Vacanta in Turcia (2)
Raspunsuri - Pagina 3
roxana c. spune:
Laura, vacanta placuta!
Alta intrebare: in magazinele lor, cu ce se plateste, cu euro sau dolari?
Si ptr cele care au fost cu masina: cum este drumul, usor, greu? Serpentine multe ( am inteles ca in zona Izmir si ceva pe la bulgari)?
Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
miri__b spune:
Roxana C din ce tot studiez eu (degeaba) ofertele de 2 luni incoace ofertele de last minute sunt cu 200-300 euro/pers mai mici decat lista precedenta.
Miri si David - 23.12.2005
madau spune:
Roxana poti plati cu roice vrei..euro, dolari, lire turcesti, iti dau chiar si restul in moneda pe care le-ai dat-o. Numai sa nu uiti sa specifici mereu la casa sau unde platesti, ca vrei sa-ti spuna pretul in euro, sau in dolari..iti calculeaza pe loc cursul.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Io ziceam de soarele care apune dupa munte, dar e valabil pentru KEMER. In Bodrum NU sunt minti, niste deluretze, doar.
DAR este superba zona. Mie mi-a ramas sufletul acolo. Oraselul in sine e o bijuterie, cu castelul superb si faleza plina de terase. Suuper.
Si NU e adevarat ca e foarte scump, in niciun caz ca e cel mai scump. Cea mai scumpa regiune e Belek-ul.
Acuma depinde unde anume mergi in Bodrum, ca e o peninsulaimpartita in zone diferite.
Noi am stat in Gumbet, care e cm apropiata, la 3 km si care e suuper, dar sunt hotelulri de 3 stele si 4 stele.Cluburile sunt in alte zone. Asta e mai de tineret asa..mai multa vizta, mai multa distractie. Altfel, super apa limpede ca critalul si fara pic de valuri, ca doar sunt nimai golfuri.
Alta zona misto e si Torba, dupa Gumbet la vreun km, peste un deal.
Dar in ambele unde am fost + in Bodrum in sine nu mi s-a parut scump. Preturi decente peste tot, evident putin mai mari ca in Istanbukl, cam ca la noi.
Io as vota oricand pentru Bodrum!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
serenita spune:
Moniland ti-am admirat pozele si am vazut cum erai imbracata, insa ma gandeam ca esti in interior, iar in exterior e posibil sa fie altfel temperatura. Oricum m-am orientat, sper sa fie bine si sa ne intoarcem cu impresii placute. Mi-am procurat si un fier de calcat de voiaj. Ma gandeam ca pe langa atatea lucruri oferite la AI sau chiar UAI, un fier de calcat n-ar fi chiar asa o problema... Ei, bine ca sunt pregatita acum. Multumesc!
roxana c. spune:
Noki Lara, hotelul pe care l-am gasit este tot in Gumbet, la 200 m si 3 km fata de centrul orasului. Se numeste Royal Asarlic Beach 4*, am vazut ca cei de la Jeka il lauda, fata de La Blance care-i de 5 stele si are preturi mai mari.Si mi se pare ca Jeka au preturi mai mici ca Teztour. Nu-i diferenta foarte mare, dar este.Ce stiti de cei de la Jeka? Sunt seriosi? A fost cineva prin ei?
Stati asa, nu va speriati, ca nu m-am hotarat inca....
POZE
roxana c. spune:
Tot eu.
Nu pricep un lucru, am uitat sa scriu in ultimul mesaj: acelasi hotel, Teztour spune ca-i de 5 * iar Jeka spune ca e de 4*, dar ca dupa parerea lor ar fi trebuit sa fie de 5. Acum unde-i adevarul si de ce apare diferit?
POZE
Candy spune:
Jeka sunt superprofi, am fost anul trecut prin ei in Grecia, s-au purtat impecabil.
In legatura cu Royal Asarlik Beach: vezi ca sunt 2 hoteluri, Royal Asarlik si Royal Asarlik Beach, cel cu Beach e pe plaja, m-am documentat, pentru ca si eu le luasem in calcul initial. M-am razgandit in ultimul moment pentru ca am citit ca au plaja extrem de ingusta (cca 1 m) - daca te uiti cu atentie in poze, se vede. De servicii am citit ca sunt f. bune, si locatia, si restul mi-au placut. De la agentie ne-au spus ca asa e plaja in Gumbet, ceea ce e doar partial adevarat, pentru ca multe hoteluri au plaja amenajata cu nisip (artificiala). Daca plaja nu e un inconvenient pentru voi, go for it!
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
roxana c. spune:
Candy, n-am avut timp aseara sa intru pe mess, dar vroiam sa-ti spun ca cei de la Jeka spuneau de Golden Beach ca are pietre si alge in apa. Asta m-a facut sa renunt, pietrele ca pietrele, dar algele...Intre timp m0am lamurit si eu cu Asarlic Beach, unul e pe plaja si celalalt la 50 m, dar are plaja lui propie. Ambele la Jeka sunt de 4 *, iar la Alibaba e doar unul care-i de 5*. Mai ma documentez
POZE
Candy spune:
Mai, nu stiu ce sa zic... Am citit vreo 70 de recenzii ale turistilor germani (desi iti dai seama ca mi-a luat ceva vreme..) si nimeni n-a pomenit nimic nici de pietre in apa, nici de alge... Oi vedea la fata locului.
Tind sa cred ca daca a fost o problema cu algele a fost ceva temporar, o furtuna in larg sau ceva asemanator.
Oricum, noi vom pleca din start cu papucei de apa, care sunt buni si pentru apa, si pentru nisipul fierbinte.
Eu am platit deja avansul, asa ca asta este. Dar eu sper sa fie mult mai bine!
Am observat ca toate agentiile au o problema cu hotelurile de 4 stele, in sensul ca toti le recomanda doar pe alea de 5. In realitate, sunt si hoteluri de 5 stele care sunt sub alea de 4. Nu multe, dar sunt.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.