Vacanta in Turcia (2)
Raspunsuri - Pagina 5
mikimihaescu spune:
Roxana, noi am luat bilete la Voyage Select si copiii nu platesc cazare si masa, numai avion. Pentru toata familia, 2 adulti si doi copii 5 ani si 11 ani am platit putin peste 2000 de euro.
Candy spune:
E adevarat ca daca se merge din Bodrum in croaziera pana pe insula Kos se mai plateste o data taxa de intrare de 10 EUR in Turcia? Mi se pare aberant, poate cineva sa confirme sau sa infirme?
A facut cineva excursia pe Kos sau Rhodos din Turcia?
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
ege spune:
candy,da se mai plateste taxa inca o data.vezi poate poti sa iti iei viza pt multiple intrari.parca exista asa ceva
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
geliza spune:
Madau, clyo si alte fete de ati mers recent cu avionul, am voie cu lapte praf (nepreparat, in dozator) in avion?( adica am biberonul gol (sa-mi dea ei apa calda) si laptele gata masurat intr-un dozator)
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
madau spune:
Geliza eu am avut laptele praf intr-un borcanas din ala mic de papa de la Hipp, masurat cat trebuie, si am avut si un bibe gol ptr el, mi-au pus stewardesele apa fiarta in avion, am mai avut un bibe cu ceai si inca un borcanas cu papa (fructe) ptr orice eventualitate. Toate puse intr-un saculet pe care l-am tinut ca bagaj de mana. Nu mi-a zis nimeni nimic, la security mi l-au bagat pe banda aia cu raze X si a fost ok, nici nu m-au pus sa-l deschid macar. Si nici pe celelalte mamici. Deci ia-ti cu inceredere, legea e clara, tot ce e mancare ptr bebelusi e voie. Dar nu multa, strictul necesar ptr drum
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
geliza spune:
Madau, mersi
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
diana2004 spune:
Roxana asigura-te ca ai hotel de 5* , un coleg a fost anul trecut la 4* si mi-a zis acelasi lucru ,hotelul e ok dar mincarea execrabila .
mada101 spune:
Fetelor ma speriati...cum adica e mancarea execrabila la 4* ...Eu plec saptamana viitoare la 4* cu AI...
Sau acum tb sa iau partea buna a lucrurilor, nu ma voi ingrasa
pup
roxana c. spune:
Laura, Diana, in ce sens mancarea execrabila? Era rea la gust, era putina.....sau....nu era?
Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
diana2004 spune:
Aoleu ,sper sa nu va sperii degeaba ,mai bine taceam !
Colegul meu a fost nemultumit ca mincarea era prea condimentata ,acum poate difera de la hotel la hotel .Nu mi-a zis ca a fost putina sau ca nu a fost variata ,s-a plins ca si salatele erau iuti .
Miine plec si eu ,ma intorc pe 30 dar stiti deja tot despre IC Hotels Santai de la Monica !