Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Mamitzu - ma bucur ca au iesit bune rzultatele, acum o stai si tu mai relaxata! Iti doresc sarcina usoara in continuare!

Victo, tu ai 20 sapt si inca mai ai greturi??? Si eu mai vars dimineata si cateodata si seara, dar speram sa imi treaca mai repede...

BB - cred ca abia astepti morfofetala! O sa pleci satisfacuta in concediu

Eu nu prea am somn, cu toate ca e tarziu...tot mai citesc pe aici

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Eu iau Elevit din saptamana 14 la recomandarea medicului

quote:
Originally posted by creem

Stiu ca unele dintre voi luati deja vitamine. Eu inca nu iau, pentru ca pana acum prea mult si dr. a zis ca se pot intensifica starile de rau. Asta era una dintre intre barile pe care voriam sa i le pun azi - daca incep sau nu sa iau vitamine.
Oare sa mai asptept doua saptamani sau sa iau de acum?
Voi ce luati si de cand?

Pupici
18+

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

DE maine incep si eu sa iau Elevit - ca rau nu cred ca mai imi face acum (adica sa imi provoace stari de greata, etc.) - iar cand merg la control vad ce zice si dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Gianina, fetele noastre sunt nascute in aceeasi zi!!!

mamitzu, ma bucur fff mult pentru tine!!!

Nu mai scriu mai mult, ca-s asa de obosita! Revin maine, va doresc la toate noapte buna!

Adina 13+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele
Mai dar sa nu-mi spuneti ca nu v-ati trezit?
Eu azi stau acasa ca sunt in medical,deci pana luni nu mai merg la munca
O zi buna va doresc

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by dany26

Fetelor apropo de sport...oare sa urcam scarile....10 etaje ( ca eu la 10 stau) avem voie?!

Dany, nu prea e voie, din toate miscarile urcatul scarilor e cea mai putin indicata, sportul asta il fac fetele care vor sa nasca, sunt in travaliu sau sa li e declanseze natural nasterea cand bb e puturos.
Daca-i musai, incetisor si cu pauze dese.
Eu il pun pe al meu cand am de urcat scari sa ma impinga de fundulet, si urc iute si fara gafaiala, ca mai mult ma ia pe sus

Shery 20+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adra_bell
Eu trebuie sa iau ampicilina pentru o infectie urinara, dar stau si ma uit la pastile pentru ca mi-e frica.

Vezi ca si eu m-am inchinat la ele si am zis ca nu iau, si dupa doua saptamani ma durea inichiul cu tot cu spate si la eco "urologica" rinichiul era dilatat de la infectie, inclusiv vezica, asa ca le-am luat de urgenta. Sunt naspa rau durerile, mai ales spaima.

Shery 20+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Mamitzu, felicitari, te-ai linistit cred de numa-numa! Pai normal ca era sanatoasa, ca doar toate suntem ok, avem noroc, asa va fi pana la capat!

Imi spuneti si mie care luati Elevit, da pofta de mancare, te ingrasi de la el ? Eu n-am luat pana acum, am preferat sa mananc mai multe fructe, dar am inteles ca iese copilul mai mare si mai grasut de la ele, si in general va creste mai inalt ca parintii, asa ca la frumoasa mea niste picioare de 2 metri ar coafa-o, daca mai iese si cu pieptul meu, bodyguard ii ia mama s-o apere! Pussic, vezi ce fac eu pt baiatul tau ? Manechin destept!

Azi la 12.30 am programarev la Iosup pt morfo, am niste emotii ! Trei DC-uri mi-am luat la mine !

Shery 20+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sheri poate de data asta merge scula sa avem si noi CD...

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

'neatza fetelor..eu ma duc la institut sa dau sange..tineti-mi pumnii ca nu suport sa mi se ia sange...vorbim " cand ma intorc..pupicei
..si eu iau Elevit din saptamana 12

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput