Mamici de septembrie - octombrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salut. Nu am apucat sa scriu, am rezolvat treburile dimineata, si apoi am avut super mult de lucru la birou. Parca a innebunit lumea si parca sunt toti turci. Asa ma enervez in ultima vreme cand nu pricepe cineva sau se face ca nu pricepe. Apoi am mers la eco, acolo alti draci. Pe langa ca am stat in picioare vreo 10 min pana s-a eliberat un scaun (deh, nimeni nu considera ca as fi mai indreptatita sa stau jos), era cald si lipsit de aer, am asteptat vreo ora peste programare, si m-a luat cu lesin si greata. Imi venea sa plec dar cu greu gasisem locul la eco.

Partea buna e ca BB e ok, in prezentare cranina, mare si gras ca de obicei. Adica tot mai mare cu o saptamana si are 1780 gr. Tanti aia ecografista mi-a dar ceva emotii, cica sa vada cum e cu lichidul, si vreo 5 min a tacut, dupa care a zis ca e si asta ok. Intepenisem nu alta. Nu stiu ce a masurat, ca nu a scris decat artea ombilicala, si aia e 0,62. Nu si uterinele. Cam bazbuca tanti aia.

Colul s-a mai scurtat, era 4.7 parca ultima data (sau 4.4) si acum e 3.94, insa este super bine. Cordonul este esarfa (nici nu i-am vazut fatuca bine din pricina asta), dar nu ma agit ca asa a fost si Alex si nu au fost probleme. Testiculele erau deja coborate in scrot, deci cam totul ar fi pregatit si la locul lui, numai sa mai creasca si sa se maturizeze toate cele.

In fine...astept sa ma ia tata si sa fug acasa. De triburi nu mai am chef, m-au enervat aia din tribul meu, niste pusti fara treaba si heirupisti. In fine...Si eu sunt impatimita cu jocul, dar pentru ei parca nu e un joc, pare a fi o chestiune de viata si de moarte.

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, ce bine ca mai dai un semn de viata. O sa fie bine domnul, asa sunt barbatii mai fricosi.

Carpatina, imi pare rau ca trebuie sa faci si analiza detaliata, dar e cel mai sigur asa.

Sim, nu te lasi deloc cu shoppingul?

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Roxana ma bucur ca e totul super cu bb Andrei - voinicel! Si colul tau e ok, la mine a masurat 2,5cm intr-un loc :(

27+ & 19kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

Saptamana asta am fost si noi la doctor si am aflat ca BB are 25 cm si 1200 grame si este mai mare cu o saptamana decat normal. Ne bucuram ca e grasunel si abia asteptam sa il avem langa noi.
Doctora ne-a dat sa-i facem analizele de trim III lui Florigravi.
Apropo de greutatea parintilor la nastere...pai cum sa nu fie BB mai dezvoltat cand tasu a avut 4,8 kg.

Flori 27+ cu si tati

Cat a mai ramas
www.flickr.com/photos/8496824@N04/?saved=1" target="_blank">Flori graviduta si BB la echo
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna ziulici burtici
am intat pe fuga sa va urez un week end superb fara probleme.eu sunt ffff ocupata cu treburi de ale casei si bebelushei
ptr. toate burticile

devylla la cat mai multe aniversari

danielle 26+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, ma bucur ca bb Andrei e bine. Vad ca si el face parte din categoria bebelusilor cu greutate . Nu ma las de shopping, mai am putine lucruri pe lista si vreau sa imi iau de o grija. E interesanta pompa aia, am facut o mica practica cu ea si cred ca o sa ma descurc fara probleme cu Avent-ul.

Sim 29+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Pompa e manuala sau electrica? Si cam cat a costat? mersi.

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Salutare!Acum 30 min am aterizat si eu,am fost pana la banca si am zis ca mor de caldura.Am ajuns acasa si am mancat o salata de fructe.Acum cred ca ma bag la un somn.
Annisia multa sanatate bb-lului cel mare.Sunt sigura ca se simte in siguranta atunci cad esti linga el,si are nevoie de tine.
Ce maricei sunt bb-ii nostri,cred ca vom avea numai bebei peste 3 kile.
Va doresc o zi racoaroasa.
Amalia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Emma, pompa e manuala. Tot setul e 190 ron si include: pompa, 2 biberoane de 125 ml, 2 tetine silicon pt 0+, 2 discuri de sigilare, 2 tampoane absorbante de unica folosinta.

Sim 29+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Emma, pompa e manuala. Tot setul e 190 ron si include: pompa, 2 biberoane de 125 ml, 2 tetine silicon pt 0+, 2 discuri de sigilare, 2 tampoane absorbante de unica folosinta.

Sim 29+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Aha, m-am prins. Stiu trusa. Mersi frumos!

Emma

Mergi la inceput