Mamici de septembrie - octombrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna fetelor,

imi pare foarte rau pentru parintii care trec prin asa ceva, nici nu vreau sa ma gandesc ce-i in sufletul lor...

si eu l-am intrebat pe ginecolog cand am fost la eco 3 d daca poate vedea toate malformatiile, din pacate a zis ca nu, sunt unele care nu se vad decat la nastere...mai ales alea interne... iar despre faza cu inima in partea dreapta, ce sa zic, s-ar putea ca inima sa fi functionat bine cat a fost in burtica, si dupa nastere sa fi aparut problemele... zic asta pentru ca stiu pe cineva care are inima in partea dreapta si are o varsta destul de inaintata 68 ani, deci orice e posibil.

Rodica
27+

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;31/st/20070919/dt/8/k/b0aa/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Chiar, Roxana, tu cat ai patimit cu Iosup asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

las' ca ma duc eu luni la Iosup la morfofetala, ma gandeasc ca poate il prind iar intr-o dispozitie de zile mari... ultima data cand ne-am vazut aproape ne-am certat mi-a spus la un moment dat ca nu ma intelege dar ca n-are ce sa-mi faca, asta-i viata.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Andriesule, ca haoiasa mai esti...Hai k n-o fi dracu atat de negru! Mai dau si astia rateuri! Trist pt bietii parinti! Foarte! Succes la morfofetala maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Fetelor, e foarte trist cand auzi de asa ceva. Pe de alta parte, trebuie sa fim mereu constiente ca desi traim intr-o epoca unde tehnica ne da iluzia ca totul e sub control, ca stim, ca influentzam si putem repara, natura isi urmeaza cursul...
Orice medic poate sa se insele, din pacate, exista mereu un (rest de) risc in viatza, si tot ce ne ramane sa facem tot ce credem si putem, si SA AVEM INCREDERE!

Roxana, Grado asta e in zona Venetia-Udine-Trieste. Noi nu voiam sa mergem mult cu masina/zburam si sa fim la mare, un coleg italian ne-a recomandat locul (Friuli, vinuri yummy!) E si plin de istorie - Aquileia - are si ruine romane, bazilici timpurii crestine... nu te plictisesti!
Plaja cu&fara plata - cu plata e impecabil!!! Ce mai, du-te!
Trebe sa caut cum ii zicea la hotel: SUPER deal! Noi am cerut sa verifice daca e ceea ce rezervasem on-line - ca nu era camera, ci apartament! Cu sufragerie/bucatarie full utilata, terasa maaare si dormitor. Si nou.
Noi am zis ca revenim cand avem copii in dotare.
http://www.promhotelsgrado.com/eng/servizi/location.html

Piciulika 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Kay vrea doar sa ne rugam pt bebelusa ei. A deschis cineva de la odisee un subiect Rugati-va pentru Sonia.
M-a cam intors pe dos vestea asta. Incerc sa imi fac programare pt eco si in alta parte.

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Sim cu ce te ajuta sa mergi la alt ecografist acum??????Eu zic sa nu dam vina pe Iosup si pe nimeni pentru ce se intampla cu bietul copilas, haideti sa ne gandim ca orice am face avem un destin cu totii si Dumnezeu comanda ce va fi si cum.
Eu tot la Iosup am facut morfofetala, sunt multumita de el imi inspira incredere si am incredere si in Dumnezeu ca voi avea un bebe sanatos.
Eu din ce citesc aici (scriu ffffffff rar) mi-am dat seama ca tu esti ffffff echilibrata asa ca eu zic sa nu te impacientezi de tot ce citesti si sa ai incredere ca bebitul tau este bine.
Sper sa nu te superi pe mine si nimeni sa nu o faca dar eu am trecut printr-o perioada tare grea, ca mai multe fete de aici, si increderea mi-au redat-o Dr. T si Iosup si eu stiu ca o sa fie bine pentru toate fetele de aici.
Scuzati-mi mesajul lung si poate incoerent dar sper ca am reusit macar ffffffff putin sa te fac pe tine Sim sa revii la sentimente bune.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by gema

Sim cu ce te ajuta sa mergi la alt ecografist acum??????Eu zic sa nu dam vina pe Iosup si pe nimeni pentru ce se intampla cu bietul copilas, haideti sa ne gandim ca orice am face avem un destin cu totii si Dumnezeu comanda ce va fi si cum.
Eu tot la Iosup am facut morfofetala, sunt multumita de el imi inspira incredere si am incredere si in Dumnezeu ca voi avea un bebe sanatos.
Eu din ce citesc aici (scriu ffffffff rar) mi-am dat seama ca tu esti ffffff echilibrata asa ca eu zic sa nu te impacientezi de tot ce citesti si sa ai incredere ca bebitul tau este bine.
Sper sa nu te superi pe mine si nimeni sa nu o faca dar eu am trecut printr-o perioada tare grea, ca mai multe fete de aici, si increderea mi-au redat-o Dr. T si Iosup si eu stiu ca o sa fie bine pentru toate fetele de aici.
Scuzati-mi mesajul lung si poate incoerent dar sper ca am reusit macar ffffffff putin sa te fac pe tine Sim sa revii la sentimente bune.
Pupici!

Gema, as vrea sa am si o a doua opinie ca sa stau linistita. Nu dau vina pe Iosup. Cand am fost la el a masurat cu atentie, s-a uitat, a zis ca e OK; a fost foarte comunicativ. Dar o a doua opinie nu strica. Nu stiu ce s-a intamplat in cazul lui Kay - poate nu s-a vazut ecografic, nu stiu. Iosup mi-a facut impresie buna cand am fost la el.

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Sim nu strica o a doua opinie, asta este clar, dar eu zic sa nu iti strici buna dispozitie gandindu-te la asta.
Eu stiu un caz de copil nascut perfect sanatos si la 4 ani i-a fost descoperita o boala la inima fffffffff rara 1 la 1 milion parca si a fost operata in Franta iar acum este bine mersi.fetita se trage din mare familie de medici prin toata lumea (Romania, Franta, America) asa ca nu se pune problema ca nu au facut controale si toate cele. Deci.........este mana destinului.
Hai sa vezi ce copilasii sanatosi vom avea si haideti fetelor sa ne rugam pentru biata fetita a lui Kay, macar cateva secunde din zi sa ne gandim la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Imi pare rau pentru Sonia....Of Doamne!!!!E groaznic cand aud aseamenea lucruri, iar ma gandesc la o mie de lucruri...si cand ma gandesc ca nu am mai gasit la altcineva sa fac eco de 32 saptamani, decat la iosup.

Azi am fost sa-mi fac si anticorpii RH, sunt tare curioasa sa vad ce iese..am niste emotii.

28+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput