Vacanta in Turcia (2)
Raspunsuri - Pagina 7
clyo spune:
multumesc mult, de-abia astept sa ajung acolo!!!!!!
Roxana, am luat biletele de la o agentie din Bucuresti, tour operatorul este Mr. Peter; mergem in Belek.
geliza spune:
quote:
Originally posted by clyo
multumesc mult, de-abia astept sa ajung acolo!!!!!!
Roxana, am luat biletele de la o agentie din Bucuresti, tour operatorul este Mr. Peter; mergem in Belek.
si noi mergem tot acolo, dar de sambata si am luat biletele tot din Bucuresti iar tour operatorul este alibabatour...care Roxana, cred ca au birou si in ploiesti
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
roxana c. spune:
Alibaba in Ploiesti? Unde anume?
Am fost azi si-am vorbit la o agentie chiar cu patronul si-mi spunea ca Marmaris e mult mai frumos decat Bodrum. Cei cu care plecam ar vrea Antalya, asa ca....mai cautam.
Am gasit un hotel in Alanya, Saphir se numeste, de 4*. Stie cineva ceva de el?
Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
roxana c. spune:
intreba cineva cat costa babby siter-ul, am gasit scris la un hotel ca 10 usd /ora
POZE
miri__b spune:
Roxana C eu am taiat Saphir de pe lista ptr ca scria cineva-noki Lara cred - ca apartine unui roman sau ca pe romani ii cazeaza in partea din hotel care se afla in constructie . ceva asemanator. dar precis o sa citeasca fata care a scris i o sa ma corecteze.
in mod cert l-am taiat de pe lista ptr ca s-a scris urat despre el.asa ca de la cap cu cercetarile. din hotel in hotel.eu am luat pauza pana pe 15 iulie si vreau sa plec pe 31 iulie.astept last minute.pica para malaiatza ...
Miri si David - 23.12.2005
Noki_Lara spune:
Roxana, asa este, io am zis de Saphir ca nu e recomandat. De la 3 agentii diferite mi-au zis acelasi lucru. Eu ma gandeam si la Aryxcanda sau Leodikia inainte de a ma hotari sa merg la Botanik, care oricum este peste ele. Dar si ca pret.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Candy spune:
Si eu am am referinte negative despre Saphir, in special in ceea ce priveste mancarea si curatenia. In rest, pe site arata super, dar realitatea e cu totul alta...
Ce pacat ca la noi nu sunt site-uri specializate de recenzii, gen tripadvisor (cu exceptia DC, of course...)
Din cate stiu eu, Marmaris e mai scumpa decat Bodrumul, un hotel recomandat stiu ca era Pineta Club de Luxe sau ceva asemanator (atentie ca sunt 2 Pineta, unul e parca Hotel Club Pineta care nu-i grozav, dar ala cu de Luxe in coada e super).
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
roxana c. spune:
Dupa o sapt de cautat, am luat o hotarare: Bodrum nu mai vreau, Marmaris mi se pare scump, si mai ramane Antalya.....Asa ca mai stau o luna -o luna si ceva sa vad ofertele de la Teztour. Dupa ofertele care-s acum, cum vi se par hotelurile de 4*: Ananas hotel, si Club Caretta Beach ambele din Alanya? Sau 5* Beach Club Donagay? Am gasit ceva interesant si in Kemer, dar ati spus ca-i muntele ala langa .
Si multumesc ptr pontul cu Saphir, si chiar imi placea, luasem pliante....arata f bine.
POZE
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by mirib
Roxana C eu am taiat Saphir de pe lista ptr ca scria cineva-noki Lara cred - ca apartine unui roman sau ca pe romani ii cazeaza in partea din hotel care se afla in constructie . ceva asemanator. dar precis o sa citeasca fata care a scris i o sa ma corecteze.
in mod cert l-am taiat de pe lista ptr ca s-a scris urat despre el.asa ca de la cap cu cercetarile. din hotel in hotel.eu am luat pauza pana pe 15 iulie si vreau sa plec pe 31 iulie.astept last minute.pica para malaiatza ...
Miri si David - 23.12.2005
noi am rezervat la Saphir (prin doua agentii diferite ca suntem multi) si am cerut in mod special sa nu fim in zona de constructie (citisem aici pe DC) si cei de la agentii ne-au zis ca nu e nici o problema; noi plecam in august
Moniland spune:
Roxana, eu sunt curioasa pana la urma ce vei alege . Cred totusi ca ai decis sa mergi in Turcia . Buna ideea cu ofertele speciale de la Tez Tour. Cu siguranta vor mai aparea. Sa nu uitam ca vei merge in plin sezon cand preturile sunt usor mai ridicate.
Mira, intotdeauna vor fi last minute. Eu zic ca merita sa astepti.
Monica