* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Teo2rina, referitor la Doctorul de care zici tu(eu nu-l stiu) dar ar trebui sa citesti la mamici de mai iunie 2007.
Bafta multa, si o sarcina usoara si bebei sanatoshi tuturor.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Da... si eu am auzit de Iosup ca e foarte bun si am de gand sa merg la el la eco... Nu stiam ca n-a vazut malformatia la inimioara a fetitei lui Kay...

O zi buna, fetelor!

Azi aveam in plan sa ma urc in visin sa adun niste visine. Banuiesc ca trebuie sa stau cuminte nu??

Ioana 3+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Hai sa fim un pic realiste : nici-un doctor, nici un test, nici- o ecografie nu iti poate da certitudinea de 100 % a unui copil perfect sanatos atata timp cat el este inca in burtica . Sunt niste investigatii facute totusi de oameni si aparate. Oameni care pot avea o zi mai proasta in care sunt mai suparati sau mai obositi astfel incat sa le scape ceva sau aparate care sa indice aberatii din cauza unor disfunctionalitati.
De aceea este si recomandat sa refaci testele/ ecografiile si la alte clinici/ persoane.....si nici atunci nu poti fi sigur ...o sa fi sigur doar cand ti omuletul in brate si il stii cercetat de doctorii pe toate fetele , ori chiar si atunci pot fi anumite surprize neplacute.

Nu fac o apologie a doctorilor...nu ma intelegeti gresit...imi pare extrem de rau cand aud tot felul de astfel de nenorociri si imi tremura sufletul doar la gandul ca ceva ar putea fi in neregula cu bobita mea .

Oricum imi pare o grozavie ca dea-lungul unei sarcini de 9 luni sa nu vezi lipsa unei manute

Pai eu numai pana acum am facut 6-7 eco ( cu 3 aparate diferite si 3 doctori diferiti ) iar urmatoarea este programata peste 2 saptamani la al patru-lea doctor ....dar eu sunt zuza rau asa incat pana la 9 luni o sa fie bebe pozat din toate partile .

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Ioana stai cuminte , ce sa cauti in visin

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Coboara din visin ca te mananc , unde te suisi !?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Lala, tu ai dreptate, ca sa maresti gradul de siguranta ca e bine bb (eu, una sunt paranoica) trebuie mers la mai multi dr. eu merg la doctorita mea la care sunt de 4 ani, ma mai supravegheaza o doctorita pensionara, vine si acasa si a zis ca va veni si pentru copil si mai e doctorul cu care voi naste, Rotaru, de la Elias. nimic de zis, eu sunt paranoica deja, dar oricum nu ma opream doar la un doctor.
ionica fara frica o sa-ti zic... ce sa faci in visin?!

Marina, o in 4+

Mergi la inceput

Bine , eu nu recomand nimanui sa fie atat de nebuna ca mine
Ieri cand m-a vazut doctora m-a intrebat daca a aparut vreo problema si i-am spus sincer ca problema mea nu-i de specialitatea ei dar trebuie sa ma suporte
Saraca e doctora mea de 8 ani, cu ea am nascut si baiatul stie ce nebuna are in grija asa incat nu mai comenteaza

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Neata la toate zuzele!
Anca,stii cumva unde se poate face yoga pt.?Sora mea a facut inainte de a ramane ,acum 15 ani(cand o consultau cu palnia la burtica),si a nascut super bine,la jumatate de ora se plimba pe culoar!Prin yoga inveti un control excelent al respiratiei si stii fix cand sa impingi ca sa se termine repede.
Cat despre picioare umflate,nu exista tratament pt.asa ceva?Am o amica care se umfla groaznic prin luna 6-7,a primit un tratament si s-a rezolvat imediat.
Pupici si sa aveti o zi racoroasa!

Carmilia 10s2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

probabil voi primi raspuns ca prima data...
PE VOI VA DOR SANII RAU?????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

'neatza zuzelor!
mi-au revenit greturile, nu pot nici sa vorbesc in unele momente insa ma obisnuiesc cu ele, totul e sa fie bb bine. am primit un crin superb pe care l-am scos in balcon ca sa nu-mi miroase in casa...da' de unde! de cand ma trezesc si pana adorm am mirosul lui in nas, si nu ma indur sa-l arunc pt ca-mi plac la nebunie florile. n-am nici cui sa-l dau. insa m-am hotarat, azi il arunc! se spune ca daca primesti flori cand esti insarcinata o sa ai fetitza hihi ce bine-ar fi!
Mav, imi pare nespus de rau pt ce ti s-a intamplat insa e bine ca ai taria sa mergi mai departe! Sebi e o minune de copil asa ca-ti va fi usor

va doresc zile racoroase si sanatoase!
9+

Miutza

Mergi la inceput