Am ajuns si aici...in doi mergem mai departe!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by anca74

Mie nu mi se pare ca dl espritu este o victima, asa cum lasa sa se inteleaga.

Daca dl espritu ar fi fost, intr-adevar, victima in toata povestea aceasta, atunci ar fi postat aici si partea lui de vina care a determinat deteriorarea relatiilor intre el si sotia lui. Nu de alta, dar sunt sigura 150% ca dl espritu nu este incarnarea unui ingeras, dolofan si rozaliu in obrajori, care ne falfaie noua pe la nas povestea unei sotii perfide si viclene, care i-a pus un brate un bebe sa se ocupe de el 24/7, iar ea a tulit-o spre zari mai clemente.

Am vazut destui barbati la viata mea care se auto-victimizeaza si care, dupa o vreme, chiar ajung sa creada ca-s rupti din rai si far’ de pata.

Exista insa si posibilitatea ca ceea ce spune el aici sa fie adevarat.
Atata timp, insa, cat nu avem decat versiunea lui de fapte, mi se pare inadmisibil sa punem la zid o mama despre care nu stim absolut nimic decat ceea ce ne povesteste sotul sau.

Nu stiu voi, dar pentru mine un barbat este acela care are coloana vertebrala dreapta, este puternic, decent si integru, nu-i vorbeste de rau pe cei cu care intra in conflict, si nu se plange precum o femeie la fiecare lovitura pe care i-o da viata.

Iar daca tu, flaviuta, nu ai avut parte de mizerii de la barbati si nu cunosti tipul acela care te face albie de porci in fata tuturor numai ca sa te discrediteze, eu zic ca nu e cazul sa-ti dai cu parerea in privinta celor care au trecut prin asa ceva.
Poti sa ai o parere, desigur, dar ea este nepertinenta atata timp cat sufletul tau nu a fost la pamant si nu s-a ridicat dupa ani de munca de incercari de a iesi din aceasta situatie de kko.
E ca si cum te-ai apuca sa strigi ca stii care-i atmosfera pe luna cand tu nici macar n-ai admirat vreodata o luna plina printr-un telescop.
Cu alte cuvinte, vorbesti ca sa te aflii in treaba.
Stiu ca face bine la moral, dar mai usor cu comentariile pe langa subiect.

Revenind, care a fost partea ta de vina, dle espritu? Ce ai facut tu gresit sa se ajunga la asa o tensionare a relatiei tale cu sotia?
Eu, personal, as vrea sa stiu cum vezi situatia.

Buburuza noastra

io

http://tac.families.com/ezb/874526.png

Esti prea inversunata ca sa incerci macar sa fii cat de cat obiectiva. Nici toti barbatii nu sunt porci, nici toate mamele sfinte. Nu mi-ai raspuns daca ti-ai lasa copilul un an cu tatal lui, fara sa-l vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Nu, nu cred ca as putea sa nu-mi vad copilul 1 an intreg.
As innebuni, sa fiu cinstita.
Dar eu sunt asa cum sunt, iar alte femei pot fi diferite. Nu toate avem instincul matern corect dezvoltat.

Buburuza noastra

io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

"vrea orice pret copilul"... " ea a initiat divortul"..."decizia luata de mine si soacra mea"...."desi au fost discutii intre ea si familia ei sa renunte la a cere copilul"..."nu am inselat-o,ca muncesc si aduc banii toti acasa,nu beau,nu o bat"..."fetita ne iubeste pe amandoi" "sa imi castig copilul fiindca merit ca fetita sa ramana la mine"

Espritu...inteleg situatia grea prin care treci dar uite, din cuvintele tale reiese ca fetita o iubeste, ca ea iubeste fetita...

problema e intre voi doi, vezi tu, nu ajunge sa aduci bani, sa nu bei si nu o bati...nu ptr comportamentul asta meriti tu copilul ( ce urit suna!) si probabil nici comportamentul ei nu e atat de deviant incit sa decizi tu ca nu merita ea copilul. Da-te doi pasi inapoi si vezi unde ai gresit.

'Success' comes before 'work' only in the dictionary

To and Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

anca,

vezi ca in regulamentul dc nu a impus reguli ortografice ,dar vad ca tu deja ai un advertisment....oare ptru ce? ....nu cumva ai mai atacat o persona cu cuvintele tale corect gramatical ,si incorect adresate?????

nastere usoara!!

Mergi la inceput

anca,

vezi ca in postrea anterioara am mai facut o greseala ortografica ,corecteazama ,ca ma amininca degetele sa-ti dau un advertisment

Mergi la inceput

si in astaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

flaviutza,ellej

si pentru espiritu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mey fetelor.

Cand mama mea a facut-o pe sora-mea, era in anul 2 de facultate. A lasat-o la bunica-mea. Se ducea de cate ori putea, nu stiu sa va spun acum. La fel si cand m-a facut pe mine. Pur si simplu asa a fost. Pe noi doua ne-a crescut bunica.
Si voi va imaginati ca as putea vreodata s-o condamn pe mama din cauza asta? Vai de mine. O iubesc de nu mai pot.
Sau mama si-ar fi imaginat vreodata ca o sa piarda vreun drept asupra noastra, doar pentru ca asa au stat lucrurile in perioada aceea?

Tot atat o dati cu vai, n-as putea sa nu-mi vad copilul, sa nu stau cu el. Cateodata se intampla, poate esti nevoita s-o faci si nu inseamna ca trebuie sa-ti pui streangul de gat ca esti o mama denaturata.

Si din cate stiu eu, sotia lui Espiritu mereu a vrut fetita cu ea, acolo, in Anglia. Nu l-a vrut pe Espritu. Atata tot. Ce-i asa de greu de inteles asta? Espiritu a zis ca fetita isi iubeste mult mama. Si mama pe fetita.
O mai si fi venit femeia de cateva ori in decursul acestui an...nu stiu. Da' voi vedeti alb si negru.

E, de multe ori e un gri frumos.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

quote:
Originally posted by anca74

Nu, nu cred ca as putea sa nu-mi vad copilul 1 an intreg.
As innebuni, sa fiu cinstita.
Dar eu sunt asa cum sunt, iar alte femei pot fi diferite. Nu toate avem instincul matern corect dezvoltat.

INSTÍNCT, instincte, s.n. Complex de reflexe înn#259;scute, necondi#355;ionate, proprii indivizilor dintr-o anumit#259; specie #351;i care le asigur#259; dezvoltarea organismului, alimentarea, reproducerea, ap#259;rarea. – Din fr. instinct, lat. instinctus.

Nu ai ce sa dezvolti la instinct.

Eu nu prea pricep topicul s-a transformat in ce parinte merita sa ia copilul? Dupa 10 ani nu poate alege copilul? espiritu, ce te faci daca fetita ta zice "tati te iubesc, da vreau cu mami?" Povestea ta e trista si stiu ca dureaza de multi ani dar pregateste-te ca cea mica sa o prefere pe maica-sa. Daca nu este o mama extraordinar de rea, in general copiii se simt lipiti de mama. Gandeste-te ca totusi e prea mica sa faca o alegere rationala.

Grow where you're planted.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Ba eu cred ca te inseli. Exista femei care nu au acest instinct matern. Sau daca-l au, este in cantitati nesemnificative.

Banuiesc ca fiecare din noi a intalnit macar o data in viata o asemenea femeie.

Buburuza noastra

io

Mergi la inceput