Sa fim alaturi de Diana si familia ei
Raspunsuri - Pagina 4
cl spune:
Azi, cam pe la ora 14.30 ma intalnesc cu Cristina (crisflo34), la statia de metrou Grozavesti sa-i dau niste bani din partea Sabinei si a mea. Daca mai poate cineva sa ajunga, sa spuna repede. Stiu ca e cam tarziu pus anuntul...
crisflo34 spune:
Azi m-am intalnit cu Cl si am primit 1,5 mil lei de la Sabina si 500.000 lei de la Cl.
Multumim mult fetelor!
Multa Sanatate Dianei!
Cristina, mama sabinei
Sabina spune:
Cristina, multumim de confirmare:)
Sanatate Dianei! Si voua bafta la control, pupam Sabinutza mica.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
cl spune:
Am intrat sa va mai spun ca Sabinuta e o dulceata de copil!!!! Este un copil superb!!!! O scumpa!!! Gata, ma opresc aici, ca nu mai am cuvinte. Cristina, , multa sanatate va doresc si voua si drum bun!
pitecantrop spune:
Buna ziua.
Vinkinga, trimite-mi si mie te rog adresa ta la adresa de email cristina.popovici@unil.ch fiindca vreau sa iti trimit si eu un plic. Nu stiu cum e mai bine, sa trimit dolari canadieni sau euro?
Am sa trimit plicul prin posta cu scrisoare recomandata, e bine asa?
Multa sanatate Dianei si taticului! Efectiv mi-e greu sa imi imaginez prin ce trece aceasta familie.
vikinga spune:
Astazi am mai primit banuti pt Diana, daruiti cu tot sufletul de fetele ce au trimis. Spun asta pt ca eu citesc rindurile care insotesc micul cadou. Cite o floare pt sufletele voastre de mameAzi au venit 3 plicuri din afara Germaniei, de la: Nora 20€, Liris 10€, Soni 20€.Si inca un transfer bancar de 10€ din germania, merg sa identific nickul, ca nu e specificat. Initialele sunt CL, daca se recunoaste rapid cineva sa ma anunte. Identificat: AlinaFetele din Europa au strins 478€ adica ca 687CADGrupul nostru e de 35 cu DidiAlex. Am primit de la 22 de fete pina acum.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
mandyksch spune:
Cosmina, Brandusa, vreau si eu pe PM coordonatele bancare pentru donatiile din Romania. Luni merg la banca cu alte treburi si as vrea sa o rezolv si pe asta.Multumesc.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
cosmina_72 spune:
Mandy ti-am trimis.
Cum incep banuti sa apara voi confirma .
Pupici tuturor.
Lupta Diana
Arhistefy spune:
Cosmina, am trimis si eu banii in contul tau deschis la ING. Referinta bancara este 60802/8055 (Bardan Mihaela) din contul meu deschis la ING.
Astept confirmarea
www.bconsulting.3x.ro