Vacanta in Turcia (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

serenita, asa ieseam si afara la plimbare ca nu aveam decat o tinuta pe seara.
roxana, cel mai bine in magazine sa platesti cu lire turcesti. Poti si in euro sau dolari dar calculeaza la ce curs vor ei, nicidecum favorabil pentru tine.
Noki-Lara, in Belek , din cate stiu eu sunt doar hoteluri de 5*. Probabil asta te-a facut sa afirmi ca e cea mai scumpa statiune. Eu stiu de la ghid ca Bodrum e cea mai scumpa.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Moniland la faza cu cursul valutei te contrazic...cel putin noi ne-am uitat cand am plecat de acasa care e paritatea leu-euro (era de 1.7 la BNR) iar ajunsi acolo am vazut ca absolut in toate magazinele ne-au calculat exact la fel.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

ok, Madau, dar un tip a patit-o la un market in Antalya si nu a avut ce face. Cred ca am generalizat si probabil trebuia sa spun ca in unele locuri conversia nu era cea mai avantajoasa. Inseamna ca voi v-ati descurcat mai bine. Foarte bine, asa fetele nu-si fac o parere proasta despre turci.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Las ca-i bine sa spunem tot ce stim, ca sa stie la ce sa se astepte. Deci verificati acasa conversia lira cu ce valuta aveti voi, apoi vedeti la cat va calculeza ei...nu va convine, nu cumparati. Aaa, si nu uitati de NEGOCIERE..chiar si la mall e valabila

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Vroiam sa va intreb: cat e gramul de aur acolo? E mai avantajos decat la noi?

Si in legatura cu banii, sa iau numai euro sau si dolari?
Nu ca zic, dar vreau sa spun: am si eu o boala- de fapt 2: aurul si parfumurile- dar cum cu parfumurile pot face ciorba din ele ca am destule....mai ramane aurul. Si de fapt,daca ma gandesc bine, am ochit anul trecut un parfum in dutty free la greci,(Channel) daca-l gasesc si pe la turci....nu stiu daca mai rezist
Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Roxana, daca vrei parfumuri iti sugerez o vizita in Tenerife unde sunt fara taxe si preturile excelente. Dupa mine euro sau dolari e totuna. Nu ma am cu aurul asa ca nu ma prea pricep. Tipul cu care am umblat la shopping in Antalya parca ia luat neveste-si un lant de aur care dupa spusele lui era usor mai scump decat in tara. Dar era cadou din Turcia . A, si shoppingul de aur era la nu stiu ce magazin unde ne-a plimbat ghidul. Poate in alte parti sa fie mai ieftin.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Multumesc mult pt detaliile despre taxa de viza si pt urari! La fel va doresc si voua...
Roxana, daca iti permiti ar fi mai indicat sa mergeti cu avionul, drumul e cam lung si cam obositor cu masina pt copii mai ales, si-apoi nu cred ca il puteti face dintr-o bucata, adica fara o oprire de o noapte la dus si una la intors. Cat despre stelele hotelurilor, noi am mai fost in Antalya acum 3 ani, la H. Lara Olivia 3*+, hotelul arata foarte bine, dar mancarea a fost execrabila! Noroc ca atunci nu am avut copiii cu noi, ca nu stiu ce faceam. De aceea am zis ca in Turcia eu nu mai merg decat cand imi voi permite un club de 5*, de aceea anul acesta nici nu am luat in consideratie pe cele mai jos de atat. Asa ca incearca sa iei referinte de la persoane care au mai fost in hotelul in care vrei sa mergi, ca ar fi pacat sa iei tzeapa ca sunt bani multi totusi...

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Despre Bodrum - io raman la pererea mea ca nu e scump. Si nici gand sa fiu cine stie ce bogata, pur si simplu mi s-a parut ok la preturi. Dar eu am fost in 2004. Dar totusi mi-e greu sa cred ca s-a scumpit brusc. In fine...Statiunea Bodrum este superba. Iar Gumbet e foarte aproape. Asa este, plaja este ingusta, cam jumatate din latimea celei de la vilele din Olimp-Neptun - alt termen nu am gasit pentru comparatie, dar e cu nisip fin si cu patuturi din lemn. Fiecare hotel are o zona arondata din plaja, deci nu e ceea ce se numeste plaja privata, ca la cluburile mari din alte zone al Turciei.
Apoi intre plaja si hotel - de fapt gradinile hotelurilor este o mica promenada, cam de 3-5 m latime, mai ingusta mult deci decat cea din Mamaia.
Asta ca sa va faceti o imagine de ansamblu. Si pe acea promenada sunt practic tot felul de terase, care de fapt apartin de fiecare hotel in parte. E frumoasa atmosfera, dar cum ziceam si mai sus, genul mai tineresc, nu chiar linistit. Dar nu va imaginati ca urla muzica si altele de genul asta.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki_Lara, cred ca trebuie sa fie frumos si acolo. Cu siguranta altfel decat in Antalya.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Si ziceti ca sa nu iau hotel de 4* sa nu iau vreo teapa? Ma gandeam la unul din 2: Royal Asarlic Beach sau Golden Beach, ambele de 4*, de primul am citit parerea f buna a celor de la Jeka, (spuneau ca dupa parerea lor ar fi de 5*, iar la Alibaba sau la Kusadasi paremi-se ca-l prezinta ca fiind de 5*), iar al 2-lea e pretul mai avantajos si parerea unor...nemti cred.

Laura, cred ca plecam 3 familii si am zis ca vedem mai multe cu masina decat cu avionul, oricum cu inca o cazare pe drum, si ma gandesc la faptul ca pe mine m-ar costa cel putin 200 euro taxele de aeroport- ptr 4 pers- M-am uitat si in ofertele ptr Antalya si m-am speriat.
Spunea cineva de un hotel- Voyage select din Belek, m-am uitat dar sunt inclusi si copiii, ajung pe la 3000euro

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput