Fetele din America (85)
Raspunsuri - Pagina 14
Ramona J spune:
Din pacate e la NY. Asa ca ne trebuie unul aici. Doctorii de la clinica asta nici nu se obosesc sa te sune in weekend. Platesc un "nurse service". Simbata nu lucreaza deloc.
Anuta e tot asa. Cam dupa trei ore incepe sa faca febra. A mincat putin. Si asa e slabuta saraca. Scutecele au fost OK, nu asa ude ca de obicei dar ma declar multumita.
Sper sa treaca repede, ma doare sufletul cind o vad asa amarita. Pina la urma n-a dormit deloc la prinz. Era atit de obosita in seara asta!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Aaka spune:
fetelor va salutam si noi si vrem sa va intrebem de ce au disparut cele cateva mesaje pe care vi le-am scris?incerc sa va cunosc dar pt ca nu prea va intalnesc asa des nu resesc.
sper sa se faca bine copilasii bolnavi si sa aveti parte de o duminca cat mai linistita
Oana_B spune:
Le gasesti la capitolul trecut:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99234
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Oana_B spune:
Te-am trecut pe listuta, sper ca am pus bine orasul de la profil.
Oana_B
I love pink!
Aaka spune:
oana vad ca nu locuiesti chiar asa de departe de noi. si sora mea a locuit in michigan un an, langa detroit
Oana_B spune:
Tot pe langa Detroit sunt si eu. A facut bine ca a plecat de aici ca nu merge chiar pe roze economia Michiganului acum.
Oana_B
I love pink!
Aaka spune:
a venit in vacanta la mine si acum e casatorita cu cel mai bun prieten al sotului meu.
nici economia wisconsinului sau a minnesotei nu e stralucita. sotul ei lucreaza in costructii drumuri si nu prea e de lucru anul acesta.
Ramona J spune:
Multumesc Aaka. Deocamdata tot asa. I-am mai facut o baie cu apa calduta si deja mi se pare ca ii dau si multe antitermice, dar abia tin febra in friu. Mi se pare si ca inghite greu, acum incep sa ma gindesc la streptococ.
Daca si miine e tot asa mergem luni la dr. Of! Sper sa fie doar o viroza.
The best thing you can do for your children is to love your wife.