Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mbontos spune:

quote:
Originally posted by anacami

Buna!
Roxana,eu am preferat sa nu ma mai duc la medicul de familie pt. trimitere- am platit la Institut 180.000 lei vechi...

Eu am facut in seara asta carne de pui si ciuperci la gratar+rosii proaspete. Foarte bune, desi m-am afumat nitel-mi-a promis sotul gratar cu capac de la Tefal...poate fac mai des (ca tot mi-am propus si v-am innebunit cu mancarea dietetica )
Maine imi voi lua la serviciu o felie de pepene rosu- ca in seara asta nu am vrut sa le combin...
Apropo, voi mancati dimineata cereale cu lapte/suc? cica ar trebui, ca asigura multi nutrienti folositori si lui bebe...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Eu sa stii ca mai mananc cereale cu lapte dimineata. Imi plac si imi tin si de foame. Oricum incerc dimineata sa mananac lapte, iaurt sau oricum branzeturi, iar la amiaz ma feresc de ele pentru ca trebuie sa iau fier si nu e bine sa le combin! Am citit ca ar trebui sa consumam 500/600 ml de lapte pe zi sau echivalentul in branzeturi.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cami, eu mananc dimineata lapte cu cereale - lapte lady milk si cereale d ela nesquick-, asta cd nu plec prea devreme la scoala, caci...la noi mai greu cu vomitatul asta..
seara- lapte cu biscuiti.
andra, pune mama, si ia/le ca e bai cu infectia asta urinara...o prietena se chinuie saraca de vreo 3 sapt sa scape de ea..a luat ampicilina, acum ia augmentin, dar tot o ustura cd face pipi. asa e si la tine, te usutura?

20+ Stefan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna seara, gravidute!
Mai intru si eu din cand in cand, sa va salut.
Azi am vrut sa merg la un control ca ma simt cam umflata si ma doare si burtica in partea stanga, si spatele. ..dar ghinion, dr. meu e plecat in concediu.
Asa ca mai am de asteptat doua saptamani.
Voi cum va mai simtiti? Cred ca bine, din ce discutati pe aici, numai de concedii, mare, plaja si mancare
Eu stau prost la capitolul mancare, mananc mai mult fructe, salate, pepeni - , si cam atat, ca restul imi provoaca greata.

M-am programat la motrfo fetala pe 29, adica tot peste doua saptamani, parca nu mai am rabdare, vroiam sa o mai vad pe bebelina.

Cum rezistati cu caldura? Eu satu cu aerul conditionat, dar nu stiu cat e de bine, ca ma cam doare capul!

Pupici pe burtici si somnic dulce la toate!
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Nu ma ustura, a naibii e pasnica si foarte prietenoasa, o am de mult timp, am tratat-o si intrecut, mai dupa ureche, mai dupa antibiograme si degeaba. stiu ca ampicilina aia e de risc A, dar tot mi-e frica. Parca as mai sta sa mai creasca bebelina. Doctorului, chiar i-am propus sa lasam infectia asa, si a facut niste ochi cat cepele la mine
adra_bell 18+ cu Eva-Elena

Mergi la inceput

fetelor, gata..nu mai zic nimic de kg...
am luat 2 kg in 2 sapt!!!!!!!!!!!!!!!
am ajuns la 50, adica cat aveam inainte de a ramane insarc.
de acum totul va fi cu plus.

20+ Stefan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Stiu ca unele dintre voi luati deja vitamine. Eu inca nu iau, pentru ca pana acum prea mult si dr. a zis ca se pot intensifica starile de rau. Asta era una dintre intre barile pe care voriam sa i le pun azi - daca incep sau nu sa iau vitamine.
Oare sa mai asptept doua saptamani sau sa iau de acum?
Voi ce luati si de cand?

Pupici
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

creem, eu iau elevit din saptamana 9 de sarcina!! inainte am luat acid folic vreo 4 luni!!

eu am intrat doar sa va urez noapte buna si somnic pufos!!

pupici multi de la mine si bb nazdravanu'

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 20+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzuD2 spune:

Buna searaaaaaaaaaaaaaaaa!
Dragelor, azi am primit rezultatul de la amnio, e oK, bebe e sanatos si io sunt euforica!!!
Vroiam doar sa ma laud, acu va citesc din urma ca tare sunteti vrednicutze la scris, si apoi va mai dau detalii.
Va pup

Mergi la inceput

si eu iau tot elevit, din sapt 15-16 nu mai stiu exact. dar nu am luat in fiec zi.mai la 2 zile asa.
iar cd mi/era rau, nu luam.
acum ma simt mai binisor...insa greturi mai sunt..arsuri mai sunt..
RGE, pt arsuri..in afara de lapte dulce- eu nu stiu altceva.
dar vezi, dupa ce bei lapte, nu mai bei/mananci nimic altceva! ca iar te ia. si sa nu mananci condimentat.nu iute, nu piperat.

20+ Stefan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Bravo mamitzu..ma bucur mult de tot pentru tine si bebele tau..iti doresc sarcina usoara in continuare!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput