Am ajuns si aici...in doi mergem mai departe!
Raspunsuri - Pagina 15
larissa_79 spune:
espiritu, tu ai un job? Ca eu nu am inteles ca ai avea din postarile tale. Si ca sa imi pot da cu parerea as avea nevoie de acest raspuns.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
Rufus spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Eu nu inteleg altceva decat un fapt normal: copilul este atasat de MAMA in copilarie.
Uite, fii-mea sta cu mine. Crezi ca daca o intrebi cu cine ar vrea sa stea ar raspunde ca vrea cu ta'su? Facem un experinment daca vrei.
Oricat pare de aiurea, MAMA e MAMA.
Ca mai exista si exceptii...eu nu vad sa fie cazul la sotia lui Espiritu.
Nu-i aiurea nimic din ce spui. Totusi, pentru fata mea cea mare, MAMA e TATA. Daca o intrebi pe Ioana cu cine vrea sa stea, ar spune ca-i convine cu ta'su
Sunt sigur insa ca nu i-ar fi displacut sa o aiba si pe ma'sa prin preajma...dar nu s-o putut.
Exista, deci, exceptii. Cine le numara?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
A_Iulia spune:
Da Rufus, dar la tine mama copilului nu a vrut copilul. Sau am inteles eu gresit? Ea a fost absolut de acord ca fetita sa ramana in grija ta. No other choice.
Din pacate pentru Espiritu situatia la el nu e la fel...nevasta-sa iubeste si vrea EA custodia copilului.
Adina + Olivia 04.03.2004
Clover spune:
Eu te cred ca vrea, dar daca in cazul asta tatal e mai grijuliu si mai atent, de ce ar ramane cu mama? A zis singur ca e un tata mamos. Daca la fiecare au al copilului el e cel care sare, eu nu vad ce va incapatanati atata cu mama. De obicei se considera ca mama e asa, dar daca in cazul asta e invers de ce nu ar sta copilul cu tatal? Plus ca mai ganditi-va la un aspect, daca mama vrea sa plece din tara cu copilul, il rupe nu numai de tata ci si de bunici si prieteni.
Grow where you're planted.
A_Iulia spune:
Ce sa mai zic, Clover. Na, eu judec altfel.
O fi defect genetic ca in tot neamul meu mama a fost sfanta.
espiritu spune:
quote:
Originally posted by Elise
.....
Mie aici mi se pare ca exista confuzii.
Intr-adevar sotia a gresit ca nu si-a luat copilul in Anglia.
DAR - Espiritu pls. contrazice-ma daca nu e asa, poate nu-mi amintesc eu bine - eu am inteles din alta postare ca AR FI VRUT sa ia copilul si Espiritu s-a opus, pe principiul ca nu pleaca fata nicaieri fara el.
Elise & BBLisa
pasajul ingrosat: asta a fost aproape de venirea acasa undeva prin noiembrie cand mi-a zis la telefon ca ea vine acasa sta un pic si apoi pleaca dar ia si copilul.normal ca mi-au sarit capacele instant aducandu-i aminte ca m-am rugat de ea luni bune sa trimita actele ca sa putem veni la ea in Anglia.faza s-a repetat la venirea acasa atunci reusind sa enerveze pe toata lumea.
te-am corectat Elise :)
espiritu
espiritu spune:
quote:
Originally posted by principe
pai cum sa nu fie glorios,citeste acest forum ,cite fete se pling ca tatii bb-eilor lor nu se intereseaza de plod .apare espiritu ,si cum este un specimen pe cale de disparitie ,cel putin pe acest forum care are grija ,spala face mincare,hai sa-l terminam noi daca nu l-a terminat inca domna viitoare x-a
dar daca tu zici ca esti treza te cred ,la tine este dimineta iar pentru mine iar este miine si eu ieri nu am dormit.
principe o mica corectura : nu fac de mancare.de aceasta parte s-a ocupat intotdeauna soacra sau cumnata.si sotia dar foarte foarte rar.
espiritu
espiritu spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
espiritu, tu ai un job? Ca eu nu am inteles ca ai avea din postarile tale. Si ca sa imi pot da cu parerea as avea nevoie de acest raspuns.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
da am un job.un job care ma aduce in contact cu multi copii si multe familii fericite.sunt asociat la o firma de party entertaining in specail pentru copii.
este un job bun cu un salariu decent si cu niste colegi extraordinari care imi faciliteaza timpul necesar pentru buburuza mea.
espiritu
espiritu spune:
quote:
Originally posted by Adina Iuliaquote:
Originally posted by principe
elise
eu am fost un copil crescut de tata mai mult,parintii mei nu sunt divortati ,sunt bine ,dar mama studia in acel timp,lucra mult,asta era viata ei ,ce o facea pe ea sa se simta bine ,iar tal meu cel care ma alimenta,spala ,ma ducea 000ma aducea de la scoala,ma ducea la teatru la etc etc .poate la 5 ani daca ma intrebai cu cine vreau sa stau, sigur spuneam cu mami ,fiindca era figura care.mi lipsea ,adormeam asteptind-o sa vina de la universitate sau de la ce stiu eu cite cursuri a mai facut dupa.
Eu nu inteleg altceva decat un fapt normal: copilul este atasat de MAMA in copilarie.
Uite, fii-mea sta cu mine. Crezi ca daca o intrebi cu cine ar vrea sa stea ar raspunde ca vrea cu ta'su? Facem un experinment daca vrei.
Oricat pare de aiurea, MAMA e MAMA.
Ca mai exista si exceptii...eu nu vad sa fie cazul la sotia lui Espiritu.
Adina ,principe are dreptate.daca fiica ta ar vrea sa stea cu tatal dar tu ai fii convinsa,ai sti sigur,ca tatal nu ar avea grija de ea,ai lasa-o?
eu sunt convins ca nu.
acum pune-te in postura mea.timp de 5 ani cresti copilul din care un an singur,dar nici ceilalti 4 nu au excelat in ajutor ai da copilul asa fara nici un fel de regret?
si hai sa o spunem pe cea dreapta : in toti aceti 5 ani ajutorul meu pt copil au fost soacra mea,mama mea si cumnata.sotia prezenta doar la capitolul pupat copil si laudat ce copil minunat am.
sters la fund?oh,my god imi vine rau.
hranit copil?pune mana si mananca singura.
plimbat copil?se pune praful pe PC.
espiritu