Fetele din America (85)
Raspunsuri - Pagina 17
Andrada spune:
Ramona ma gindeam sa nu fie ceva la rinichi ca astea sint mai insidioase si n-au simptome, dar chiar nu voiam sa te mai sperii acu ca-s extrem de rare (nu-s ce m-oi fi apucat sa te intreb)
De obicei e cu dureri mari de spate, io zic ca e OK, nu are. Simina poate confirma.
BTW asa a inceput si fiu-meu o raceala, fara simptome, numai febra, abia in a 4 -a zi a inceput sa produca secretii, tusit, curs nas...etc
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Multumesc, stateam cu sufletul la gura... Mi-a aratat ceva mai sus, pe urma a zis ca nu o doare.
Eu ma gindisem sa nu fie meningita, am tot pus-o sa se uite la bec. Doamne fereste, imi trec prin capul tot felul de scenarii. Ca sint prapastioasa de felul meu. Inca e bine, ca e vorba de al doilea copil. Daca ma vedeati cind era mic Alexandru...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Multumesc Andrada. Croup mi-a facut si ea in doua rinduri pina acum. Sper sa nu se mai repete! Stiu ca riscul inca e mare la virsta ei.
Acum doarme, ma bucur dar stau cu emotii sa vad cum se trezeste. Sint cinci ore de la ultima doza de ibuprofen.
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Adriana, unde ai vazut filmul la cinema, blockbuster? Sunt curioasa si eu sa-l vad.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Filmul l-a descarcat soatza de pe net, Michael Moore a pus filmul in diferite locatii, chiar si pe net ca sa fie sigur ca nu vor impiedica astia release-ul lui.A mai spus ca nu ii pasa daca lumea il descarca ilegal atata timp cat nu scot profit din asta, el vrea doar sa se asigure ca e vazut de cat mai multi...
E super, multi il critica pt felul in care face documentarele dar ce mai, adevarul e foarte greu de inghitit pt unii.Am plans o gramada cand a aratat cum o fetita a murit pt ca a fost dusa la un spital unde nu le recunosteau asigurarea si pana sa ajunga la spitalul care trebuie a facut stop cardiac....Foarte trist....
Andrada, intr-adevar sotul e foarte deschis spre lume, de cand cu Navy a locuit in Europa 8 ani si s-a obisnuit.Ii place si daca prinde jobul ala de contractor(si nu ma indoiesc ca nu il va lua) o sa fie foarte bine.Chiar recomand oricui civil sa lucreaze pt US Gov. Salariile sunt mari, totul e platit in tara unde lucreaza, casa, cheltuieli pt casa....e super :)Iar cu asigurarea putem avea aici in DE.Platim din buzunar pe luna vreo 70 euro si e privata si esti tratat ca un rege.
Sunt foarte dezamagita de US dupa ce am vazut filmul SICKO...totul e din ce in ce mai prost, lumea e tot mai indobitocita...ar deveni iar ce a fost odata daca nu ar exista corporatiile flamande de bani si cei care stau in buzunarele lor
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Oana_B spune:
Thx, o sa scotocesc si eu dupa el.
Oana_B
I love pink!
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Thx, o sa scotocesc si eu dupa el.
Oana_B
I love pink!
JP l-a dat jos de pe bittorrent.Succes! Daca nu apare in cinema sapt asta, cred.
Ramona J spune:
Subiect greu asta cu Sicko. Eu tocmai incep sa caut private insurance, nici nu vreau sa ma gindesc...
Anuta mea pare sa fie mai bine. S-a trezit OK la prinz, gingurind ca de obicei. A dormit mult, nu am trezit-o pentru programarea la dr. Vedem ce o fi la noapte, dar eu vad o imbunatatire in starea ei.
Eu de cind cu copiii astia sufar la capitolul cultura. E greu sa ajungi oriunde (muzeu, film, teatru). Anuta e prea mica s-o las cu babysitter de ocazie. Nici nu vorbeste engleza, si e salbatica rau din fire. Mai asteptam sa creasca.
sinzi_ana spune:
Ramonaj, si noi am trecut printr-o saptamana de febra fara nici un alt simptom. Pediatrul spunea ca probabil va incepe o gripa...Am fost de 3 ori la dr, si am cerut sa ii faca ceva analize. Exudatul a iesit negativ, si la sange ok (leucocitele multe - semn ca lupta totusi cu o infectie).
Nu il durea nimic, doar febra mare...
Dupa o sapt a disparut fara sa faca gripa sau ceva.
Dar si mie imi treceau prin cap fel si fel de boli si ganduri cu ce ar putea sa fie...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
conchita spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Fetele am vazut filmul lui Michael Moore, SICKO, wow foarte tulburator.
Chiar vorbeam cu sotul ca daca nu se va face nimic in privinta companiilor de asigurari vom ramane in europa.Va lua un contracting job si stam aici in DE.
sa platiti 75% impozite, ca si cand voi nu ati fi in stare sa decideti ce sa faceti cu banii munciti, ci ati delega statul sa se ocupe de chestiune?
m-as gandi de doo ori inainte sa-mi bazez deciziile de viata pe comentariile coruptului de moore, serios acum.
Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
conchita spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Andrada, intr-adevar sotul e foarte deschis spre lume, de cand cu Navy a locuit in Europa 8 ani si s-a obisnuit.Ii place si daca prinde jobul ala de contractor(si nu ma indoiesc ca nu il va lua) o sa fie foarte bine.Chiar recomand oricui civil sa lucreaze pt US Gov. Salariile sunt mari, totul e platit in tara unde lucreaza, casa, cheltuieli pt casa....e super :)Iar cu asigurarea putem avea aici in DE.Platim din buzunar pe luna vreo 70 euro si e privata si esti tratat ca un rege.
Sunt foarte dezamagita de US dupa ce am vazut filmul SICKO...totul e din ce in ce mai prost, lumea e tot mai indobitocita...ar deveni iar ce a fost odata daca nu ar exista corporatiile flamande de bani si cei care stau in buzunarele lor
nu se poate sa fie US chiar asa de rea daca va asigura avantajele respective chiar si intr-o tara straina, nu? ca te cam contrazici. scuze ca am insistat, gata, nu mai zic nimic.
Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)