* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *
Raspunsuri - Pagina 4
Miutza spune:
Grati, ma dor ff tare mai ales seara dupa ce dau sutienul jos, parca imi vine sa nu-l mai scot niciodata. si daca ii ating, ma dor rau. dar se spune ca mai tarziu va disparea si durerea asta.
Miutza
Lala_D spune:
grati.ela acum nu ma mai dor doar ca sunt in continuare mariti , cu mameloane mai inchise la culoare si tuberculi vizibili insa pana pe la 7 satamani ma dureau.
La prima sarcina nu m-au durut deloc si nici nu s-au marit.
Asa incat nu mai consider sanii un reper .
Am impresia ca noi suntem mamicile cu puiutii cei mai mari ( ma refer la primi nascuti )
11 +
O zi excelenta tuturor !
Lala.
AngeliquedeS spune:
Grati.ela, pe mine nu ma mai dor sanii. M-au durut cam pana in saptamana a 8-a dar acum nu ma mai dor deloc. In ce priveste durerea de care vorbesti, nu stiu ce sa iti spun, imi pare rau...
Ioana, sezi frumusel pe fundul tau, lasa visinul in pace ca acusica vin si te iau de motz!
Miutza, pai si daca pica ziua ta in timpul sarcinii si normal ca primesti flori, asta inseamna ca faci numai fetite??? Ca aproape toate mamicile prind ziua lor in sarcina...
Pup toate fetele!
Guguuuuuuuuuuuuuu !!!!!!
Pupici,
Angelique 12+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
grati.ela spune:
off, va multumesc...voi incerca sa fac mai multa gym pt umeri, brate si sani...ai mei au o tona...si-asa aveam 80B acush am 80C...
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Miutza, pai si daca pica ziua ta in timpul sarcinii si normal ca primesti flori, asta inseamna ca faci numai fetite??? Ca aproape toate mamicile prind ziua lor in sarcina...
Angelique 12+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
Eu am o sansa mare sa nasc chiar de ziua mea voi primi si eu cadouri nu numai bebe
O zi excelenta tuturor !
Lala.
ancadragoman spune:
Neata
Grati asa aveam si eu inainte de sarcina si acum am deja 90 si se pare ca mai cresc
anca 19+
Maria
poze
grati.ela spune:
Ozana mea e tare grijulie...ieri mi-a spus ca in starea mea ar trebui sa muncesc mai putin si sa dorm mai mult...seara mi-a zis ca nu-i suficient sa se roage numai ea la DD sa ne trimita un bb sanatos, trebuie sa fiu si eu convingatoare!
Se vorbea de gym mai sus...la aquagym nu ma primeste decat dupa 12 saptamani...deocamdata eu incerc plimbarea in parc dar ma apuca un somn de-mi vine sa ma lungesc pe banci...
carmen e spune:
'neata zuzele
si mie mi-au crescut sanii de la 80B am trecut deja la 85B .
pupici pe burtici
Carmen8+
felicia20 spune:
`Neata, fetelor!
Eu nici acum nu apar in listuta.
Repet datele mele, poate cineva s-o indura si de mine.
Datele mele sunt:
- DN 20.12.1977
- UM 12.05.2007
- DPN 18.02.2008
Multumesc.
Felicia, 5+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
Lala_D spune:
grati.ela ce frumos . Eu inca nu i-am spus lui Bogdan, am hotarat sa mai asteptam 2 saptamani pana intru in trim II .
Si el va fi foarte incantat, isi doreste enorm un fratior ...cred ca vom avea o problemuta daca bebe se dovedeste a fi ''fratioara ''
O zi excelenta tuturor !
Lala.