Nazdravani de oct-nov-dec-2003(81)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Woow Laura ce bine sunaaa. Ca adolescentii mai:) Bravo! Vine mama si facem si noi la fel! Paella e pozata pas cu pas, gasesti albumul in popzele mele. Daca nu mai ai linckul ti-l dauCiuf , la multi ani sotzului tau, si felicitari pt super bicla:) Acu' sa nu faca ca al meu sotz, care dupa o sapt s-a plictisit de ea, bine tot pt munte dar nu asa performanta.Si te admir mult ca poti cu doi pui sa te reapuci de scoala. Multa multa bafta!!! orice e posibil pe kumea asta daca ne dorim mult!Carmena mai e putin putin si vine bebe! Vai parca a trecut un an de cind am nascut nu 3 luni jumate! Si uite acu' sta la sotz in brate si se uite plingacioasa la mine ca de ce nu o las la tzitza sa se joace de-a suzeta. Tre s aincetez cu "alaptatul" asta, ca deja ea papa formula bine, are o foame de se duc in 3 minute 100ml si ceva, cind trage din suzeta se enerveaza ca astepta s apice ceva acolo:) Am gasit-o si sugind din paturica:)) Mincacioasa mare, dar tare aiurea e ca nu-i place suzeta si crede ca tzitza e suzeta ei. Nasol. Tre sa o dezobisnuiesc.Gata face scandal monstru acu, fug. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

LauraT, senchiu pentru tip. As incerca sa vad saptamana asta daca am cu cine lasa copiii... Vad ca pe site-ul lor nu dau reduceri, cred ca numai in magazine se aplica.. Eu m-am specializat cu shoppingul pe internet de cand cu bebei multi

Vik, ce mai reteta!, eu sunt la slabit asa ca nu-mi permit sa ma uit mai bine pe reteta.. vreau sa dau burtica jos

Ciuf, multi ani pentru sotior, sa-i fie cu drag si mult folos bicla. E greu cu cadourile la barbati, sotului meu nu prea ii place nimic, ma chinui mereu sa gasesc ceva interesant.. dupa el NIMIC ar fi cel mai interesant cadou

Carmena, hang on, mai e putin si scapi, numai caldurile astea sa te lase ufff..

Hai ca va las, ma duc sa fac o pizza pentru Olguta..

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! e gata!

N-am chef de nimik, m-a pocnit o lene, nush ce naiba am de mi-e somn mereu, noaptea nu ma odihnesc cum trebuie, etc...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neata!
Gata cu nunta. A fost foarte bine si frumos...Am fost foarte multumita de rochie, machiaj si coafura, absolut asa cum mi-am dorit. Am si dansat o gramada Baietii mei au fost cei mai frumosi, of course Poze inca nu avem, decat 3 pe care nu le-a facut socrela inainte sa plecam de acasa, le-am pus aici. Cand primim CD-ul, va mai arat. Azi mergem la partea 2-a, adica "spalacenia" , cum se numeste pe aici.

Venera , mama lui Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ven, ce frumusei sunteti! Markus arata misto tare, mor de dragul lui

Fina mea Laura, pe care am cununat-o acu 2 sapt, e gravidaaaaa!!!! tare ma bucur, isi doreau mult un bebe repede dupa nunta

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Am reusit sa vad poze!!! Ven sunteti foarte frumosi nasici, iar rochia ta e superba...Markus un adevarat cavaler...Foarte frumosi...

M-am delectat si cu pozele Ilenei, foarte frumosi si reusiti si nasii si nasicii cei mici! Sa fiti sanatosi si frumosi.

Aha, Ileana, inteleg ca la anu' deschidem sesiunea botezuri??Si eu sunt nasa de botez in februarie prima oara si ce s-o mai anunta apoi om vedea...Sa va traiasca finutii si finutzul cel mic din burtik. A, si multumim de cafelutza.

O sa pun si io poze de la nunta dar mai pe dupa amiaza ca acu am crunt de lucru.

Laura, doar atat???Pai aici in USD acum termometru e 100 si in EUR 77. Io nu mai stiu de ce e asa scumpa Romania...In fine, am luat un Samsung digital care inreg rectal, am dat cam 10 EUR pe el, mai rezon, zic io. Desi, tare mi-ar fi placut ceva sa ia temperatura instantaneu, ca Stefi maraie mereu la astfel de operatiuni...

Vik, pai era imposibil sa ai asa multa tzitzi la asa o papacioasa...Asa a fost si Stefi, manca formula la greu iar la tzitzi se alinta. Sa fie sanatosi, asta conteaza, ca se fac ei mari!! Eu sa fiu sincera si sa nu aruncati cu rosii dupa mine, am cumparat biberoane, tetine, sterilizator si lapte formula. In caz ca nu am lapte in tzitzi sa nu mai sufar ca nebuna cum am patit la Stefi. L-am trimis pe barbat la 12 noaptea dupa lapte formula, ca Stefi urla de foame...

De azi ne omoara iar caldurile, cica toata saptamana. Asa ca stau cumintica pe langa casutz.

Pupicei.

Carmen36+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ven ai fost desavirsita! Deci super sexoasa dar mai intii de toate eleganta pina la cel mai mic amanunt! Combiantia negru auriu e moderna, a fost in trend anul trecut si anul asta. Foarte frumusei! Carmena cine mai sa arunce cu pietre:) La noi la subiect nush cum ne-am nimerit dar am fost cam la fel, copii super frumosi cu mami pe masura, nu am mintit in privina kg luate, la noi s-a vorbit de la 15kg in sus:)) si nu a cazut nimeni in extrema alaptatului, adiica sa urecehasca lumea pe aici. ba cred eu ca marea majoritate a dat bibe, ori a alaptat putin. Si eu aveam cumparat inainte sa nasc tot: bibe, 10 feluri de suzi, lapte. Dar intii am incercat sa vad si eu cum e. Si ok cit a mers a mers. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ca sa ma vait si eu un pic ... ma simt tare obosita. Tot incerc sa ma incurajez ca monstruletii astia mici sunt ai mei si ca trebuie sa am rabdare cu ei, insa te mai apuca si depresia de iti vine sa fugi de acasa.
Sotul de cand si-a luat bicicleta parca e un copil. E incantat la maxim de ea. Asa ca i-am zis sambata sa se duca sa se plimbe cu ea, duminica la fel. Numai ca duminica a fost plecat 4 ore. Si m-am cam enervat. Ca si sambata si duminica am facut acelasi lucru. Adica curat si gatit. M-a isterizez deja cand vad parchetul murdar in living si bucatarie (si fara nici o exagerare il matur si spal in fiecare zi). sambata seara le-am dat lubenita sa pape, Eva nu a vrut sub nici un chip sa stea in scaunul ei, ca ea trebuie sa e plimbe cu bucata de lubenita in mana ... si va imaginati cum curgea zeama aia siroaie peste tot. Fata asta dupa ce mananca trebuie spalata neaparat ca lipeste, e unsuroasa ... foarte murdar mananca. Luca era mai grijuliu.
Deci ma oboseste la maxim statul cu gura pe amandoi si facut curat in fiecare zi.
Ieri, dupa ce o culcasem pe Eva, am zis sa strang lucrurile de le-am avut afara, la uscat, pe sarma. Se adunasera vreo 3 cosuri. Si atata m-am facut ca nu vad afurisitele alea de cosuri, ca mai bine fac altceva ... pana cand imi facui curaj sa ma apuc de ele. Si ma asezai in varful patului si in timp ce impachetam lucrurile un ochi era la TV, la filmul Pretty Woman.
Iar cand s-a terminat pot spune cu mana pe inima ca nu m-am simtit vinovata ca am vazut si eu un film pentru ca am mai facut si altceva in timpul ala.
Cred ca cunoasteti si voi sentimentul ala. Cand vrei sa te relaxezi dar parca nu te poti bucura de timpul ala ca zici ca mai degraba ai face altceva cu el. Ai gati, ai croseta, altceva decat sa stai sa te odihnesti.
In we am fost la parcul de apa Water World. Oyoyoy. Ce bucurie pe copiii astia. Am optat pentru intrare dupa 2 la pranz, ca aveam de condus cam o ora jumate, timp in care ei au si dormit in masina. Am mancat acasa, asa ca am ajuns la parc odihniti si mancati, tocmai buni de jucat.
Acolo ... ce sa va spun. Numai relaxare nu a fost pentru mine. Ca la cata lume era stateam cu ochii pe copii ca pe butelie. Sotul l-a luat pe Luca, eu pe Eva (mai greu pentru mine). Cel mai bine a fost asa sa ne impartim copiii. Atatea atractii pentru pitici, pentru varste variate, cat si pentru adulti. Insa ce nu mi-a placut este ca stateai la cozi imense sa iti iei un colac din acela mare, sau sa iti vina randul sa te dai pe tobogane. Deci majoritatea timpului il petreceai pe la cozi, nicidecum distrandu-te.
Insa lui Eva i-a placut cel mai mult la bazinul care baga valuri
, se retragea apa ca la mare. Acolo a fost super incantata. La un moment dat auzindu-se melodia Staying Alive Eva a inceput sa danseze. Are un stil tare caraghios de dans. Zici ca face genoflexiuni, iar limbuta o tine in gurita cumva intr-o dunga.
Ne-am si bucurat papilele gustative cu suc Pepsi (ca aveai reducere la parc daca aduceai cutii goale de Pepsi, era reducere de $6). Luca care "pupa" asa ceva de cateva ori pe an, era innebunit. Ca mai vrea "Voxi". Iar Eva s-a jucat cu o cutie tot drumul de intoarcere.
Acasa am invitat si prietena mea care venise si ea cu copiii ei si am facut un gratar. Copiii lihniti defoame (vedeti cam cum vrea Eva sa stea la masa).
S-au culcat destul de tarziu ai mei, cu Luca am dormit eu ca se stie in we doarme mama cu el. Fetelor, m-a innebunit de cap. Fara nici o exagerare. Isi lasa gandurile sa vorbeasca. Nu mai avea coerenta, nici nu mai intelegeam ce vroia sa imi spuna. Era atat de obosit si grabit sa imi spuna ce gandea ca ioc intelegere. Imi venea sa ma mut in alta camera sa il las sa vorbeasca singur.
Eva tot are scaune dese si moi. Nu stiu ce sa cred. dau pe seama dintilor. Ca mi-a mai facut candva asa, si era la fel de iritata la fundulet.
Acum o lasai fara scutec, se aseza pe canapea (sper sa nu mi-o boteze), o pozitie foarte inocenta pentru ea si vorbeste la telefon spunand "ja, ja, ja, BiBi".
Azi trebuie sa imi finalizez traducerile la diploma si foaia matricola si probabil in paranteza (la note) voi adauga si GPA (sistemul de notare american), pentru ca astia nu ma admit decat daca am un GPA peste 3,3. Iar eu am 3,68. Deci sper sa ma incadreze. asta e colegiul cel mai bun de la noi din oras, e si mai scump, ce-i drept, si mai este unul, mai slabut unde nota de admitere este peste 2,5, iar in cazul in care m-as inscrie la asta si peste 2 ani sa ma transfer la cel bun trebuie sa am note mari. Si nu stiu daca voi fi capabila sa obtin note prea bune.
Subiectul saptamanii: admiterea la scoala.
Hai ca incep sa fiu plictisitoare cu grijile mele. Ma car.
Ven, mi-a placut foarte mult rochia ta. Si de arici pogonici , ce pus la punct a fost el!!!.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Buna seara gagici! Io mai am un pic si ma culc, voi in curand va sculati. Ce nasoala-i viata fara cupii! Cand erau aici era mare galagie, acuma e prea liniste. Si cu ocazia asta am ajuns sa-i inteleg si pe colegii de serviciu care stau pana tarziu la birou. Pai ce sa faca acasa? Ma refer la cei fara copii sau familie. Am lucrat si eu tarziu cu ei, prima data fara sa ma stramb toata, pt ca nu ma astepta nimeni acasa. In general detest orele suplimentare si fug de ele. Oricum la noi nu sunt platite (suntem pe salar) si nici zile libere nu primim in schimb.

Laura, nu mai am linku' cu pozele, te rog trimite-l.

Valeria, ti-au crescut mai copiii! Ce frumosi sunt. Sa-ti traiasca.

Carmen, electronicele sunt mai scumpe in Ro decat aici. Prietena mea ma roaga in fiecare an sa-i cumpar cate ceva de aici, pt acolo e dublu pretul. I-am adus de aici aparat foto, tensiometru si MP3 players. Asa ca nu ma mir ca si termometrul costa atat.

Adameasco, nu ne mai onorezi cu prezenta mai nou.

Ven, aratati toti trei minunat! Asteptam sa va vedem si in celelalte poze.

Adriana, pe site-ul de la L&T nu sunt sale-uri niciodata. Marea 'strigare" e in magazin, unde lumea e ca lacustele, cumpara tot. Uita-te pe site-ul de la Talbot's, au mari reduceri si ei, daca nu ai timp de magazin. Children's Place si GAP. Eu mai cumpar si de la Hanna Andersson (numai de pe web site, ca nu e magazin aici), dar sunt scumpe si in sale si de la Janie & Jack, si asta e mai ridicat la pret, dar are lucruri frumoase. Gymboree stiu ca are iar reduceri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

LauraT, super, m-am uitat pe toate.. sa vad cum fac.. numai pentru copii am luat insa.. ma simt cam vinovata sa cheltuiesc pentru mine..
Eu am un loc de unde cumpar mai mereu, imi plac mult modelele lor.. l-am mai dat pe aici.. e coldwatercreek.com .

Ciuf, super poveste.. m-am uitat si pe poze.. ce mutrisoara poznasa are Eva
Ma duc la somn..

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput