Sa fim alaturi de Diana si familia ei

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Azi, cam pe la ora 14.30 ma intalnesc cu Cristina (crisflo34), la statia de metrou Grozavesti sa-i dau niste bani din partea Sabinei si a mea. Daca mai poate cineva sa ajunga, sa spuna repede. Stiu ca e cam tarziu pus anuntul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Azi m-am intalnit cu Cl si am primit 1,5 mil lei de la Sabina si 500.000 lei de la Cl.
Multumim mult fetelor!

Multa Sanatate Dianei!

Cristina, mama sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cristina, multumim de confirmare:)

Sanatate Dianei! Si voua bafta la control, pupam Sabinutza mica.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Am intrat sa va mai spun ca Sabinuta e o dulceata de copil!!!! Este un copil superb!!!! O scumpa!!! Gata, ma opresc aici, ca nu mai am cuvinte. Cristina, , multa sanatate va doresc si voua si drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Buna ziua.
Vinkinga, trimite-mi si mie te rog adresa ta la adresa de email cristina.popovici@unil.ch fiindca vreau sa iti trimit si eu un plic. Nu stiu cum e mai bine, sa trimit dolari canadieni sau euro?
Am sa trimit plicul prin posta cu scrisoare recomandata, e bine asa?
Multa sanatate Dianei si taticului! Efectiv mi-e greu sa imi imaginez prin ce trece aceasta familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Astazi am mai primit banuti pt Diana, daruiti cu tot sufletul de fetele ce au trimis. Spun asta pt ca eu citesc rindurile care insotesc micul cadou. Cite o floare pt sufletele voastre de mameAzi au venit 3 plicuri din afara Germaniei, de la: Nora 20€, Liris 10€, Soni 20€.Si inca un transfer bancar de 10€ din germania, merg sa identific nickul, ca nu e specificat. Initialele sunt CL, daca se recunoaste rapid cineva sa ma anunte. Identificat: AlinaFetele din Europa au strins 478€ adica ca 687CADGrupul nostru e de 35 cu DidiAlex. Am primit de la 22 de fete pina acum.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Cu pitecantrop suntem 36Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cosmina, Brandusa, vreau si eu pe PM coordonatele bancare pentru donatiile din Romania. Luni merg la banca cu alte treburi si as vrea sa o rezolv si pe asta.Multumesc.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

Mandy ti-am trimis.

Cum incep banuti sa apara voi confirma .

Pupici tuturor.

Lupta Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Cosmina, am trimis si eu banii in contul tau deschis la ING. Referinta bancara este 60802/8055 (Bardan Mihaela) din contul meu deschis la ING.

Astept confirmarea

www.bconsulting.3x.ro

Mergi la inceput