Nazdravani de oct-nov-dec-2003(81)
Raspunsuri - Pagina 16
adameasca spune:
'neatza!
e gata!
LauraT, . Cum nu va mai onorez cu prezentza? Cafeaua de ieri cine o dadu?
Chiar nu mai apuc sa imi beau cafeaua aici, fara copiii in cap. Pentru ca e foarte cald dorm prost noaptea si nu ma mai trezesc cu juma de ora inaintea lor sa imi tihneasca cafeaua in liniste, ma scol deodata cu ei si adio forum dimineatza
Ciuf, ce mari au crescut pruncii tai! Nush de ce mi s-a parut Luca al tau tare mare si schimbat. Ca doar am mai vazut poze cu el, dar de data asta m-a uimit. Eva e o haioasa si cred ca scoate untul din tine. Oare asta m-o astepta si pe mine?
Vik, adevar ai grait cu kilele alea si cu alaptatul. Cred ca suntem printre putinele gasti de mamici unde nu s-a lasat cu cearta pe forumul asta, asa-i? Sunt tare mandra de noi
Carmena, io ma fac nasha de meserie. De fapt cred ca sunt de-a dreptul. Io zic ca finii pe care ii cununam pe 15 sept sunt ultimii, altii nu mai am in program, dar nu se stie niciodata... Bebei am botezat 2 pana acum, asta care e pe vine acum va fi al treilea...
Carmen, Matei e un frumos, iar tu arati foarte bine! Tare frumoase is cele 3 poze cu amandoi, in iarba...
Adriana, voi cat mai stati? Cand ajungeti in Ro?
Copiii mei sunt nazdravani. Ilinca a luat-o la sanatoasa prin casa, deocamdata tarash. Mai pe fund, mai pe-un picior, mai in 4 labe, se descurca blonda mea, e iute si a inceput cu prostioarele. Trage de cabluri, scotoceste in sifoniere, imprastie jucariile lui Luk. Dragul de el o lasa si e mereu atent la ce face sor-sa. Cand o vede facand ceva ce n-are voie imediat striga la mine sa ma atentioneze ca Ilinca face o prostie. Si o concureaza cu succes la mersul in 4 labe, face concurs cu ea si rad amandoi in hohote pana dau in sughitz. Sunt leshinata dupa ei, ii multumuesc in fiecare zi lui Dzeu pentru ca mi i-a dat.
Am mai pus cateva poze cu ei in linkul pe care il aveti pe PM.
Gata, ma pregatesc sa ies afara, ca au anuntat astia niste calduri nasoale pe aici. Aseara la ora 6 erau 39 de grade, iar la 8 scazuse doar la 33 de grade. Imi vine sa-mi iau campii si sa ma mut in varful muntelui
Pupa mama si o zi frumoasa!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
Carmena spune:
Vik, ai mare dreptate cu alaptatu' si cu kg in plus...Si io is mare mandra de subiectul nostru, deja multi cunoscuti va stiu ca pe niste prietene vechi iar io una nu stiu ce m-as face fara voi...
Ileana nu e rau sa fii nasa, mai ales de va place. Io si sotu' am zis ca nu vom refuza pe nimeni care ne roaga sa cununam sau sa botezam. E adevarat ca suntem si mari petrecareti de felul nostru, nu ne lasa munca sa petrecem cat am vrea... pentru Ilinca si Luca, jucausi frumosi. Acus pleaca Ilinca la picior si atunci sa te vad, ca apropie anul, asa-i??
Ciuf delectat cu povestea, delectat cu poze...Sa stii ca povestesti foarte frumos si cand esti nitel suparici. O sa-mi copiez in calculator postarile tale si cand am chef sa citesc jurnale de calatorie, mai bag un ochi...Mai ales ca-s amatoare de calatorii si locuri noi...Iar fotografiile si piticii...super.
Laura, mie imi spui de lipsa copil acasa??Parca sunt ca leul in cusca, nu am chef de nik. Ieri de ciuda am muncit toata ziua la calculator, aseara ma cam durea burta. Abia astept sa terminam cu munca, cat de cat, sa nasc si sa fim cu totii aci, desi e ca la fam Bundy, dar decat asa liniste...
Pup fetele. Stau cumintica in casa, asa ca mai intru. L-am trimis pe sotz la piatza sa mai ia ceva d-ale gurii, ca nu ma incumet la ce calduri se anunta....
Carmen36+ si Stefi3 ani
poze carmen&baietii
Laura Takacs spune:
Ileana, saru'mana de cafea. S-o beau repede pana nu le vin la astia idei sa-mi dea de lucru. Azi e prima zi in care pot respira putin, dar nu se stie ce aduce dupa masa.
Adriana, io ziceam de haine de cupii, ca nici io nu mai prea cumpar pt mine . Ocazional doar. Nu stiu de unde le iei pe ale tale, dar J Jill mai are cate ceva deosebit, Anthropologie (scump foc si redus)si of course L&T. Asta le bate pe toate, parerea mea.
Nu am chef de nika si e numai ora 10.
vikinga spune:
quote:Pai am fost istete si ne-am certat prin alte partiIs pe fuga, tre sa raspund la mesaje leagte de donatiile pt Diana, nu ami ramine timp pt nimic.Si acu' ne punem la spalat piscina aia plastic, ca nu a fost acoperita din motive lungi de explicat si arata ....bleaaaah brrrrr. Vine si tata lui paul sa ajute, sper ca nu in chilotzi sa-l vad in pozitii de kur in sus pe acolo si chestii atirnind ca ma las de caracter.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
Originally posted by adameascaVik, adevar ai grait cu kilele alea si cu alaptatul. Cred ca suntem printre putinele gasti de mamici unde nu s-a lasat cu cearta pe forumul asta, asa-i? Sunt tare mandra de noi Ileanapoze,poze si iar poze...Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)O poveste fara titlu... Luca
adameasca spune:
Vik, fa-i cadou o sacosa de pantaloni scurtzi drept multumire ca te ajuta la piscina
Ileana
poze,poze si iar poze...
vikinga spune:
Lol poze la chilotar S-a aminat operatiunea piscina pt miine. Azi mi s-au zis doua chestii.. Le telefon o amica s-a minunat de cum dom'le e posibil sa nu am Navigator in masina, cu toata tehinca asta acu'. La care am zis ca asta ar fi culmea Navigatorului sa-ti pui asa ceva cind stai pe o insula Pai sa te pierzi cind stai pe o insula e insulta la creierul uman O sa ne punem navigator si cind mergem cu ciinele la plimbare:))Si a doua! Paul amicul lui Aldo a fost alaptat pina la 4 ani!! Mama lui Paul mi-a zis ca de cind cel mic ma vede dind tzitzi la asta mica vrea si el si seara inainte de nani vrea sa se joace de-a bebelusul. Si Paul e exact cu un an mai mare ca Aldo! Eu una nu mi-l pot inchipui pe Aldo acum la 3 ani si 9 luni cu tzitza in gura..aoleoooGata birfaElena traieste:) Cine stie, sta ascunsa si deodata apare cu inca 10 kg mai putin, direct in mini, bronzata..:) pai o punem emblema subiectului, ca tot se poarta:)Multumim de complimentele de pe webshots, dar hai curja paseste si pe aiciFetelor din Ro ma gindesc sincer la voi, canicula e iesita din comun! Ai mei abia astepata sa ajunga aici la racoare si aer curat. Carmena unde nasti? E un spital din asta modern cu aer conditionat, conditii ok? Pe miineVikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
adameasca spune:
'neatza! la doamne
Adriana, esti de coma , io nu vreau poze la dnul in chilotzi, simtul meu estetic nu ar suporta asa ceva
Ca tot veni vorba de chilotzi, sa va povestesc cum a umblat ieri fi-miu juma de zi prin casa: in chilotzi, ca doar e cald, si cu o basca de blugi pe cap. Nu sapca, o basca d-aia de muncitori, ne-am tavalit de ras. N-a vrut si pace sa renuntze la ea
Vik, m-ai dat gata cu navigatorul. Ca de alptat la 4 ani... Mare-i gradina lui Dzeu...
Ileana
poze,poze si iar poze...
paula2003 spune:
Hai sa mai vedeti si poze cu printisorii mei. Am fost la mare, am fost la munte, avem poze de la baita si de prin parc. Va atasez noul nostru album(nu am mai avut voie sa ne folosim de vechiul????) si poate il schimbati din prima pagina.
Sper din tot sufletu lsa va placa si sa vedeti cat de mult a crescut Alexa, cat de frumusica s-a facut si ce nazdravan de baiat avem. De Paul...nu mai spun nimic ca se vede
Va pupic si poate ma anunti si pe mine Adriana cand vii in tara.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
paula2003 spune:
Scuze, noroc ca am vrut sa vad...si am observat ca nu am atasat pagina de poze.
http://www.flickr.com/photos/paula_tinta/sets/
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)