Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
roxana, o seara placuta si pofta mare!!!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 20+ 70% Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
RGE spune:
sarut mana..multumim frumos...avem, avem pofta..mare cat pt 2
ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Victo spune:
mai frate, pleaca omu sa isi ia o ceapa si voi gata, schimbati capitolu'
fetele ma pun pe gatit..care stati rau cu poftele, nu mai cititi mesajele mele de/acu...
in seara asta avem ciuperci cu pui..:)
20+ Stefan?
RGE spune:
..PROPUNERE!!!!!!!!!
pt fetele care trec ce mancaruri fac..sa lase si reteta
ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
pet.cost2005 spune:
Fetelor ... va multumesc pt. complimente ... ma faceti sa rosesc ...
bb - am sa mai pun poze, dar am sa-mi fac album pe adresa comuna ... aveam la inceput dar l-am sters cu nebuneala aia cu 2 adrese etc. Si de-acum am sa incep sa fac poze mai regulat ca sa vad evolutia burticii.
Am retinut retetele de supica, cand o fac va spun si ce-mi iese ... Daaaa, sunt de acord cu propunerea cine vorbeste de mancaruri sa scrie si reteta ... asa imi mai dati idei si nici nu imi mai iau penalizari cand va cer idei ... bineinteles, pt. mancarurile pregatite acasa.
De ex. in seara asta am dat comanda de pizza ... trece sotul sa o ia cand termina ... o reteta buna de www.reteteculinare.ro/forum/viewtopic.php?t=1899&name=pizza_crocanta_focaccia_subtire_ca_o_piadina_si_chifle&postdays=0&postorder=asc&start=0" target="_blank">pizza facuta in casa ar fi asta ...
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
pet.cost2005 spune:
Am studiat si eu profilul de la eco si fotografia ... sunt identice !!!!!! Chiar azi imi spunea o prietena acelasi lucru ... ca s-a potrivit profilul cu bb cand s-a nascut. Impresionant !!!!
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
Victo spune:
fetelor, eu v/am zis ca din pozele facute de Iosup acu la 19 sapt si 3 zile..eu deja stiu cum va arata puiul meu.
ciulama de pui cu ciuperci:
se caleste o ceapa, se pun bucatile de pui, se lasa vreo 15 min la foc mic, asa in uleiul acela, fara apa, apoi se pune un picut de apa, sa fiarba. cand sunt cam 3/4 fierte se pun ciupercile taiate ( ru nu folosesc ciuperci la cutie, ca nu/s gustoase si/s pline de nisip, ci din acelea champinion).
la sfarsit se face un rantas din 1 lingura/2 de faina, descfacuta in apa rece, smantana. se aduaga marar. yum yum...
bineinteles, sare, piper dupa gust.
20+ Stefan?
adalia spune:
roxana,
multumesc pentru lamuririle cu stresul la locul de munca. am sa incerc si eu sa ma detasez mai mult si sa nu ma mai implic emotional asa de tare...am probleme cu managerul echipei de vanzari care e proaspat angajat si are o productivitate pana la genunchiul broastei..si ma stresez si noaptea in vis din cauza asta :(
ceaiul verde are efect laxativ, mai ales acela chinezesc care se gaseste in cutii verzi, inchise la culoare, mai patratoase, care costa in jur de 10 ron cutia. eu una nu am reusit sa slabesc cu el, chiar daca am baut luni de zile, dar efecte laxative sigur are.
adalia 18+
a happy mom-to-be
adra_bell spune:
Buna seara fetelor!
Eu ma crizez de mama focului ca o sun pe asistenta dr-ului Albu pentru rezultatul la TT si nuuuuuuuuuu raspunde!
Roxana, analizele pentru anticorpi la Institutul de Hemato nu costa nimik, daca ai reducere de la medicul de familie. Daca nu ai, stiu ca e ceva sub 50 lei pentru anticorpi de Rh. N-am idee pentru cei de grupa sangvina, dar probabil tot p-acolo.
Cineva intreba de pastile pentru constipatie. Nu stiu daca exista dar se poate incerca cu supozitoare cu glicerina. sunt sigure in sarcina.
Aaaa! Eu trebuie sa iau ampicilina pentru o infectie urinara, dar stau si ma uit la pastile pentru ca mi-e frica.
adra_bell 18+ cu Eva-Elena
anacami spune:
Buna!
Roxana,eu am preferat sa nu ma mai duc la medicul de familie pt. trimitere- am platit la Institut 180.000 lei vechi...
Eu am facut in seara asta carne de pui si ciuperci la gratar+rosii proaspete. Foarte bune, desi m-am afumat nitel-mi-a promis sotul gratar cu capac de la Tefal...poate fac mai des (ca tot mi-am propus si v-am innebunit cu mancarea dietetica )
Maine imi voi lua la serviciu o felie de pepene rosu- ca in seara asta nu am vrut sa le combin...
Apropo, voi mancati dimineata cereale cu lapte/suc? cica ar trebui, ca asigura multi nutrienti folositori si lui bebe...
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania