Mamici de septembrie - octombrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!
Roxana varicela nu e asa periculoasa , mai nasoala era rubeola...ti-am mai spus ca eu sant fara anticorpi necesari.
Deci, copchila era puturos ca el meu fecior...si putinul ala care-l aveam nu se chinuia sa-l inchida, ca de, ii vedea prea repede.Mai nasol era ca daduse de gustul laptelui artificial(mai dulce si dens) si nu-l vroia pe al meu nici din biberon.
Kriss apa e indicata mai nasol e soarele...pe mine ma obosesc valurile puternica care se zbat in burtica, dar in rest e ok .
Moldoveanca daca ai colul inchis poti face baie in piscina.
Dani acum am vazut ca santem nascute in aceesi zi, dar cu o mica ...mare diferenta de ani.
Normal ca alaturi de cei dragi vei avea intotdeauna amintiri placute, chiar daca schimband "aerul" ti-a fost cam rau. Dupa ce nasti nu te vor vizita ai tai??
Azi ma voi duce sa imi dea foaia cu calificativele obtinute tot anul si sant tare curioasa daca a luat cineva calificativul fb la vreo materie ca pana acuma na dat la nimeanea...nici macar la comportament(ptr fetite)...deci e printre primi , dar la nivelul nu fb ...nu mai inteleg nik.

Ali21si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Salutari si de la noi! O zi frumoasa tuturor

Azi m'a distrat bebe De cand m'am trezit se misca in forta. Apoi mi s'a umflat burta intr'o parte, nu stiu ce era exact...funduletul sau altceva...si iar dadea cu picioarele tare. A fost minunat Era si tati alaturi si l'a simtit apoi se vedeau prin burta toate miscarile.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Fetelor, mare fericire pe mine, de azi sunt acasa! Gata, ieri am fost la medicul ginecolog, mi-a mai facut si el eco morfofetal si baietelul meu este bine. E diferenta intre ecografia facuta in Constanta la medic de specialitate si medicul ginecolog. Cealalta a fost mult mai amanuntita, a urmarit totul in cel mai mic detaliu. Oricum, medicul meu ginecolog vrea sa vada el, nu se uita pe ecografiile altor medici. Sa va spun cat am stat? Pai am stat de la 6:30 pana la 9:45. Am ajuns acasa la ora 11 noaptea. Am fost atat de obosita ca pana la 7 dimineata nu m-am trezit nici sa merg la baie.
Si cum spuneam, gata cu munca. Imi iau doua saptamani de concediu medical, apoi concediul de odihna si pe urma prenatalul.Azi merg la medicul de familie sa imi dea concediul medical. La munca nu mai era de stat, e foarte cald si nu mai pot sa stau opt ore in scaunul ala, ma doare tare rau spatele.
Peste o saptamana si putin imi vine si sotul de la munca, asa ca in luna care e acasa mergem in fiecare dimineata la plaja, cica de la 7 dimineata. Acum sa si vedem daca sunt in stare sa ma trezesc, dar mi-ar prinde bine briza aia de dimineata.
Asa ca va asteptam la mare!

Carmen 24+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Mey fetelor, imi faceti dor de mare!!!
Cand va aud cu briza... vreau si eu!

Lasa, ca poate fur cateva zile si mergem in Italia - insula Grado, "insula copiilor", la Adriatica.
Anul trecut nimerisem acolo, fara sa stim ce si cum, si toate erau burticoase sau cu copii mici acolo: clima blanda + apa pana la genunchi pretz de 1km-jumate pana in larg. Super atmosfera, paradis de prichindei si mamici...
Acuma chiar avem de ce merge!!!

Vreau la maaare!

Piciulika 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

mami25 7 m-am ingrasat 8 kg pana acum.daca mai contiunui asa o sa ma fac cat Rusia
roxana am schimbat tot mediul meu de viata cum am ajuns acasa si cred ca de asta m-am simtit asa rau...
roxali cred ca o sa vina mama prin septembrie,inainte sa nasc,ca sa stea cu mine si sa ne pregatim ptr marea intalnire.a inceput saraca sa planga cand m-a vazut cu burta,nu ii vine a crede ca e bunicutza

cam liniste pe la noi mai fetelor.unde v-ati ascuns?stati la umbra???

danielle 26+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Piciulika, unde e insula asta, ca ma intereseaza si pe mine?

Gabriela, nu sunt chiar relaxata. Sunt la serviciu si totusi nu ma pot lauda ca ma simt bine. Nici rau, dar starea generala nu e prea fericita.

Carmenita, buna schema cu medicalul. Si eu vreau sa cer odihna inainte de prenatal, sper sa imi aprobe.

Crishtina, asa face si la mine BB, scoate un fundulet prin burta si se umfla serios. Ce haios cand impinge in ambele parti si cand se muta umflatura. Sotul meu a zis ca se simte ca in Alien.

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Urmaream de ceva vreme tragedia unei mamici de mai-iunie, Kay si speram ca totul sa fie bine si sa nu fie nevoie de operatie. Dar nu e asa. Fetita ei s-a nascut cu inima pe partea dreapta si are malformatii destul de grave, am inteles ca trebuie sa i se reconstruiasca artera pulmonara. Operatia se poate face in SUA sau in Italia. M-a intors pe dos vestea asta. Nici nu vreau sa ma gandesc ce o fi in sufletul ei. Ma rog la DD sa depaseasca toate problemele cu bine si sa se bucure de fetita ei.
Ma ingrijoreaza si altceva: ea a facut ecografiile la Iosup si nu i s-a spus niciodata ca fetita are probleme, ca are inima pe dreapta sau are malformatii. Si eu am mers la el pana acum, dar acum am inima indoita si as merge sa mai fac o ecografie in alta parte. Unde il pot gasi pe dr. Herghelegiu?

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, Sim, am citit si eu de cazul acesta! Trist, foarte trist! Revoltator, cum Dumnezeu nu a vazut si nu a zis nimik de aceasta malformatie, mare ecografist? Cand ma gandesc ce o fi in sufletul parintilor...

In rest, pe mine ma omoara caldura asta, azi m-am simtit chiar rau, abia ma tarai pe aici pe la serviciu, cand ajung acasa ma bag direct in pat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Myral, Tomasa, voi pe unde va ascundeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Aoleu ce cosmar pentru biata mamica. Nu ma starniti iar cu nervii pe Iosup, ca la mine a vazut pliu de 4 mm si la biata copila nu a vazut malformatiile grave. Foarte trist. Putem sa ajutam cu ceva?

Ali, uitasem sa iti zic de fie-mea. Am tau macar zici ca a incercat biberon, dar a mea nu a vazut bibe pana nu am renuntat eu la alaptat. Laptic nu curgea neam si ea statea sa ii pice para malaiata. Cand o puneai la san era mare scandal. Orice supliment i l-am dat initial cu lingurita, tocmai ca sa nu dea de bibe, dar cand am vazut ca nu e chip nici asa, am pus-o pe biberon, si il radea in maxim 5 minute.

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput