Vacanta in Turcia (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Noki_Lara spune:
Baaaaaaaai, NU MAI GENERALIZATI!!!!! DEPINDE DE LA HOTEL LA HOTEL!!!
Eu am stat si la 3 stele superior si a fost suuper mancare, multa si buna -H Grand Efe, kusadasi- si la 3 stele - H. Magnific, Bodrum - unde a fost buna dar nu chiar asa de multa si la 4 stele unde a fost suuper multa si suuuper buna - H. Ephesia, Kusadasi.
Dar variaza fff mult conditiile in functie de fiecare hotel in parte.
Intrati pe net, cautati-va hotelul ales si gasit zeci de review-uri cu prezentarile lor si trageti singure concluzii din ele!!!!
De exemplu: Surmeli Efes din Kusadasi e de 5 stele, deci ar trebui sa fie suuuper. dar este o PORCARIE de care toata lumea se plange si toti cei care merg la el iau tzeapa.
Eu am fost extrem d emultumita de Ephesia, iar Batihanul de alaturi, de exemplu, care tot 4 stele are e la fel de bun.
Deci va rog eu mult, pana nu mergeti si vedeti pe pielea voastra nu emiteti judecati de valoare!
Si oricum, nu merg facute generalizari. Este evident ca la 5 stele ar trebui sa fie exceptional - cateodata ins anu este si este exceptional la 4. Eu as recomanda in incheiere hoteluri pe peste 4 stele sau 3 stele superior. dar asta NU inseamna ca la cele de 3 stele nu e mancare sau e execrabila.
End of dizertatie.
Sper ca nu am suparat pe nimeni!! Numai ca chiar am experientza cu Turcia, de-aia imi permit sa afirm unele chestii.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
roxana c. spune:
Diana, stai linistita, nu sperii pe nimeni.
La mine-i problema ca plec cu fetele, altfel mie una imi place mancarea condimentata.Problema e ca lor nu.
Nu stiu, raman la Bodrum, dar nu stiu ce hotel: Golden Beach sau Royal Asarlic Beach. Ultimul apare la cei de la Teztour ca fiind de 5*, nu stiu nici eu pe care sa cred, oricum si aia de la Jeka spun ca desi e de 4*, dupa ei ar fi trebuit sa fie de 5*. Am intrat pe niste situri dar nu pricep o boaba germana, iar in engleza n-am gasit nimic despre ele. Singurul lucru pe care l-am inteles e ca unuia ii dadeau nota 8.3 si celuilalt 8.7.
Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
Candy spune:
Sa recunoastem, sunt turisti si turisti. Eu am citit o gramada de reviews si multi nemti si britanici se plangeau ca mancarea la hotel era cu specific turcesc (!), ceea ce mi se pare aberant. Altii chiar erau uimiti ca nu li s-a servit porc, sau ca lipseau pudding-urile din meniu!
Eu zic in in vacanta trebuie sa luam partea buna a lucrurilor, in 95% din cazuri mancarea la turci este excelenta, iar cantitatile sunt arhisuficiente! Cred ca numai cei care se asteapta sa li serveasca zilnic caviar si sampanie frantuzeasca free in regim de all inclusive ar putea fi dezamagiti.
Roxana, la ambele hoteluri (care sunt de 4* locale) sunt servicii excelente, diferenta e in special la locatie si plaja. Pentru noi era f. importanta plaja, pentru altii nu, fiindca prefera sa stea toata ziua la piscina. Noi mergand cu copil mic, eu vreau nisip, ca piscina (gonflabila) am si acasa. Depinde de ce va place voua. Ieri am gasit in site la Golden Beach niste poze pe care nu le vazusem pana acum (nu apar pe homepage), in special cu plaja, mie mi se pare ok.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by roxana c.
Nu stiu, raman la Bodrum, dar nu stiu ce hotel: Golden Beach sau Royal Asarlic Beach. Ultimul apare la cei de la Teztour ca fiind de 5*, nu stiu nici eu pe care sa cred, oricum si aia de la Jeka spun ca desi e de 4*, dupa ei ar fi trebuit sa fie de 5*. Am intrat pe niste situri dar nu pricep o boaba germana, iar in engleza n-am gasit nimic despre ele. Singurul lucru pe care l-am inteles e ca unuia ii dadeau nota 8.3 si celuilalt 8.7.
lui Royal Asarlik Beach Tripadvisor (care e cel mai bine cotat site de review-uri turistice) i se dau 4 puncte din 5 posibile: http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g298661-d298838-Reviews-Royal_Asarlik_Beach-Gumbet_Bodrum_Mugla_Turkish_Aegean_Coast.html
daca Golden Beach la care te referi este in Turgutreis nu are review-uri: http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g298664-d607155-Reviews-Golden_Beach_Hotel-Turgutreis_Bodrum_Mugla_Turkish_Aegean_Coast.html
Roxana
mada101 spune:
M-am impacientat degeaba, in primul rand cica vom merge la hotel de 5* ....si noua ne place neorm de mult mancarea picanta, ne place f mult si mancarea arabeasca......
Deci va fi f bine
Pup
Moniland spune:
Clyo, SUPER! Distractie frumoasa, odihna multa....
Si cand te intorci sa ne povestesti tot si sa vii cu poze.
Monica
madau spune:
Clyo distractie placuta, sa aveti vreme frumoasa si te asteptam cu poze si impresii!!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
roxana c. spune:
Clyo, distractie placuta ! Unde va duceti si prin cine-ati luat biletele, ca vad ca esti ploiesteanca de-a mea
Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE