Ce hotel?Ce statiune mai aerisita?-la mare
Raspunsuri - Pagina 2
alinutza13 spune:
Noi am fost vara trecuta cu micutza de 2 ani in Olimp la hotel Majestic,a fost foarte frumos,curat,conditii foarte bune,loc de joaca pentru copii,piscina cu apa foarte curata,servire impecabila deci....vi-l recomand....
Pupici!!!
anky spune:
Fetelor,merci de raspunsuri.Deci,spuneti ca tot Mamaia e mai convenabila pentru familiile cu copii.Hotel Amiral sau Comandor mi se par ok dar mi-e groaza de aglomeratie.Am sa ma documentez si in legatura cu Majestic in Olimp.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
B_Zara spune:
Daca nu vrei aglomeratie, incearca Eforie Sud. Majoritatea hotelurilor nu sint renovate, insa poti incerca ceva pensiuni, care aratau tare bine.
anacami spune:
Anky, mie mi-a placut mult in Olimp-Neptun; in general prefer muntele, asa ca ma simteam f. bine acolo, fiind mai "aerisita" si mai verde.Daca vreti liniste, aici este mai bine.
Hotelurile din Mamaia sunt insa mai aproape de plaja-ex. H. Amiral la 20 m.
In plus, apa la Mamaia se adanceste lin, intri pe o distanta mai mare in mare, poti calca cu incredere ca este numai nisip.
La Neptun si la Olimp apa se adanceste brusc, nu stii peste ce dai, plus daca imi amintesc bine are mult pietris ascutit. Daca stati la piscina este ok.
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
ad_rianna spune:
NOI AM LUAT BILETE ANUL ASTA LA INCEPUTUL LUI AUGUST LA HOTELUL TOMIS IN MAMAIA LA RECOMANDAREA UNEI MAMICI DE PE DC CARE MERGE AL 2-LEA AN ACOLO SI I-A PLACUT MULT. A FOST SI O EMISIUNE ZILELE TRECUTE PE B1 IN CARE TARE L-AU MAI LAUDAT. ACUM NU STIU CUM VA FI...STIU DOAR CA NUMAR ZILELE CARE AU RAMAS PANA LA CONCEDIU
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
dinescu spune:
Am stat eu anul trecut la Tomis. Cica are 3 stele. Fortat zic eu. Camera este de 3 stele, mobilier de bun gust camera cam mica. Baia de jua' de stea cu faianta jegoasa din '76. Insa cel mai rau doare la capitolul servicii. Adica la restaurant. Au numai elevi in vacanta dornici de un ban in plus cu capul in nori fara interes de clienti. Asta caracterizeaza litoralul romanesc. Daca nu bagi prea tare in seama servirea hotelul e OK. Supraevaluat zic eu. In fata hotelului iarba netunsa mizerie, iar despre piscina...nici macar nu au
Ammai apucat anul trecut 5 zile la gura portitei un loc minunat. Noi am stat la casute - 2 tineri fara copil dupa noi. O singura firma administreaza complexul si deci e f. curat ca nu au pe cine sa runce vina. Sunt posibilitati de cazare de la casute la camere de 3 stele cu ponton propriu. Preturile piperate mai ales la mancare. Insa faptul ca nu ajung toti coloratii cu maneaua face toti banii.(nu se ajunge cu masina acolo) Plaja goala fff. aerisita. Ma gandeam sa pun si niste poze...oricum e de vizitat...
Adriana mica spune:
Anacami, noi mergem la Mamaia la hotel Modern, la sfarsitul lunii august!
Ma bucur mult ca am gasit referinte favorabile, mai ales ca noi vrem sa mergem impreuna cu bebe de 11 luni. Ma intereseaza in primul rand sa fie curat (in camera si la masa), sa ajungem repede la / de la plaja, sa avem unde ne plimba seara, pe malul marii. Din cate mi-am dat seama, postarea ta confirma aceste lucruri, nu-i asa? In rest, vreo terasa buna si vreun loc de joaca pri apropiere, imi poti recomanda?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
ninocikap spune:
noi am luat bilete la vilele Vox Amiral din Costinesti, multe persoane mi-au spus ca e misto..si chiar am vazut si eu ieri.. camere cu aer conditionat, baie, vilele sunt incadrate la 3 stele, este de fapt un complex, au si piscine si pentru adulti si pentru copii, loc amenajat de joaca pentu copii, biliard, mese de tenis, restaurante, si verdeata, parcare gratuita si cel mai important printre vile nu se circula decat la picior, deci e ok pentru copilasi, nu stai cu frica ca vine vreo masina.
aici puteti vedea detalii. http://www.plaja.ro/vile_vox_amiral_costinesti.htm
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
timna spune:
ce ziceti de aceasta destinatie situata pe malul lacului Siutghiol ideala pentru mamici cu bebiti mici.
http://mamaia.forum2u.org/
http://www.slide.com/r/cGm3GRol4z9MGOcbVzkEl7hewQkeWjKx?view=original