Fetele din America (85)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by blackpanterro
Andrada, intr-adevar sotul e foarte deschis spre lume, de cand cu Navy a locuit in Europa 8 ani si s-a obisnuit.Ii place si daca prinde jobul ala de contractor(si nu ma indoiesc ca nu il va lua) o sa fie foarte bine.Chiar recomand oricui civil sa lucreaze pt US Gov. Salariile sunt mari, totul e platit in tara unde lucreaza, casa, cheltuieli pt casa....e super :)Iar cu asigurarea putem avea aici in DE.Platim din buzunar pe luna vreo 70 euro si e privata si esti tratat ca un rege.

Sunt foarte dezamagita de US dupa ce am vazut filmul SICKO...totul e din ce in ce mai prost, lumea e tot mai indobitocita...ar deveni iar ce a fost odata daca nu ar exista corporatiile flamande de bani si cei care stau in buzunarele lor

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

nu se poate sa fie US chiar asa de rea daca va asigura avantajele respective chiar si intr-o tara straina, nu? ca te cam contrazici. scuze ca am insistat, gata, nu mai zic nimic.

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Te inseli daca crezi ca urasc US, din contra iubesc tara asta, dar totusi hai sa nu fim orbi la ce se intampla in jurul nostru.Sper sincer sa se schimbe ceva cu noile alegeri.Sotul este un suporter infocat al lui Al Gore si daca candideaza isi ia concediu sa mergem inapoi in State sa ajute la campanie.

Cat despre locuitul in DE, am avea statut de civil ce lucreaza pt US Gov.Nu platim taxe in DE ci in US ca orice american.Sotul va lucra la baza militara ca si acum si am avea aproape aceleasi beneficii ca si acum.Asigurarea medicala va fi in Germania si nu in State ceea ce ma bucura enorm.Da-i un ban dar stai in fata :)...a si nu va mai trebui sa asculte de ordine de la superiori militari imbecili care au decis sa se inroleze in Military numai pt salariul stabil...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Adriana, succes.

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Thx, o sa scotocesc si eu dupa el.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Eu nu.
E ca si cand as vrea cu tot dinadinsul sa vad un film despre Marea Britanie si America, produs de maryam :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Buna fetelor, va scriu si eu cu vesti bune. Anuta n-a mai facut febra, a dormit toata noaptea fara probleme. Doamne ajuta!
Sinzi, eu am renuntat sa mai merg la dr. de trei ori pe saptamina. Asta o faceam cind era mic Alexandru. Nu mi-a folosit la nimic, copilul avea alergie la lapte care a ramas nedepistata ani de zile. Pina la urma tot eu m-am gindit la varianta asta, dupa nopti petrecute pe internet. Asa am si descoperit DC.
Deci eu am renuntat la ei demult. Incerc tot ce pot acasa.
In iarna cind Alexandru a avut gripa am fost la dr. Mi-a zis ca are nu stiu ce virus si ne-a prescris un antiemetic. Copilul vomase o singura data. Cind am cautat sa aflu mai multe, am vazut ca medicamentul respectiv e extrem de puternic, se prescrie bolnavilor de cancer.
Cum nu am schimbat inca pediatrul (mare gresesala), ezit sa mai merg acolo in afara vizitelor obisnuite, pentru vaccin.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

In drumul spre casa ieri...stind in metrou linistita si cu cartzulia in mina mi-a ajuns la ureke graiul romanesc...instinctiv m-am uitat sa vad de unde vine. Un cuplu s-au urcat la vreo 5 statii de unde cobor eu si s-au asezat vizavi de mine. La 10 secunde dupa ce au intrat au inceput sa vorbeasca si nu s-au mai oprit pina au coborit (tot cu mine o data)...Oamenii astia asa de mult au birfit lumea din metrou ce nu am auzit vreodata...aproape fiecare individ a fost puricat in detaliu: "uite si ala ce adidasi nasoi"..."ba ce grasa e aia"...mama ce nasoala e machiata aia"..."ba da' ala ce are la oki"...si uite asa...am avut sansa sa nu fiu luata "in vizor"...pina cind sa ajunga la mine am coborit.

Nu e prima oara cind aud asa vorbindu-se intre romani...tare mult ma intriga de unde vine aceasta dorinta de a "demola" pur si simplu un interlocutor sau un vecin si mai ales un necunoscut . Mai vehement mi s-a parut el decit ea..deci mai birfitor. Asa m-a luat o tristete si o nedumerire....

Si mie imi place sa ma uit la lume (people watching e fascinant - mai ales in cazinouri si in aglomeratii) dar imi place sa gasesc ceva deosebit, ceva frumos, ceva interesant...nu sa distrug lumea chiar si prin vorbe...Am zile cind ies la lunch si stau pe banca (pe malul Hudsonului) si pur si simplu admir lumea care trece...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Sint de acord cu fetele care spun ca totusi Mr. Moore e cam exagerat. Dar sint totusi atitia care si-ar pune la capatii filmele lui! Ceva date despre coruptia sau nesinceritatea lui aveti? Ca le-as spune si celor care numai nu se inchina la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mie Fahrenheit 9/11 nu mi s-a parut exagerat.
Nici nu cred ca el uraste America, doar ca ar vrea sa fie mai bine, ca se poate. Asta e felul lui de a participa, deschide ochii oamenilor. Sper.

Anamaria am avut si eu ocazia (in mai multe rinduri) sa aud asemenea discutii intre romani. Acum nu mai aud romaneste deloc!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Vrea sa faca si el niste bani, deh.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Anamaria, pe mine m-a fascinat atitudinea americanilor cu "if you don't have anything good to say don't say anything" pe care chiar o respecta.

Simina, mie mi-ar fi placut ca Moore sa fie un pic mai riguros in 9/11 probabil ca e greu...
Altfel n-am auzit ca ar fi corupt,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Anamaria, pe mine m-a fascinat atitudinea americanilor cu "if you don't have anything good to say don't say anything" pe care chiar o respecta.

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Eleanor Roosevelt spunea "If you don't have anything nice to say about anyone, come sit next to me"

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput