Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Sheri poate de data asta merge scula sa avem si noi CD...
anca 19+
Sa dea Domnu, si la mai mare!
Shery 20+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
alfa_anca spune:
Neatza, burtici!
MamitzuD2 ma bucur mult pt rezultatul favorabil de la amnio, mii de felicitari si multumim mult ca ne-ai spus si noua, chiar intrebasem de tine sapt trecuta.
Sheri multa bafta azi la eco, te asteptam cu vesti bune si sa ne spui cum a decurs totul. Mai am si eu 2 zile si merg si abia astept.
AncaD ce super pt tine ca stai acasa, as sta si eu. Ieri cand mi-a spus sotul ca tocmai peste 2 sapt isi poate lua concediu am inceput sa plang la servici, asa de distrusa eram de caldura. Speram sa putem pleca sapt viitoare in Maramures, asa tb sa mai astept inca 2 sapt pe caldurile astea.
Va pup si va urez o zi minunata.
Anca 20+ Elena
dany26 spune:
Neatza gravidutze!!!
Gata am scapat si eu dupa 5 zile de constipatie...cu prune uscate si activia pe stomacul gol...!
RGE si Sheritra mersi de raspunsul cu urcatul scarilor.....eu vroiam sa le urc pt a face miscare.....ca la sv stau jos 8 ore continuu...
BB....mersi ca m-ai linistit cu trim II pt 4D!!!!!
17+ ANDREI
bb_yasmi spune:
neata si de la noi cu intarziere!!
mamitzu, felicitari pt rezultatul bun!!! de acuma stai linistita!!
anca, e bine aks, nu?? eu m-am plicti deja.....
roxana, uite un ca sa nu fi suparata ac iti ia sange!!!
dany, , cu placere!!
creem, da voi pleca linistita in concediu, sper!! daca totul e ok!!
sherry, eu iau elevit aproape de 3 luni si ink nu am pus nici un kg pe mine (asta era acuma o sapt , acuma cine stie???)
fetele care merg la morfo fetala azi, bafta mare!!!! sa veniti cu vesti bune!!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 20+ 70% Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
slimatei spune:
buna dimineata! fetelor ma uimiti,cat de mult puteti sa scrieti doar int-o singura zi!!!ufa...de dimineata de la 8 ma tot chinui sa citesc, abia am reusit, bine ca intretimp am facut o pauza pt. micul dejun cam abondant... dar m-am resemnat... multumesc mult si voua dar de mancat daca-mi cere org. tb sa-i dau, nu?
va pe toate si o zi cat mai buna!
STEFANIA13+
Victo spune:
vai, mai fetelor, da ce/i cu lipsa asta de activitate?
nici forta sa bateti la tastatura nu mai aveti?
Creem, acum doar dimineata mai vomit...si prin urmare nu pot manca decat uscaturi..asa pe la 9,30-10.
dc nu trec nici dupa tratamentul pt listeria...cred ca o sa imi iau gandul ca o sa mai scap d ele in sarcina asta...
mai nasol ca desi mor de cald, nu prea pot bea apa suficienta...ieri cu greu am bagat 1 kg de lichide.
20+ Stefan?
bb_yasmi spune:
victo, eu sunt cu un ochi la voi si cu altu la papa de pe foc.......cu lichidele si eu sunt la fel, beau numai sucuri si asa maxim 1 litru/zi, dar am gasit solutia :pepenele verde!! manac vreo 3 -4 kg pe zi!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 20+ 70% Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
dany26 spune:
ura in sfarsit va pot vedea si eu pozele de pe mail-ul comun....RGE ce iepuras draguuuuuutz......zici ca e un fel de panda cu negrula ala...
darleena spune:
Am intrat si eu in graba, ca nu mi-am vazut capul de treaba pana acum.
Dar plec, ma duc la eco la Iosup.
Sa-mi tineti pumnii
19+ si ???
Pana vine bubu
poze bubu mic