Factura de la electrica
Cat mai platim curentul la o rata de schimb:35334lei/eur.? mie mi se pare revoltator.
Raspunsuri
Criss75 spune:
Multe lucruri revoltatoare se intampla in tara asta, si din pacate nu prea avem ce face, trebuie sa ne conformam.
Mironna spune:
Vis a vis de Electrica nu trebuie sa va mire nimic. Cate am tras cu ei....
Mirona si Andrada (20.03.2003)
ANDRADA
Anuska spune:
Dar oare chiar nu putem face nimic?
Cica cu 1 iul o sa se schimbe ceva..... ca o sa ne alegem noi nu stiu ce..... n-am auzit ffff bine stirea... stiti ceva?
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
daniella4 spune:
Banuiesc ca o sa ne alegem tipul de abonament. Dar cred ca tot la 35 de mii si ceva o sa platim...
Miramar spune:
S-a liberalizat piata energiei in sensul ca acum se vor acorda licente si altor firme doritoare sa furnizeze energie electrica. Nu va mai fi monopol ci va functiona principiul cererii si a ofertei. Piata concurentiala va duce la o calitate mai ridicata a serviciilor.
Cititi in ziarele de astazi si veti afla ca tocmai s-a votat legea in acest sens.
Anuska spune:
quote:
Originally posted by Miramar
S-a liberalizat piata energiei in sensul ca acum se vor acorda licente si altor firme doritoare sa furnizeze energie electrica. Nu va mai fi monopol ci va functiona principiul cererii si a ofertei. Piata concurentiala va duce la o calitate mai ridicata a serviciilor.
Cititi in ziarele de astazi si veti afla ca tocmai s-a votat legea in acest sens.
http://community.webshots.com/user/Miramar_76
Cam la asta ma refeream!
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
asi spune:
Faceti reclamatie la Protectia consumatorului!
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Anuska spune:
"Negociem energia si gazele
De la 1 iulie, populatia va putea negocia direct cu furnizorii de energie si gaze, odata cu deschiderea completa a pietei. Romanii isi vor putea alege tarife mai ieftine. Populatia ar putea obtine preturi mai mici atat la electricitate, cat si la gaze, dupa negocierea directa cu furnizorii."
Adeca nu ne mai jupoaie Electrica?
Poze noi cu familionu'
mioara2004 spune:
HAHAHA
In ziare scrie foarte frumos....
De la 1 iulie se mai imparte inca o data Electrica, adica deja a fost farmitata in n alte firme cu n alte taxe. Deci de la 1 iulie apare inca o firma - de furnizare a energiei electrice care de fapt este desprinsa din Electrica si ea - si ea va furniza energia electrica dar tot la pretul reglementat de Agentia Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei. Acum pe piata exista binenteles si alti furnizori dar astia cel putin in prima faza nu le convine sa ia casnici ca nu castiga nimic de pe urma lor. Ei au ca si clienti foarte mari consumatori de la care vin bani seriosi ( vezi "baietii destepti" ai lui Basescu).
Asa ca mare lucru nu se schimba!!!
Poate creste pretul daca se mentine seceta
b.nica spune:
pe cat puneti pariu ca in momentul rediscutarii contractului cu electrica o sa creasca euro?