Mamici de septembrie - octombrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata
Roxana, multumesc de sfaturi!am lasat oricum marea(mie imi place sa fac plaja si sa stau mult in apa..)si vom merge la munte pe la BV, Sibiu, Sighisoara, Arieseni samd.. Nu stiu ce voi face cu spatele meu..ca eu sunt conducatoarea
Eu am facut diaree de la pepene rosu, se poate? m-am plimbat noaptea la toaleta si acum sunt chioara de somn..
Da, aveti grija cu AC! Eu am stat sambata cu el non stop in masina si m-a durut capul toata ziua dupa aceea..

Vine bebe
Burtik
Cristina 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Avem grija cu AC, da' spuneti-mi voi alta metoda de a rezista in masina pe caldurile astea.... Ca si eu il urasc, da' nu prea am de ales zilele astea! Slava Domnului ca acasa nu e nevoie cred ca as muri daca ar trebui sa am si acasa AC!

Buna dimineata si voua! Eu cam pic de somn! Se anunta iar o zi din aia calduroasa! O zi fara probleme va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Neata fetele....si voi ati inceput sa dormiti cam aiurea ?...la mine noptile devin din ce in ce mai scurte...nu-mi ma gasesc pozitia...si fir-ar sa fie erau destule:)))))....burtica se mareste pe zi ce trece ...la mine devine asa tuguiata...sau mi se pare...
Miroase a vacante..a mare, soare, a munte...la cele care v-ati propus sa mergeti va doresc sa le savurati din plin....
Fetele din Germania eu cred ca noi suntem asigurate cu copilasii prin asigurarile de sanatate pe care le avem personal sau prin soti..eu asa stiu...
Baiii...da de Annisia ce mai stiti?S-o fi suparat din cauza micului incident...dar dupa cum am simtit-o eu a uitat de mult ...o fi avand treburi importante..
la toate

carmen 27s 70% fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,
Vad ca nu ati muncit prea mult aseara, foarte bine, mai trebuie sa dormiti.
Eu adorm seara pe la 11 si ma trezesc in suturi(bebe are chef de joaca) pe la 5-6 dimineata, apoi mai dormi daca poti.

Am intrat sa va salut, ca azi nu prea o sa mai intru, asa ca o zi buna, aveti grija cu caldura, se anunta canicula.

toate

cecilia,28+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata si de la noi!
gabriela mi-a crescut mult burta in ultimile 2 saptamani.am recupetrat din urma
mai fetelor,trimiteti si la mine putin soare ca m-am saturat de vremea asta ploioasa,cetoasa si rece nu stiu cand va veni si aici vara,ca doar suntem in iunie...
am si eu aer conditionat in masina,iar pe vremurile calduroase tare bine imi mai prinde.
am uitat sa va spun,cat am fost acasa,am patit de toate mai fetelor.
m-am racit.m-a durut in gat de abia am putut vorbi,mi s-a umflat si durut de 2 ori sanul stang si curgea ca din furtun,calduri de nu puteam respira,constipatie,greata si vomitat.
a fost super faina vacanta mea,i-am inebunit si pe ai mei ca nu mai plec in veci acasa si i-am ranit inima mamicii mele frumoase
cred ca nu am sa uit niciodata vacanta asta super...

v-am pupat.va doresc o zi faina!

danielle 26+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Buna dimineata fetelor,

imi cer scuze ca nu am scris in ultimul timp dar am fost ocupata cu examenele mai am 2 de dat si gata sunt linistita.
vad ca voi a-ti mai terminat vreo 2 capitole am spicuit pe aici ce a-ti mai scris.
Roxana felicitari pt examen si bine ai venit din vacanta ti-am vazut pozele sunt superbe.

eu intre timp am fost si la eco bebitza este bine in grafic doar ca e pelviana inca....oare pe la cate saptamani trebuie sa se intoarca?

iar cu urocultura cu infectia o adevarata aventura...am facut la 3 laboratoare fiecare alt rezultat,acum mai incerc inca o data si gata.
Danielle ,Nana cred ca v-ati simtit foarte bine acasa.

Intre timp mi-a fost acasa si mie sotiorul vreo 3 zile ...nu m-am dezlipit de sufletelul lui,dar asta e ce sa facem nu mai avem asa mult de asteptat si vom fi toti trei...i-am facut o lista cu ce trebuie cumparat pt bebitza si era tare incantat,a zis ca le cumpara de la vienna ,acum om vedea noi ce cumpara .
in rest ce sa va zic calduri mari pe aici de ma topesc mai tot timpul sunt sub dus.

Va pup LAVINIA
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hei ce e asa liniste la noi?Aveti treaba sau inca mai faceti nani?Eu caut cu disperare o piscina sa ma balacesc si eu putin ca nu mai tine.Caldurile astea sunt ingrozitoare,credeti ca dauneaza cumva bebeilor nostri?Va pup

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Salutare si de la noi!Astazi sunt mai linistita,sotioru si-a cerut scuze pt scena de ieri,eu bineinteles ca am facut pe suparata,dar acum mi-a trecut.Am fost de dimineata la piata si acum am pus mancarea la foc.
DANIELLE abia acum am vazut pozele.Intradevar ti-a crescut mult burtica si nu pari sa te fi ingrasat.Doar burtica a crescut.
ROXANA si SABINA va multumest pt sfsturi.Ma simt ca intre prieteni,fara retineri de a spune ce ma doare,ce ma framanta.
Va multumesc pt ca ezistati.
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Kriss, pai si mie imi place plaja si mai ales imi place sa ma balacesc. Dar o sa vedem, merge si cu moderatie. Oricum, concediu placut, e frumos si asa cu calatorii. Si eu cu Alex am facut turul Moldovei si am renuntat la mare.

Gabriela, in masina poti tine temperatura joasa, insa nivelul de ventilatie mai redus, sa nu fie vant. La fel e mai bine sa fie indreptat spre picioare, nu in sus sau nicidecum spre fata si cap.

Carmen, exceptand noaptea trecuta cand am fost super obosita dupa cateva nopti de nedormire, nici eu nu dorm. De fapt ati vazut ce fac eu pe la 3 noaptea, ma dau pe forum si joc triburile.

Cecilia, BB meu abia pe la 11 incepe suturile si o tine asa pana pe la 4 dimineata. Al tau macar e cumintel noaptea. Uneori dc ma trezesc sa ma duc la baie nici nu mai pot adormi de foielile lui.

Danielle, imi pare rau ca ai avut pb in concediu, dar asta este, multe or fi fost si din pricina caldurii. Mai bine acolo la tine la racoare!

Lavinia, pe la 32 de saptamani se intoarce BB. Al meu e deja intors, insa medicul meu a zis sa ma astept sa se mai foiasca, e prea devreme inca sa spunem ca e definitiv.

Moldoveanca, sigur caldurile nu iti fac tie bine la sarcina, ca BB e protejat acolo. Unde te balacesti?

Mami25, ai sa vezi tu, ca si intr-o casnicie discutii mai apar, si de multe ori din nimicuri. Nicaieri nu este Eden, cu armonie deplina, este importanta insa comunicarea.

Gata. Va pupic, ma duc sa fac si eu ceva cica.

ps Sabina, iesi la un suc?

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, Roxana, asa fac si eu cu AC. Nu-mi place, dar e un rau necesar! Esti bine acum, relaxata, nu?

Mie de la caldura asta, mi-e cam rau! Si nu stiu cum se face, dar mi-e foame asa des. Si tot asa ma si ingras....

Mergi la inceput