Mamici de septembrie - octombrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am uitat sa schimb semnatura,.............am mai crescut si noi.

cecilia,29+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bravo, Tomitza!

Gabriela 27+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Fetele din strainataturi..

Am reusit in sfarsit sa ne abonam la telefonia "Oriunde" (http://www.oriunde.com/ro/cum-functioneaza.html) de care va ziceam acum ceva vreme.. Trebuie sa recunosc ca e neasteptat de bine... legatura se prinde imediat, sunetul e ireprosabil.. atat de-aici acolo cat si de-acolo aici... Suntem tareee multumiti.

24+ cu Ioana

Mergi la inceput

Annisia, ti-ai gasit cameraman pentru ziua Z? Ca din ce spui pare ca domu' Annisia nu prea e un candidat potrivit... Multa sanatate!

24+ cu Ioana

Mergi la inceput

Joahnna, multumesc. Tu cum mai esti? Cand plecati? Noi vrem sa plecam pe 30.
Eu am "picat" testul "partial" cu glucoza... Asa ca trebuie sa ma duc sa-l fac pe ala de 3 ore... Si normal ca saptamana viitoare nu se putea decat intr-una din zilele in care eu deja aveam un program pentru dimineata... In zilele in care puteam eu "nu erau locuri"... N-am rezistat sa intreb ce fel de locuri sunt necesare.. ca doar ma vad cu o asistenta 2 minute la fiecare ora, sa-mi ia sange, in rest stau de capul meu... Si mi-a zis ca cica sta o asistenta cu mine.. ha ha ha... ca eu am si crezut-o! N-am convins-o nici macar sa-mi zica ce valoare a iesit la primul test.. nu mi-a zis decat "putin peste limita"... Pana la urma mi-a inchis gura cu o fraza de genul "testul e important pentru sanatatea dvs si a copilului"... Asa ca, joia viitoare ma duc sa fac si testul asta.. Offff

24+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Sabina Y, sarbatorire frumoasa maine! Ani multi fericiti inainte!
...lasa, ca si maine e bine. Noi facem anul asta 9 ani, si, culmea!, reusim sa aniversam impreuna. Pana acum eram tot pe alte fetze ale Pamantului si nu reuseam decat cu mare intarziere sa "recuperam".
Cecilia, odihneste-te si o sa vezi ca se dezumfla piciorul - tine-l in sus.
Carpatina, merci de pont - poate intram si noi.
Ce mai e cu Lavinia - sper ca e bine!

Weekend placut tuturor!

Piciulika 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mandarinutza, din cultura de col, ca doar nu credeai ca scapi asa usor .
Tomitza, bravo! Vezi ca se poate?
Sabina Y, felicitari si LA MULTI ANI!!!!!
Eu mi-am reluat bunul obicei de a merge la cumparaturi . M-am dus in Carrefour cica sa imi caut mie ceva de incaltat si bineinteles ca am virat direct la raionul pt bebei. Am luat pompa de sani Avent de aia cu 2 bibe incluse, deci am scapat si de grija biberoanelor, 2 prosoape cu gluga, 2 caciulite subtirele de bumbac, niste servetele umede de la Libero si ceva de incaltat pt mine ca maine ma duc la nunta. A! Si un sutien de la Jolidon pt ca era in drum magazinul...
Am vrut sa iau si scutece, dar nu aveau Libero newborn, asa ca am facut pas. In schimb am vazut ca aveau cadita de care nu mai gasisem la Babycomfort, dar era grea si ma dusesem cu metroul, asa ca o sa iau cu mine in alta zi una bucata sot pt carat .
Am vazut niste salopete dragute de bumbac, de alea de care cautam, doar ca aveau inclusa si o bluzita cu maneca scurta. Faine, costau 15 ron. Eu luasem deja, adica mi-a luat mama, asa ca nu am mai luat si de acolo. Dar spun si eu pentru cine e interesat. Oricum, in geneal erau preturi bunicele la raionul de bebei.
Acum m-am bagat in casa la racoare, ma duc sa pap ceva si dupa aia sa vad ce mai face tribul meu.

Sim 29+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Joahnna imi pare rau sa-ti spun ca nu prea cunosc exercitii ce se pot face pe acea "bila", insa eu stau din cand in cand pe ea si relaxeaza spatele; mai poti sa te misti putin din bazin fata-spate si sotul sa te sprijine din spate - cica e bine in timpul travaliului aceasta miscare, caci ajuta bb sa intre pe fagas :)
carpatina imi pare rau ca ai "picat" testul "partial" - si eu tot partial am facut saptamana trecuta miercuri si am avut emotii sa nu primesc de la ei trimitere pt cel complex, eu am avut noroc dar tin pumnii sa-ti iasa bine urmatorul.

27+ & 19kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Am tras ( mereu ) cu ochiul la fetele de iulie-august si deja au 6 bebei. Este emotionant, dar ma apuca si teama cumva ca ne apropiem si noi incetisor dar sigur de momentul mult asteptat.

27+ & 19kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Fata, Carpatina, ai dreptate... Daca raman nefotata? Mama la asta nu m-am gandit... Ori se repara aista din dotare, ori inlocuim ca nu merge asa nenica.... Pai doar nu vrea sa il pun pe tata cu obiectivul in gaura mea...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput