Fetele din America (85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele am vazut filmul lui Michael Moore, SICKO, wow foarte tulburator.
Chiar vorbeam cu sotul ca daca nu se va face nimic in privinta companiilor de asigurari vom ramane in europa.Va lua un contracting job si stam aici in DE.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Adriana, cred ca ar fi o decizie extraordinar de buna si va doresc succes din inima!!!!Inseamna ca omul tau texan e absolut deosebit daca accepta ideea de Europa. Va tin pumnii sa va iasa cum va propuneti.

Banuiesc ca filmul e interesant dar ma tem ca nu ma duc ca iar ma umplu de draci pe astia cu sanatatea...

Ramona, sanatate multa la copil, stiu ca e greu acum, mai ales cind ii vezi obositi dupa boala, dar trece, crede-ma si in citiva ani o sa-ti raceasca mult mai rar...

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Adriana, unde ai vazut filmul la cinema, blockbuster? Sunt curioasa si eu sa-l vad.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Fetelor, va multumesc. Uite ca am uitat de urgent care, la NY nu era si nu sint obisnuita.
Poate ca am facut o prostie, dar de ieri am inceput sa-i dau Ospamox. Deocamdata face febra in continuare. Azi ar trebui sa mergem la dr., dar ma gindesc ca dupa o zi de antibiotic e greu sa-si mai dea seama ce se intimpla si nici nu poate testa pentru streptococ sau ceva.
N-am mai pomenit asa ceva. De trei zile febra, nici un alt simptom.
Cu hidratarea sintem OK. Cind scade febra e chiar bine. Nu vrea popsicles, ea nu bea juice... O tinem in continuare cu apa si pepene verde. Mi-e teama ca-l refuza in curind.
Una peste alta mi se pare ca e o usoara imbunatatire, in sensul ca nu a mai facut chiar 40 si maninca mai bine. N-a dormit suficient, dar mai mult totusi decit noaptea trecuta.
Andrada, cu Alexandru am cam depasit fazele astea si e tare bine asa! In iarna a facut o gripa, mi-a dat-o si mie - bineinteles. El a fost relativ OK, eu am crezut ca mor!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Atunci poate ca avea nevoie de antibiotic... Continua - acum nu-l mai poti intrerupe. Ar fi bine sa ii spui dr. ca i-ai dat.
Sanatate multa,
Mamamariana

Mergi la inceput

Ramona, se plinge de vreo durere de spate, shale...etc?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Mi-a aratat o data spatele si a zis au. Pe urma a zis ca nu o doare. Ce ar putea fi daca o doare spatele? Cum sa imi dau seama mai bine?
Eu am mai aratat burtica sau capul si am intrebat-o daca o doare. Zice ca nu, dar e la virsta cind e incapatinata, de multe ori zice nu pina sa termin eu intrebarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Acum daca Ro e in UE, poate oricine sa se mute in Europa? Avem drept de munca si tot?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxij

Acum daca Ro e in UE, poate oricine sa se mute in Europa? Avem drept de munca si tot?

nope, doar in Suedia si Finlanda,
A

Mergi la inceput

Andrada, spune-mi te rog mai multe referitor la durerea de spate...

Mergi la inceput