Ce hotel?Ce statiune mai aerisita?-la mare

Ce hotel?Ce statiune mai aerisita?-la mare | Autor: alinusha06

Link direct la acest mesaj

Bebelusa mea v-a avea 1 an si 2 luni cand vom pleca in concediu anul acesta pe litoralul romanesc ,si nu stiu unde sa ne cazam,in ce statiune mai aerisita?
as vrea sa imi impartasiti din experienta voastra si chiar sa imi faceti unele recomandari.
Anul trecut nu ma fost si parca am uitat de tot ce si cum stau lucrurile.
aaaa !!!!! si inca ceva este nevoie de o a treia persoana care sa alerge dupa bebe sau este ok doar cu mami si tati?
multumesc mult

oprescu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

buna,
Noi anul asta mergem in 2 mai tot in speranta ca e mai putina lume.
De obicei mergem la Portita dar nu as putea sa-l tin pe Andrei linistit o ora jumate cat dureaza traversarea lacului Razelm.
La Portita sigur nu e aglomeratie, dar masteptam putin sa mai crestem .
Noi mergem in august la mare deci copilul va avea 1 an si 5 luni

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criscodrin spune:

Noi anul trecut am mers la saturn la hotel balada,am fost f multumiti,anul asta mergem in aceiasi statiune si la acelasi hotel.Statiunea e aerisita,hotelul la 20 de m de plaja,este si o piscina la hotelul alaturat hora ,unde si acolo e f bine;anul trecut baietelul meu avea un an jumate am mers doar eu si sotul meu si sincer ne-a fost f greu,nu prea am putut sa stam la plaja ,ne-am cam chinuit ,anul asta o luam si pe mama mea,macar cand doarme copilul sa apuc sa fac si eu mai multa plaja.
vacanta placuta,sper sa-ti fi fost de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia_popa spune:

Noi am fost pe litoralul romanasec cand Ioanaa avea doar 8 luni (de asta am si ales varianta asta, fiindca era mic). Am fost in Saturn, hotel Balada (desi am avut rezervare la Hora, ne-au trimis la Balada, dar asta este alta poveste).

Hotelul este OK: (Hora si Balada sunt cam la fel); cred ca mai este unul renovat mai recent in aceeasi familie;
Restaurantul: servire groaznica (nu gaseai mese, tacamari, dura mult comanda), mic dejun in regim bufet, dar vai de tine daca luai in plus o felie de cascaval;
Statiune OK, daca faci abstractie de gradul de mizerie, uscaciune, etc care este specific litoralului romanesc;

noi am ales Saturn pentru ca ai unde sa te plimbi cu carutul, are alee pe faleze destul de lunga;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Anul trecut am fost la Hotel Modern din Mamaia- a fost foarte bine- masa la restaurantul propriu f. curat, piscina proprie atat pt. adulti, cat si pt. copii; marea f. aproape, desi acum plaja banuiesc ca este f. aglomerata.
In iulie vom merge din nou la mare, am vrut tot aici dar nu am mai gasit locuri.
Vom merge la H. Amiral-la fel, piscina proprie si pt. copii, loc de joaca

Aaa,am fost si la H. Central cu Sebi; a fost f. bine

Distractie placuta!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by anacami

Anul trecut am fost la Hotel Modern din Mamaia- a fost foarte bine- masa la restaurantul propriu f. curat, piscina proprie atat pt. adulti, cat si pt. copii; marea f. aproape, desi acum plaja banuiesc ca este f. aglomerata.
In iulie vom merge din nou la mare, am vrut tot aici dar nu am mai gasit locuri.
Vom merge la H. Amiral-la fel, piscina proprie si pt. copii, loc de joaca

Aaa,am fost si la H. Central cu Sebi; a fost f. bine

Distractie placuta!

De la care agentie ai cumparat bilete,pui te rog un link..??.Poate dau si eu pe la mare anul asta.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Stiti cumva un hotel bun(mergem cu copiii) de 4 stele aproape de plaja in Neptun-Olimp?.Cred ca Mamaia e super aglomerata.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Anky, le-am luat de la Eximtur
www.eximtur.ro
H. Central este sub "aripa" TUI

H. Modern a fost renovat anul trecut, iar Amiral anul acesta- acum sunt de 4*. Amiral este "infratit" cu H. Comandor- sunt alaturi si au unele facilitati comune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

quote:
Originally posted by anky

Stiti cumva un hotel bun(mergem cu copiii) de 4 stele aproape de plaja in Neptun-Olimp?.Cred ca Mamaia e super aglomerata.

http://www.hotelcocor.ro/ro/
Aici am fost noi anul trecut, cu Alexia care avea atunci 8 luni. Ti-l recomand; noi ne-am simtit foarte bine.

Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)

Mergi la inceput

Hotelurile din Neptun sunt mai departe de plaja, ai ceva de mers..Mai erau niste vilute, dar tot departe...
Cele din Olimp sunt aproape, dar la marile hoteluri (Panoramic,Belvedere) nu s-a mai investit nimic-au ajuns cam in paragina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marilu2004 spune:

eu am fost anul trecut in iulie la hotel lido, in mamaia, si a fost putin aglomerata plaja. hotelul este in nordul statiunii si probabil din cauza asta nu era f aglomerat. anul acesta ma duc tot acolo, la inceputul lui iulie, sper sa fie la fel. noi am fost multumite (eu, fetita mea si mama mea), hotelul era curat, restaurantul la fel, doar ca nu aveau un meniu variat... alexia avea 2 ani si chiar isi dorea copii cu care sa se joace...

concediu placut va uram!

Marilena - mamica Alexiei (26 iunie 2004)

Mergi la inceput