Mamici de septembrie - octombrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Sabina, drum bun si distractie placuta la mare!

24+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mi-am luat si eu rezultatele si nu am nici un streptococ si nici candida. Gema, vorbeste cu Tutu si zi-i ce rezultate ai si probabil o sa iti spuna ce sa iei.
Sunt cam imprastiata din cauza caldurii, nici nu mai stiu ce vroiam sa scriu. Mai citesc si revin.

Sim 29+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Gata am terminat cu curatenia, sunt franta, am mai fost si la cumparaturi, cald rau, eu care nu am iesit de 3 zile am crezut ca mor. La mine in casa este racoare, stau la parter si am pomi in fata, e bine.

Am remarcat de vreo 2-3 zile(azi mi s-a confirmat) o ciudatenie, mi se umfla numai piciorul drept, stangul parca este de balerina, ce sa fie? sau de ce numai dreptul? o fi circulatia mai proasta, zau ca nu inteleg.

cecilia,28+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Cecilia L, si eu am observat chiar azi ca mi s-a umflat mai mult piciorul drept... si nici eu nu-mi explic de ce... Am facut si niste carnaciori de degete de a trebuit sa-mi scot verigheta si inelul de logodna pe care le port tot timpul. Si ca sa fim la unison sotul si-a pierdut si el verighete azi(a scos-o inainte sa intre intr-o operatie si cand a iesit n-a mai gasit-o).

Iuli26+

Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Ca sa vedeti ca de cand n-am mai scris am uitat sa-mi schimb si saptamana la semnatura

Iuli28+

Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Oanacris, eu nu beau cafea ca nu imi place, dar beau cola la greu.

Ali, statiune de tineret pe naiba. Vila este intre Neptun si Olimp, fostele vile ceausiste si nu e asa animat ca in centru. Tocmai ca e mai liniste si mai putin aglomerat si asa imi place.

Andreea, am inceput jocul dar merge taaaaare greu.

Legat de dureri, asa mai simt si eu in partea de jos, insa nu este in zona inghinala, ci mai degraba la ovare undeva. Uneori am cate un junghi nocturn, mai ales cand ma rasucesc, de imi taie respiratia. Dar sigur astea sunt ligamente.

Cecilia, mie mi se umfla stangul mai mult, sau numai stangul. Probabil e vorba de presiunea pe vena si depinde de poztia lui BB.

Gata, va las, ca ma chinui cu zapp. Noapte buna! Va dau eu semne pe la 3 daca imi zboara somnul.

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Super concert Sistem a fost la noi! Tare de tot! Cred ca i-am facut capul calendar lui bebe. Oricum a fost in aer liber asa ca...s-a mai imprastiat zgomotul...ha ha! Noapte buna!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fetelor!

Ce mai afceti?
Noi suntem bine,noutati nu prea avem.Saptama viitoare mergem la conrol si deabia astept sa o vad pe bebelina,ca imi e dor de mutrica ei.
Am inceput sa ii cumpar cate ceva...dar tare ma incurca luna septembrie...ca aici la pranz e inca cald,seara poate ceva mai racoare...insa e cald inca.Si nush cum sa procedez,am luat costumase cu maneca lunga si cu maneca scurta.Plus camasute de corp.Acum nu stiu cum voi proceda...ca mie ca o sa ii fie cald copilului si cu camasuta si cu costumas.Va trebui atunci sa fiu atenta.
Azi cica e sarbatoare mare,facem doi ani de casatorie...ar trebui sa sarbatorim cum se cuvine....numa' ca am in dotare un sot gripat,care are pe deasupra si o intalnire de afaceri in alt oras si nu revine acasa decat maine...asa ca,maine sarbatorim evenimentul...doar cu un tort si un pahar de vin....partea amoroasa o lasam pe alta data
Nu am mai vazut postariile lui Annisia,pe unde estew?

Sabina Y. 26+
bebelina Erika
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Emma, deci a fost super distractie.

Sabina Y, felicitari pentru aniversare!

Eu am bantuit putin de tot pe net asta noapte, ca nu merge si ma chinui cu zapp. Acu fug la banci sa platesc niste rate, sa iau un zapp nou, sa fac eco, si la birou. Pupici si o zi buna!

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata gravidoase!
Se anunta o alta zi super caldaaaaaaa...fug repejor sa fac niste cumparaturi si dupa in casa la racoare.
Cred ca ma duc la munte in weekend...nu va ganditi la peste 2000...as vrea eu , dar sant prea departei.
Sabina Y felicitari...pe al meu sot trebuie sa-l atentionez din timp sa nu-si programeze ceva ...noi facuram 10 anul asta.

Ali22si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput