Mamici de septembrie - octombrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

devylla, la cat mai multe aniversari!

24+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

devylla, aniversare fericita. Important e ca o sarbatoriti, chiar si maine. Sanatate multa sotului tau!

Andreea 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Eu parca mi-am mai revenit de la ploaia de aseara...
Mi-am scos si eu ieri analizele, cum ma asteptam Ca si Fe la limita inferioara, in rest...bine!

Sa avem o zi buna si frumoasa!

Gabriela 27+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by devylla

Nu am mai vazut postariile lui Annisia,pe unde estew?

Aici estew! Prezent! Am niscaiva dureri de cap si la propriu si la figurat. Il pregatesc pe baiatul meu de a doua operatie, ca e fricos ca un iepuras... Si cand e el bine sanatos zici ca pocneste camasa pe el de smecher ce se da... Acum se vede omul... Cred ca daca eu o sa patesc ceva si il las singur cu Yannis, pai ii gasesc pe amandoi tremurand de frica, nemancati si jegosi (in baza lui tatutu)...
In fine, marele domn Annisia ma zapaceste la creier si nu pot face fratica nimic. Acusica e plecat sa-si rezolve cu concediul medical, ca altfel trebuia sa stau langa el si sa-i spun cat de frumos este, ca nu a slabit si nici nu s-a ingrasat, ca totul o sa fie bine si durerea o sa-i treaca. Si cu durerea asta, mai nene, zici ca il taie pe viu asa se vaita. Eu nu zic ca nu l-ar durea, dar parca e un bebelus, la orice zgaltaitura incepe aoleu-aoleu... Eu ce sa mai zic... Nu mai am voie sa ma doara nimic, ca intra in panica... Incepe - ce nasti?, sa nu nasti acum, te rog eu frumos, sa nasti la inceputul lui septembrie ca sa fiu si eu om intreg!!!!
Deci o sa am doi bebelusi, vai de fundul meu!!!

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

he-he-he Annisio, mai cunosc pe cineva asa...

Gabriela 27+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sabina Y, felicitari si distractie placuta! si noi implinim in august 2 ani de casatorie.

Oanacris, eu beau lapte cu putina cafea in fiecare dimineata.

Roxana si eu mai beau Cola, dar numai cand raman fara Ice Tea-asata e pofta mea nr.1.

Fetele care ati facut analiza de streptococ B, din ce se face: cultura col sau sumar urina? trebuie sa o fac si eu pe la 32 saptamani.

Mandarinutza 29+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Carpatina bafta azi la medic. Sa vi cu vesti bune. Si eu am dureri dar nu permanente.. doar dupa ce ma agit si fac ceva treaba prin casa..nu imi prieste

Marunzika faci ceva exercitii speciale ptr cu bila roza? daca da imi zici si mie cum te chinui pe ea? Merci

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

buna,

eu sunt fericita
si ar trebui sa fiti si voi ca n-o sa va mai bat la cap cu medicul de familie
gata dom'le am rezolvat-o si pe asta; mi-am gasit medic de familie foarte aproape de unde locuiesc, la 2 minute de mers pe jos
m-am inscris la el, mi-a luat tensiunea, m-a cantarit, mi-a zis ca-mi da concediu medical, concediu pre/post natal si tot ce mai vreau cand vreau io

Tomitza 28+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Super tare Tomitza. Te-ai scos!

Emma 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna,

Sabina Y, la cat mai multe aniversari, sanatate si multa multa fericire. E un moment frumos e bine ca il aniversati, inca isi mai aduc aminte unii si altii de aceasta zi, noi am aniversat pe 13 iunie 9 ani, vorba vine aniversat, am iesit la o pita, ca la noi in casa era dezastru.... si pe deasupra in afara de mama mea au uitat toti cei apropiati....asa ca profitati din plin.

Anisia sanatate multa bebeului mai mare, mai stiu si eu pe unul care face la fel......ma gandeam intr-o zi ca daca il las singur cu bebitul meu ii gasesc pe amandoi plangand.....si cand ma gandesc ca o sa am 2 baieti in zodia fecioarei, sotul meu e nascut in septembrie asa ca va dati seama ce cadou de ziua lui primeste si ce de fecioare o sa aiba mama.

Eu asa cum v-am spus aseara am piciorul drept umflat si stangul aproape de loc, nu gasesc explicatia, dar m-am mai linistit ca nu sunt singura, eu una nu mai auzisem sa se umfle doar un picior, de asta eram putin derutata.

Gata, plec la tara azi, la parintii sotului meu, vreau si eu 2 zile sa nu fac nimic si sa nu am nici o grija, merit ....zic eu.

Va urez un sfarsit de saptamana cat mai linistit si racoros.

toate

cecilia,28+Cristian

Mergi la inceput