat obiceiul de a casca gura la lume si il am si acum, f placut.
Cine a mai fost in Romania recent, ca la canadience nu stie nimeni; eu ma duc cu un laptop si o camera digitala, avand intentia puternica
de a le lasa pe acolo; ambele sunt folosite, dar noutze, de cateva luni. Cum mai e cu taxele vamale, aveti idee?
Hai va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu am mers cu camera digitala si nu m-a intrebat nimeni de ea. Asa ca o duci si o lasi acolo, pur si simplu. Banuiesc ca e la fel cu laptop. Am dus si eu unul, dar parca atunci nu mi-au deschis bagajele.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Te mai controleaza cateodata. Le zici ca e laptopul tau si ai rezidenta in alta tara si te lasa in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

punele in bagajul de mana si ai grija sa ai bateria incarcata la ele. Te vor pune sa le deschizi.. le zici ca sutn ale tale si le iei inapoie la plecare din ro .. nu iti vor cere vama.. dac a te intreaba daca vrei sa declari ceva zici nu .
si eu am dus si video si foto si laptop si nu am avut probleme.. acum cateva saptamani am revenit in usa

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

spui ca sunt ale tale si nu te intreaba nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Dragutzele, multumesc f mult de raspunsuri.

Mergi la inceput

aveti in firma un "stie tot" - care nu e seful tau ... e doar coleg cu tine si care se baga cu nasu peste tot? Daca da cum ii tratati, cu indiferenta si va vedeti de ale voastre sau le ziceti sa va lase in pace?

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Gabbriela, am avut si eu unul d-asta indian sooooooo annoying!!
Daca n-ai nevoie de el io zic sa-l lasi in treaba lui,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Andrada teoretic nu am nimic de a face cu "stie tot"... ea e invatatoarea lui piciu meu , eu lucrez in birou, nu avem tangente una cu alta doar ca ea vine cu tot felu de sfaturi gratuite si comentari ce am voie si ce nu am voie sa fac in acel birou... ea le stie pe toate mai bine decat directoarea.
De maine sunt 10 zile singura ca directoarea are vacanta. Ma ia cu fiori sa ma gandesc ce ma va toca marunt la melodie, si mie si cam frica sa ii spun sa imi dea pace sa nu se reverse totul asupra celui mic.
ignor cred ca voi aplica alta solutie nu prea am

quote:
Originally posted by Andrada

Gabbriela, am avut si eu unul d-asta indian sooooooo annoying!!
Daca n-ai nevoie de el io zic sa-l lasi in treaba lui,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Scuze pentru off-topic!!

Buna drage co-forumiste!As avea cateva intrebari pentru femeile din romania care pe internet sau orice alt mijloc si-au intalnit "jumatatile"Cum sunt ei ca soti??Exista vreo diferenta intre cei din romania si cei din america??Se poate ca,aparent sa fie "lapte si miere"urmand ca,odata ajunsa in state sa isi arate cu adevarat fata??Barbatii din ro,sunt intr-adevar "falsi"(generalizand normal),doar pentru faptul ca este la moda

Citesc acest forum de foarte mult timp,insa nu am avut "curajul"necesar de a posta nici un mesaj.

Sotul meu este cetatean americam,el este ok in sensul ca este foarte calm,cateodata mult prea calm,eu sunt mai "dintr-o bucata",in sensul ca,daca am ceva de spus,o spun in fata,nu-mi place sa mint si prefer sa fiu cat de sincera si deschisa se poate.Din punctul meu de vedere cea mai buna metoda de a rezolva problemele este comunicarea.De asemenea este foarte atent cu mine si iubaret,incearca sa-mi faca toate poftele.Oare o sa urmeze o furtuna dupa asta???Ati avut vreodata sentimentul asta pana a pleca acolo si a va cunoaste mai bine sotul???Daca da,cum ati trecut peste el??

Am inceput serios sa ma gandesc,dupa ce am citit pe forum foarte multe cazuri cand fetele au renuntat la tot si au plecat cu ei in state iar acum ei se comporta nu tocmai bine cu sotia.

Ce anume trebuie sa am in vedere??Pot cumva sa imi dau seama daca este sau nu"fals"Doamne,atatea intrebari....noi deocamdata nu locuim in sua,el este in armata si o sa vina in germania pentru 3 ani(eu urmand sa locuiesc si in tara pentru ca sunt inca studenta)

Am locuit timp de 1 luna impreuna,de cateva ori cand a venit el in vizita,insa atunci si eu ,si cu siguranta si el am incercat sa ne purtam cum nu se poate mai bine.

M-a luat frica,daca plec si o sa fie rau??Singura acolo,,,,offf...asa de multe intrebari.Cu el am discutat despre asta,si a spus ca totul o sa fie foarte bine(sa dea Domnu),dar daca nu o sa fie??Incerc sa fiu optimista insa nu pot sa nu ma gandesc si la asta.

Astept sfaturi,pareri,comentarii,chiar si rosii,nu ma supar

Mergi la inceput